Dutra Silva – Kolář 2:0 (kon.)
konec
Rogerio Dutra Silva
Rogerio Dutra Silva (6)
2
6 6  
Zdeněk Kolář
Zdeněk Kolář
0
0 4  
Pátek 25.05.2018, 13:22French Open – kvalifikace mužů - Roland Garros (antuka) • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.
     
    Krásné páteční dopoledne, vítám všechny příznivce tenisu. Zdeněk Kolář s probojoval v kvalifikaci French Open již přes dva soupeře. O poslední krok do hlavní soutěže bude jednadvacetiletý Čech usilovat v souboji s Brazilcem Rogeriem Dutra Da Silvou.
     
    Rogerio Dutra Da Silva

    Zkušený rodák ze Sao Paula letos stále čeká na větší úspěch. Nejlépe si vedl právě ve svém rodném městě, kde na turnaje ATP postoupil přes dva soupeře až do čtvrtfinále. Na prvním grandslamu sezony Australian Open nemusel hrát Brazilec kvalifikaci, ale hned v prvním kole narazil na domácího Nicka Kyrgiose s kterým uhrál ve třech setech jen sedm her.

    Da Silva startuje na French Open již poosmé. Poprvé to bylo již před jedenácti lety, kdy ale nestačil na krajana Marcose Daniela. Nejlépe si v Paříži vedl loni! Přes Rusa Južného překvapivě proklouzl do druhého kole, kde však neměl šanci proti Raonicovi.

    Letos zatím nemá v kvalifikaci žádný problém. S Christianem Garinem i Andrejem Martinem si poradil ve dvou setech. Slovenskému reprezentantovi navíc nadělil ve druhé sadě kanára.
     
    Zdeněk Kolář

    Zdeněk Kolář bude bojovat o největší úspěch své kariéry, vůbec poprvé se totiž může podívat do hlavní soutěže grandslamového turnaje. Rodák z Bystřice pod Pernštejnem už dvakrát zkoušel kvalifikaci Australian Open, ale ani jednou se mu nepodařilo proklouznout do hlavní soutěže.

    Nejlepšího výsledku letos jednadvacetiletý český tenista dosáhl na domácí půdě. Na ostravském challengeru zvládl dva souboje s českými hráči, nejprve si poradil s Dominikem Kellovským, následně také po velké bitvě také s favorizovaným Adamem Pavláskem. Až ve čtvrtfinále podlehl po dvou nezvládnutých tiebreacích De Greefovi.

    Dva tiebreaky naopak dokázal Kolář vybojovat v prvním kole kvalifikace French Open s Liamem Broadym. Ve druhém kole kvalifikačních bojů rozhodně nebyl český tenista favoritem. S lépe v žebříčku postaveným Stefanem Napolitanem neměl žádné potíže a po setech 6:3 a 6:3 si zachoval naději na hlavní soutěž.
     
    Bilance vzájemných zápasů

    Zatím jediné měření sil proběhlo před třemi lety na challengeru v Praze. Tehdy osmnáctiletý Kolář prohrál se zkušenějším soupeřem ve dvou setech 3:6 a 4:6.
     
    Rogerio Dutra Da Silva i Zdeněk Kolář již jsou na kurtu číslo 16. Po krátkém rozehrání může finálový zápas kvalifikace French Open začít.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    15-0
    Rogerio Dutra Da Silva zahajuje dnešní zápas na podání. Zkušený Brazilec našel prvním servisem střed kurtu. Kolář na druhý forhend křížem nedosáhl.
     
    30-0
    Brazilský tenistka se musel obejít bez prvního podání. I po tom druhém se dostal do aktivní pozice a tu také forhendem po lajně proměnil v další fiftýn.
     
    40-0
    Rogerio Dutra Da Silva si připisuje také první eso zápasu, míček dopadl k boční lajně.
     
    40-15
    První fiftýn také pro Koláře. Da Silva hrát jen do pásky, která výrazně pomohla českému hráči.
     
    1:0
    Po prvním podání do středu kurtu se bojovalo od základní lajny. Zdeněk Kolář nakonec pod tlakem vyhodil obranný forhend jen do deblového území.
     
