Tisková konference HC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference k MS 2019 v ledním hokeji (kon.)
Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
konec
Tisková konference HC Dynamo Pardubice

Úterý 22.05.2018, 13:30Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce. Ode mě je to pro dnešek všechno, z Pardubic vám příjemný zbytek dne přeje Marek Votke. (13:55:49)
     
    Tomáš Rolinek: Je škoda, že to musí být zrovna memoriál pana Kusého, ale nedá se nic dělat. Každopádně se na ty zápasy těšíme a už teď máme první cíl, a to první ročník tohoto turnaje vyhrát.
     
    Ondřej Šebek: Memoriál se uskuteční od 16. do 19. srpna a jeho prvního ročníku se zúčastní týmy Admiral Vladivostok, Eisbären Berlin a Slovan Bratislava. Podařilo se nám termín sladit tak, aby byl k dispozici i sportovní park Na Špici. Chystáme bohatý doprovodný program a moc se na ten víkend těšíme.
     
    "Náš klub dospěl k rozhodnutí, že je potřeba poděkovat za odvedenou práci již bohužel zesnulému Zbyňkovi Kusému. Uspořádáme memoriál Zbyňka Kusého na uctění jeho památky."
     
    Dušan Salfický přichází ještě s jednou informací.
     
    Ceny permanentek se budou pohybovat od 2 125 Kč do 7480 Kč.
     
    "Dali jsme na náš web každé místo v hale, aby fanoušci měli pohodlí a mohli si vybrat svůj lístek přímo z domova. Zvýšili jsme cenu permanentek i jednotlivých vstupenek, ale na druhou stranu jsme zvýšili benefity pro držitele karty DYNAMO. Držitelé permanentek z loňské sezony získávají slevu deset procent na nákup permanentky na další sezonu."
     
    Nyní ekonomický manažer Dynama Ondřej Šebek přináší informace o vstupenkách pro fanoušky na příští sezonu.
     
    Tomáš Rolinek: Doufám, že moje výkonnost bude taková, abych byl stále týmu oporou. Jsem rád, že jsme se domluvili na mém dalším pokračování. Ani na chvíli jsem nepřemýšlel, že bych hrál někde jinde.
     
    "Těšíme se také na draft NHL. Máme tam dva vysoko postavené hráče, kteří by se oba mohli chytit v prvním kole a ihned podepsat smlouvu s NHL týmem. Je to pro nás známka toho, že asi děláme něco dobře."
     
    "Z juniorů chceme dát největší prostor Ondřeji Machalovi. Jsou tam ale taky další kluci, kteří trénují s týmem a bude jen na nich, jak se zapracují a jakým budou přínosem."
     
    "V útoku nás opustil David Tomášek a očekáváme i odchod Martina Kauta, jenž je vysoko postavený na draftu. Chceme se opřít o naše rodáky a opory. Pokračuje francouzské duo, Tomáš Svoboda, Antonín Dušek, obnovili jsme spolupráci s Tomášem Vondráčkem z Komety a přichází také Jan Mandát se zkušenostmi s kanadskoamerickým hokejem."
     
    "Chtěli jsme co nejvíce udržet pohromadě stávající kádr, ale některé změny jsme byli nuceni udělat. Do brány počítáme s duem Kacetl – Klouček. Stabilizovali jsme obranu, kde ale končí Tomáš Mojžíš a trochu neplánovaně Jan Ščotka. Za ně ještě chceme náhradu."
     
    Teď už přichází na řadu slova Dušana Salfického, který přiblíží aktuální informace v pardubickém klubu.
     
    Martin Charvát: Je důležité, že spojení těchto dvou značek trvá. Vážím si této spolupráce. Pardubická hala je stále jedna z nejnavštěvovanějších v Evropě a bude dobrým nositelem tohoto jména.
     
    Marek Nezveda: Naše spolupráce s klubem trvá už 23 let a my jsme se i nadále rozhodli finančně podporovat pardubický hokej. Nyní to bude mít trochu jinou formu. Chceme být víc vidět a být blíže návštěvníkům. Uvolnili jsme nějaké plochy na ledě a věříme, že se klubu podaří je zobchodovat a Dynamo se tak na ekonomickém poli stane silnějším.
     
    Video prozradilo, že pardubická arena tímto okamžikem nese název ČSOB Pojišťovna ARENA. Generální manažer Dynama Dušan Salfický a předseda představenstva ČSOB Pojišťovny Marek Nezveda slavnostně podepisují smlouvu.
     
    Po představení hostů dnešní tiskové konference běží na televizi nad nimi video na její úvod.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:30.

    Marek Votke

    Hosté tiskové konference:
    Ondřej Šebek (ekonomický manažer HC Dynamo Pardubice)
    Dušan Salfický (generální manažer HC Dynamo Pardubice)
    Tomáš Rolinek (člen A týmu HC Dynamo Pardubice)
    Martin Charvát (primátor města Pardubice)
    Marek Nezveda (místopředseda představenstva ČSOB Pojišťova)
    bahis siteleri