Příbram – Karviná 5:1 (kon.)
konec
FK Příbram
5:1 (1:1)
MFK Karviná
Úterý 29.05.2018, 14:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – O titul • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    89. PECKA - 5:1
     
    89
    Příbram právě vstřelila branku!
    Středočeši se ještě dočkali páté branky! Opět sehráli výtečně rychlý protiútok. Do vápna sice míč nedostali, ale odražený balon z první parádně napálil TOMÁŠ PECKA! Technicky obstřelil clonícího hráče a míč zapadl k pravé tyči.
     
    81
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Průcha, přichází Sirotek.
    81. Po střele Puchmertla zachránila hosty tyč
     
    81
    Byl to nejspíše Puchmertl, který se zmocnil odraženého míče a z veliké dálky ho napálil pumelicí směrem na branku, trefil levou tyč! Ciupa by teď byl bez šance.
    71. KVĚT - 4:1
     
    71
    Příbram právě vstřelila branku!
    A pozor, hned vzápětí je tu další branka pro domácí a je rozhodnuto! Při rychlém protiútoku si Květ vyměnil míč s Peckou a rázem byl v dobré pozici, ze které ROMAN KVĚT zamířil přesně k pravé tyči!
    70. PRŮCHA - 3:1
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Po pěkné kombinaci domácích následovala tečovaná střela nad a rohový kop, po něm už Středočeši nejspíš rozhodují! Vysoká přihrávka z levé strany propadla k PETRU PRŮCHOVI, který propálil dělovkou Ciupu, zamířil k zadní tyči.
     
    67
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Hloušek, přichází Ptáček.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ric, přichází Pecka.
    65. PRŮCHA - 2:1
     
    65
    Příbram právě vstřelila branku!
    Kočí lapil centr z levé strany a rozjel rychlou akci, po které Středočeši skórují! Přihrávka z brankové čáry našla volného PETRA PRŮCHU, který z první z těžké pozice dokázal překonat Ciupu a vrací Příbrami zpět vedení.
     
    61
    Středočeši opět uzamkli svého soupeře a dostali se do zajímavé šance, rána z hranice vápna z pravé strany však skončil na bližší tyči!
     
    53
    Nyní už měli domácí velikou šanci, ale Ciupa dokázal vyrazit dobrou střelu z úhlu z levé strany! Další roh pro Příbram.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jurovec, přichází Szotkowski.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Řapek, přichází Zielina.
     
    41
    Skvělá přihrávka domácích do vápna, kam si seběhl Průcha, ale Ciupu z první nepřekonal! Hostující gólman zasáhl nohou a drží remízový stav, v posledních minutách je opravdu v permanenci.
     
    39
    A další veliká šance Středočechů! Domácí vyprodukovali dobrou střelu z pravé strany, ale Ciupa ji dokázal vyrazit. Dorážka už byla nepřesná.
     
    33
    Příbram dlouho kombinovala na útočné polovině, nakonec se k ráně těsně zpoza vápna odhodlal Hloušek, míč prolétl těsně vedle pravé tyče! Ciupa se jen ohlížel.
     
    29
    Egri se tlačil po přihrávce Putyery do veliké šance, protlačil se až před Kočího, ale ten mu dostatečně zmenšil střelecký úhel a zasáhl!
    25. PUTYERA - 1:1
     
    25
    Karviná právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce je srovnáno! Centr z pravé strany propadl přesně k OLIVERU PUTYEROVI, jeden z obránců míč podskočil, první pokus karvinského útočníka ještě vychytal Kočí, ale na dorážku zblízka už nedosáhl. Příbramská obrana nyní zaspala.
     
    12
    Veliká šance Středočechů! Byl to nejspíše Průcha, kdo obdržel přihrávku do pokutového území, obtočil se s míčem a následně vypálil. Ciupa dokázal ránu vyrazit rukama na roh.
    2. JANUŠKA - 1:0
     
    2
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácích, kteří jdou do bleskového vedení! Karviná propadla ve středu hřiště, Středočeši sehráli kombinaci na levou stranu na JIŘÍHO JANUŠKU a ten už neměl problém prostřelit Ciupu ranou na přední tyč.

    Matěj Vybíral


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 2. Januška, 65. Průcha, 70. Průcha, 71. Květ, 89. Pecka – 25. Putyera


    FK Příbram: Kočí – Petrlík, Květ, Soldát, Jelínek, Kilián, Ric (C) (67. Ptáček), Průcha (81. Sirotek), Hloušek (67. Pecka), Puchmertl, Januška
    Náhradníci: Beran, Pecka, Sirotek, Ptáček

    MFK Karviná: Ciupa – Bernatík, Coma, Egri, Giľák, Gros, Jurovec (46. Zielina), Moskál (C), Putyera, Řapek (46. Szotkowski), Sembol
    Náhradníci: Szotkowski, Zielina

    Rozhodčí: Matějček – Kubec, Myška
    bahis siteleri