    15-0
    Také Zdeněk Kolář se poprvé v zápase představí na servisu. Na úvod však vytvořil dvojchybu.
     
    30-0
    Další Kolářův první servis už byl přesný. Čech si rozpohyboval soupeře za základní lajnou, ale finální úder poslal do zámezí.
     
    40-0
    Zdeněk Kolář poslal první podání do těsného autu. Po druhém servisu přišel prudký return pod nohy podávajícího hráče a jsou tady hned tři brejkboly pro Brazilce.
     
    40-15
    Ani nyní se nemohl Kolář spolehnout na první podání. Da Silva returnoval jen vysoko k základní čáře, tam byl včas Kolář, který následně snižuje.
     
    2:0
    Zdeněk Kolář ztrácí hned své první podání. Po lehčím returnu musel Kolář blíže k síti a forhend v pokleku nezvládl.
     
    15-0
    Rogerio Dutra Da Silva může potvrdit brejk z předešlého gemu. Začíná přímým bodem po servisu do středu kurtu.
     
    30-0
    Brazilský tenista přidává i druhý bod v řadě hned po prvním podání.
     
    40-0
    Rodák ze Sao Paula musel tentokrát použít i druhý servis. To mu ale nemuselo vůbec vadit. Kolář totiž vyhazuje z kurtu hned druhý úder.
     
    40-15
    Znovu byl Da Silva bez prvního podání. A dokonce dvojchybou dává ještě českému hráči šanci.
     
    3:0
    Brejk je potvrzen. Kolář se sice dostal po returnu do souboje od základní čáry, v něm ale přestřelil forhend jen do autu.
     
    3:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:0
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Jednadvacetiletý český tenista zahajuje gem na servisu nepřesným forhendem od základní lajny do autu.
     
    30-0
    Tentokrát už se vyvedlo první podání, ale poté od základní lajny nestačil Kolář na umístěný bekhend soupeře.
     
    40-0
    Rogerio Dutra Da Silva se velmi snadno dostal do hry vysokým returnem. Kolář se dostal blíže k síti, ale v jasné pozici poslal forhend do autu.
     
    40-15
    Přestřelka od základní lajny jde na konto českého hráče. Kolář byl trpělivější než Brazilec.
     
    40-30
    Zdeněk Kolář se vydal po prvním podání k síti, neměl rozhodně jednoduchou pozici, ale těžký volej zvládl skvěle umístit hned za pásku.
     
    40-40
    I třetí brejkbol je pryč. Kolář si připravil výměnu servisem k boční lajně a poté udeřil z forhendu do volného místa.
     
    40-A
    Da Silva předvedl přesný return k základní lajně, poté si rozběhal soupeře, ale v tlaku poslal konečný úder jen do autu.
     
    40-40
    Rogerio Dutra Da Silva returnoval o pásku, což zaskočilo českého hráče. Ten poté musel couvat k míčku a už ho nedokázal dostat do hry. Shoda.
     
    A-40
    Čtvrtý brejkbol v tomto gemu si vybojoval Brazilec nechytatelným returnem křížem.
     
    4:0
    Zdeněk Kolář se navíc musel obejít proti brejkbolu bez prvního podání. To druhé poslal do autu a Da Silva vede již o čtyři gemy.
     
    0-15
    Rogerio Dutra Da Silva zahajuje gem na servisu aktivní hrou od základní lajny. Kolář se dokázal dlouho bránit a nakonec předčil soupeře kraťasem.
     
    15-15
    Rodák ze Sao Paula napálil první podání do pásky. S druhým servisem si Kolář poradil, méně už s forhendem do protipohybu.
     
    30-15
    Rogerio Dutra Da Silva servíroval na tělo soupeře. Následně přidal i dva kvalitní forhendy k boční lajně a dostává se do vedení.
     
    30-30
    Kolář zkoušel přehrát soupeře bekhendem od základní lajny. To se mu nepodařilo, ale na závěr výměnu předvedl český tenista parádní kraťas.
     
    40-30
    Rogerio Dutra Da Silva dává v důležitou chvíli eso do středu kurtu.
     
