Černošice – HC Boskovice 3:2 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Nový Jičín 12:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 5:1 (kon.)
Devils Zlín – Kanci Uh. Brod 8:4 (kon.) | IHC Kladno – Brno 7:8 (kon.) | Černošice – Brno 6:5 (kon.)
IHC Kladno – HC Boskovice 12:5 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 9:8 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Nový Jičín 8:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
8:4 (2:0, 1:1, 3:1, 2:2)
IHC Nový Jičín
Sobota 02.06.2018, 17:10STILMAT extraliga inline hokeje • 9. kolo
Partner:
     
    Čtvrtfinálové série se budou hrát až za dva týdny, příští týden je na řadě předkolo Černošice – Brno a Olomouc – Přerov. Do Hradce Králové se inline hokej vrátí zase v sobotu 16. června, tak si nalaďte Onlajny. Od časomíry vám přejeme krásný zbytek víkendu! (18:45:02)
     
    Hradec Králové dnešní zápas po zásluze dovedl k vítězství a v základní části končí třetí. Čtvrtfinálové boje tak svede s šestým Uherským Brodem, zatímco čtvrtý Nový Jičín jde na pátý Zlín. Východočeští hokejisté zatím prožívají svou nejlepší sezónu, na play-off je navíc ještě posílí bratři Novákové. Tak uvidíme, kam to tenhle tým dotáhne.
     
    Konec zápasu.
     
    47:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté pečetí konečnou třetí příčku! DANIEL VOŽENÍLEK získal puk, obkroužil s ním branku a bekhendem nakonec s tečí soupeře zavěsil – 8:4. Bez asistence.
     
    47:38
    Aleš Půlpán znovu dostal puk dopředu.
     
    47:11
    Kovařčík nevyzrál na Vicha a domácí se osvobozují.
     
    46:44
    Hosté mají puk na hokejkách a hrají pět na čtyři.
     
    46:28
    Jičín vyhrál buly a odvolává brankáře!
     
    46:28
    Hostující střídačka si vybírá oddechový čas.
     
    46:28
    Filip Kuťák mohl stvrdit hradecké vítězství v sólu, bekhendový blafák mu ale Fendrich vychytal. Hosté se pak dostali zpátky před Vicha, jenž přerušuje hru.
     
    45:51
    Filip Palička nasadil Vichovi dlouhou bekhendovou kličku, ale před prázdnou svatyní pak upadl. Podle rozhodčího Michala Pahuláka to bylo bez kontaktu s brankářem.
     
    44:58
    Hradečtí mají stále ještě nezkušené mužstvo, přestože prožívají svou nejlepší sezonu. Dvakrát teď dostali puk na hokejku, ale úplně zbytečně se v jednom hráči vydali dopředu, místo aby kotouč podrželi. Samozřejmě o něj vždy okamžitě příšli.
     
    44:00
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Čtyři minuty – tři góly. To ještě není úplně nereálné, hosté znovu křísí svoje naděje na body! Ondřej Kovařčík vyzval křižným pasem na pravé straně MICHAELA CHVOSTKA, jenž z první trefil prázdnou branku – 7:4! Asistence: Ondřej Kovařčík.
     
    42:37
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté trestné střílení využívají a ještě nechtějí koncovku zápasu zabalit. Novojičínský kapitán MICHAEL CHVOSTEK zvolil nekompromisní střelu do šibenice – 7:3!
     
    42:37
    Michael Chvostek byl v sólu faulován Markem Voženílkem a pojede trestné střílení!
     
    41:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    A teď už si troufnu říct, že je hotovo a Hradec míří do čtvrtfinále proti Uherskému Brodu. Po jičínské akci se dopředu vydal FILIP KUŤÁK a svou střelou překonal nejenom clonícího Heralta, ale hlavně i brankáře Fendricha – 7:2. Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    41:42
    Michal Vich včas secvakl betony a nedovolil Jakubu Heraltovi, aby využil svou samostatnou akci.
     
    40:50
    Zatím to ale popravdě nevypadá, že by se Jičínští nadechli k nějakému dramatu. Zdá se, že už jim značně docházejí síly. Pokus Kovařčíka nyní jeden z beků zblokoval vysoko do ochranné sítě.
     
    40:19
    Adam Daron vyhrál souboj v rohu svého pásma proti Aleši Půlpánovi, takže hosté mohou zase zkusit něco vymyslet.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. M. Poul (D. Voženílek, A. Půlpán), 8. Hronek (D. Voženílek, A. Půlpán), 24. Bureš (Bezděk, O. Poul), 30. Kuťák (O. Poul), 33. Hronek (M. Voženílek, M. Poul), 35. Bezděk (M. Poul, T. Půlpán), 42. Kuťák (Bezděk), 48. D. Voženílek – 18. Heralt (Ohera), 32. O. Kovařčík (Daron), 43. Chvostek (TS), 44. Chvostek (O. Kovařčík)


    ILHK Hradec Králové: Vich (Mahdal) – Bureš, M. Poul, O. Poul, A. Půlpán (C), T. Půlpán (A), M. Voženílek, D. Voženílek, Bezděk, Kuťák (A), Hronek. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Nový Jičín: Fendrich – Heralt, Palička, Chvostek (C), Zahradníček (A), Kubičík, Ohera, Daron, O. Kovařčík. Trenér: Kamil Gebauer.

    Rozhodčí: Pahulák, Petr.