    5:0
    Tentokrát už musel Brazilec hrát jen přes druhé podání. Zdeněk Kolář se i tak musel bránit daleko za základní lajnou, dva údery ještě poslal zpět k soupeři, ale na třetí už nemohl reagovat.
     
    5:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:0
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Zdeněk Kolář podává proti ztrátě prvního setu. Da Silva se sice musel za koncovou lajnou bránit, ale i to mu stačilo k zisku fiftýnu po chybě českého hráče.
     
    30-0
    Další Kolářův servis našel místo u boční lajny. Český tenista nedosáhl na prudký úder do rohu kurtu a má znovu problémy při servisu.
     
    30-15
    Rogerio Dutra Da Silva zariskoval při returnu, dostal Kolář do potíží, ale poté neukončil výměnu u sítě a toho využil Kolář k zisku bodu.
     
    40-15
    Zdeněk Kolář napálil první podání do sítě. Po druhém servisu určoval ráz výměny Brazilec. Od základní lajny si vodil soupeře ze strany na stranu a vybojoval si dva setboly.
     
    6:0
    Ani nyní netrefil Kolář první podání přes pásku. Da Silva se snadno dostal do výměny od základní lajny, držel s českým hráčem krok a nakonec si počkal na chybu. Ta přišla při nepřesném stopbalu. První sada jde jasně na konto brazilského tenisty.
     
    15-0
    Do druhého setu vstupuje na servisu Rogerio Dutra Da Silva. Na úvod se Brazilec přesouval k síti, zatlačil soupeře forhendem a ten vracel míček už jen do autu.
     
    15-15
    Kolář trefil parádní return pod nohy podávajícího soupeře a je bleskově srovnáno.
     
    15-30
    I nyní si Kolář pomohl rychlým returnem. Následně přišla Brazilcova chyba z bekhendu.
     
    30-30
    Rogerio Dutra Da Silva přidal kvalitní podání do středu kurtu. Český hráč sice dostal return do dvorce, ale na druhý úder soupeře už reagoval jen chybou.
     
    40-30
    Da Silva napálila první podání jen do sítě. I druhým servisem si ale Brazilec připsal přímý bod.
     
    1:0
    Rogerio Dutra Da Silva trefil první podání, ale poté si musel rozmyslet postup k síti. Kolář se už už dostával do ofenzivní pozice, ale v rozhodující moment si připsal chybu.
     
    0-15
    Také Zdeněk Kolář se poprvé ve druhém setu představí na servisu. Přestřelku od základní lajny zvládl lépe český hráč, když nachytal soupeře forhendem křížem.
     
    15-15
    Da Silva předvedl povedený return do rohu kurtu, Kolář musel couvat při míčkem a poté už na další úder nereagoval.
     
    15-30
    Zdeněk Kolář našel prvním servisem jen autu. Po druhém podání se bojovalo od základní lajny. Kolář byl mírně aktivnějším hráčem a po zásluze si došel pro vítěznou smeč.
     
    15-40
    Kolář je velmi blízko zisku prvního gemu v zápase. Da Silva vyhodil z kurtu snadný forhend od základní lajny.
     
    1:1
    Český tenista musel hrát jen přes druhé podání. I po něm si ale vytvořil tlak, který končí vítězným bekhendem o pásku.
     
    15-0
    Rogerio Dutra Da Silva trefil první podání do středu kurtu. Po kratší výměně od základní lajny končí míček z rakety českého hráče mimo hru.
     
    30-0
    Da Silva si navíc pomáhá také přímým bodem po prvním podání ke středové lajně.
     
    30-15
    Kolář se opřel do returnu křížem a velmi rychle snižuje ztrátu ve třetím gemu druhé sady.
     
    30-30
    Rogerio Dutra Da Silva se nevypořádal ani s dalším přesným returnem a je srovnáno.
     
    30-40
    Da Silva poslal první podání do autu. To druhé jde také mimo a Zdeněk Kolář má po dvojchybě první brejkbol v zápase.
     
    1:2
    Rogerio Dutra Da Silva musel proti brejkbolu hrát přes druhé podání. Kolář byl velmi daleko za základní lajnou, ale dokázal se ubránit. Zkušenější Brazilec poté poslal míček jen do autu a Kolář se dostává ve druhé sadě do vedení.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Zdeněk Kolář může potvrdit při vlastním servisu získaný brejk. Na úvod ale český tenista posílá míček z forhendu do sítě.
     
    15-15
    Po druhém servisu ven z kurtu se bojovalo od základní lajny. Rogerio Dutra Da Silva se musel bránit, musel rychle sprintovat ze strany na stranu a nakonec tlaku českého hráče podlehl.
     
    15-30
    Také Kolář umí bodovat rovnou po prvním podání.
     
    30-30
    Tentokrát první podání pohltila síť. S druhým servisem se Da Silva vypořádal na jedničku, vítězný return.
     
    40-30
    Brejkbol také pro Brazilce. Kolář už už přebíhal k síti, ale přípravný úder napálil do autu.
     
    2:2
    Je srovnáno. I nyní si to Kolář namířil k síti, ale dopadl podobně jako před chvílí. Přípravný úder poslal bekhendem do zámezí.
     
    15-0
    Rogerio Dutra Da Silva musel reagovat na přesný return českého hráče. Poté ale přidal kvalitní forhend a jde do vedení.
     
    30-0
    Brazilec si vytvořil tlak po druhém podání. Od základní lajny určoval tempo výměny, kterou nakonec zakončil forhendem.
     
    40-0
    Zdeněk Kolář returnoval nepříjemně o pásku, ale na to dokázal Da Silva zareagovat a poté po přesunu k síti boduje úderem po lajně.
     
    3:2
    Kolář v tomto gemu neměl příliš šancí. Tentokrát se vydal Da Silva k síti záměrně, počkal si na nepřesný lob a bez potíží ho zasmečoval mimo dosah českého hráče.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Zdeněk Kolář musí ve druhém setu při vlastním servisu dotahovat vedení soupeře. Brazilec mu na úvod pomáhá vyhozeným returnem.
     
    0-30
    Přestřelka od základní lajny jde na konto českého hráče, který na konec výměny předvedl parádní forhend.
     
    15-30
    První podání skončilo jen v síti. Po tom druhém se dostal Da Silva k vynikajícímu returnu pod nohy Koláře a je sníženo.
     
    15-40
    Kolář zkusil přejít ihned po prvním podání k síti. Volej ještě vítězný nebyl, ale poté si Čech počkal na nepřesný lob.
     
    30-40
    Zdeněk Kolář musel hrát přes druhé podání. I po něm se ale český tenista vydal k síti. V nepřipravené pozici je ale skvěle prohozem křížem.
     
    40-40
    Shoda. Brazilský hráč předvedl povedený return křížem.
     
    40-A
    Kolář si ale při shodě pomáhá servisem k boční lajně a dostává se do výhody.
     
    40-40
    Další Kolářův servis nadělal soupeři velké potíže. Český tenista chtěl vyšperkovat výměnu kraťasem, ale ten skončil v síti.
     
    40-A
    Zdeněk Kolář byl opět v jasně lepší ofenzivní pozici u sítě. Tu také s přehledem smečí proměnil ve fiftýn.
     
    3:3
    Rogerio Dutra Da Silva si nyní rozběhal soupeře ze strany na stranu. Kolář ale skvěle bránit a po lehčím úderu Brazilce využil forhendem situace a prohodil soupeře.
     
    0-15
    Zdeněk Kolář se pomalu dostává do tempa. Nyní s přehledem přehrál zkušenějšího protihráče ve výměně od základní lajny.
     
    15-15
    Da Silva trefil první podání, ale dlouho nemohl výměnu ukončit. Pomohla mu až chyba českého tenisty z forhendu.
     
    15-30
    Tentokrát se už Da Silva musel obejít bez prvního podání. Kolář držel krok ve výměně od základní čáry a také on si počkal na chybu soupeře.
     
    30-30
    Da Silva nemůže trefit první podání. I po tom druhém se dostal do útoku, který proměnil v bod kraťasem.
     
    40-30
    Rogerio Dutra Da Silva si připisuje v důležitou chvíli přímý bod po prvním servisu k boční lajně.
     
    4:3
    Kolář byl po druhém podání ve hře. Na přesný bekhend soupeře křížem už ale reagovat nedokázal.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Zdeněk Kolář zahajil gem na servisu aktivní hrou od základní lajny. Na závěr donutil soupeře k nepřesnému úderu z forhendu.
     
    0-30
    Poté přidává český tenista také přímý bod po prvním podání ven z kurtu.
     
    15-30
    Zdeněk Kolář poslal první podání do pásky. S druhým podáním také neměl Da Silva potíže. Míček končí v autu a po dvojchybě je sníženo.
     
    30-30
    Ani nyní se nehrálo po prvním podání. Da Silva trefil parádní return k základní lajně a Kolář byl bezmocný.
     
    30-40
    Po prvním podání útočil český tenista. Brazilec si pohlídal kraťas, byl u sítě, ale na prohoz po lajně už nedosáhl.
     
    4:4
    Zdeněk Kolář na závěr gemu přidává tvrdé první podání k boční lajně. Da Silva returnoval jen daleko do zámezí.
     
    15-0
    Rogerio Dutra Da Silva začal gem na servisu tvrdou hrou od základní lajny. Kolář se ale probojoval z hluboké defenzivy až k síti, tam byl však prohozem.
     
    15-15
    Po servisu na tělo se znovu Kolář dostal z kritické pozice až k vítěznému úderu po lajně.
     
    30-15
    Zdeněk Kolář byl ve hře i nyní. Po úderu po lajně ale míček vylétl do těsného autu. To je velká škoda pro českého hráče.
     
    40-15
    Rogerio Dutra Da Silva si zapisuje do statistik třetí eso v zápase.
     
    5:4
    A přímým bodem také celý gem uzavřel. Rogerio Dutra Da Silva je velmi blízko postupu do hlavní soutěže French Open.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Zdeněk Kolář podává proti ztrátě celého zápasu. Jednadvacetiletý český tenista začíná důležitou hru mizerným forhendem do sítě.
     
    15-15
    Po prvním podání do středu kurtu se Kolář vydal k síti. První smečí ještě výměnu nezakončil, Da Silva předvedl povedenou obranu, ale na druhý úder už nemohl Brazilec reagovat.
     
    30-15
    Kolář se musel obejít bez prvního podání. Da Silva získal další snadný fiftýn po chybě českého hráče z bekhendu.
     
    30-30
    Zdeněk Kolář trefil první podání, přesunul se bleskově k síti. Také Da Silva měl šanci na zakončení výměny, ale soupeře u sítě nepropálil.
     
    30-40
    První podání vylétlo do těsného autu. Po druhém servisu byl v ofenzivnější pozici Brazilec. Následně se oba hráči sešli u sítě a poslední slovo měl Kolář.
     
    40-40
    Ani nyní se nemohl Zdeněk Kolář spolehnout na první podání. Po vyhozeném forhendu českého hráče bude navíc desátá hra druhé sady pokračovat. Shoda.
     
    A-40
    Kolář napálil první podání do poloviny sítě. Da Silva skvěle returnoval druhé pomalejší podání křížem a vybojoval si mečbol!
     
    40-40
    Ani proti mečbolu se nepodařilo českému hráči první podání. Brazilec se opřel do returnu, ale míček našel antuku jen v autu. Shoda.
     
    40-A
    Kolář si pomáhá kvalitním servisem ven z kurtu a dostává se do výhody.
     
    40-40
    Stále není konec gemu. Kolář byl v útočné pozici blíže k síti, ale finální úder poslal jen do deblového území. Shoda.
     
    40-A
    Českému hráči zafungoval první servis a je z toho přímý bod.
     
    40-40
    Rogerio Dutra Da Silva se stále drží v gemu. Kolář zkoušel naběhnout rychle k síti, ale to se mu nevydařilo podle představ.
     
    40-A
    Po prvním podání k boční lajně se odehrála přestřelka od základní čáry. V ní byl o něco aktivnější Kolář, který po zásluze bere fiftýn.
     
    40-40
    Kolář znovu určoval tempo výměnu, už už si to pádil opět k síti, ale Da Silva ho skvěle zaskočil úderem pod nohy. Shoda.
     
    A-40
    Zdeněk Kolář napálil první podání jen do sítě. A po druhém servisu v autu přichází na řadu druhý mečbol.
     
    40-40
    Ten ale rázně český tenista odvrací. Parádní první podání k boční lajně. Shoda.
     
    A-40
    Kolář hrát jen přes druhé podání. Da Silva vystřihl tvrdý return po lajně, ale Kolář byl připraven. I další náběh českého hráče k síti je neúspěšný, Rogerio Dutra Da Silva parádně prohazoval křížem.
     
    40-40
    Kolář si otevřel kurt servisem k boční lajně, došel si pro kratší return a s přehledem odvrátil i třetí mebčol.
     
    A-40
    Český tenista byl bez prvního podání. To druhé dopadlo jen v autu a po další dvojchybě má Da Silva již čtvrtý mečbol.
     
    40-40
    I ten ale Zdeněk Kolář odvrací hned prvním servisem. Shoda.
     
    40-A
    Rogerio Dutra Da Silva se vypořádal se servisem na tělo. Následně ale Kolář přistoupil do středu kurtu a snadno zakončil forhendem.
     
    40-40
    První podání pohltila síť. S druhým servisem neměl Da Silva žádné problémy, dostal se do ofenzivní pozice, kterou také náležitě forhendem po lajně využil. Shoda.
     
    A-40
    Po nepřesném ztrácení hry od českého hráče má Rogerio Dutra Da Silva k dispozici již pátý mečbol.
     
    6:4
    Zdeněk Kolář vyhodil první podání daleko do autu. Da Silva returnoval křížem, český tenista byl včas u míčku, ale bekhendový úder již do kurtu nedostal.
     
    Konec zápasu
     
    Pro Zdeňka Koláře zůstala brána hlavní soutěže grandslamového turnaje znovu zavřená. Ve finálovém kole kvalifikace nestačil ve dvou setech na zkušeného Brazilce Da Silvu.

    Jednadvacetiletý český hráč se nestačil na kurtu číslo 16 ani rozkoukat a už byl konec první sady. Rogerio Dutra Da Silva nastoupil do zápasu ve velkém stylu a za dvaadvacet minut nepovolil soupeři v prvním dějství ani jeden gem. To druhá sada už byla z pohledu českého hráče vydařenější. Zdeněk Kolář dokonce prorazil servis soupeře a dostal se do vedení 2:1, následně ale sám o své podání přišel. V závěru se Kolář dostal pod tlak opět při vlastním servisu, vyrobil několik dvojchyb, které znamenaly mečboly pro soupeře. Da Silva sice úvodní čtyři mečboly nevyužil, ale ten pátý už byl posledním v utkání.

    Rogerio Dutra Da Silva se může těšit na úvodní zápas prvního kola French Open. Pro Zdeňka Koláře druhý grandslam sezony končí. (14:40:13)

    Vít Schück

    Čas utkání: 1:09

    2. set: 0:47

    Dutra Silva Kolář
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    41 67 46 36
    Nejdelší série získaných bodů
    7 7 4 4
    Setboly
    5 6 0 0
    Mečboly
    5 5 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:12 0:20 0:24 0:13
    Esa **
    1 3 0 0
    Dvojchyby **
    1 2 5 3
    Udržená podání
    4 / 5
    80 %
    7 / 8
    88 %
    3 / 7
    43 %
    3 / 4
    75 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 1
    0 %
    0 / 1
    0 %
    8 / 13
    62 %
    4 / 6
    67 %
    Body při vlastním podání
    18 / 27
    67 %
    30 / 43
    70 %
    33 / 70
    47 %
    27 / 50
    54 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    1 / 6
    17 %
    4 / 13
    31 %
    1 / 1
    100 %
    1 / 1
    100 %
    Body při soupeřově podání
    23 / 50
    46 %
    37 / 70
    53 %
    13 / 43
    30 %
    9 / 27
    33 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Rogerio Dutra Silva
    Stát: Brazílie
    Datum narození: 03.02.1984
    Věk: 40 let
    Držení: pravák
    Výška: 178 cm
    Váha: 73 kg
    Nasazení: 6

    Zdeněk Kolář
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 09.10.1996
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 76 kg
    bahis siteleri