Tisková konference k mítinku Zlatá tretra (kon.) | TK k tenisovému turnaji Zubr Cup 2018 (kon.)
konec
Tisková konference k tenisovému turnaji Zubr Cup 2018

Úterý 05.06.2018, 11:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost. (11:23:28)
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “Bude to trošku ztížené, protože tam probíhá stavba centrkurtu. Hluk ze stavby by neměl být, protože zrovna budou betonovat podlahy.”
     
    Bc. Roman Ordelt, tiskový mluvčí turnaje Zubr Cup: “Vstup je volný a zápasy začínají od 11 hodin.”
     
    Bc. Roman Ordelt, tiskový mluvčí turnaje Zubr Cup: “Vítězska dvouhry získá 2352 dolarů a dvanáct bodů do žebríčku.”
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “Máme tady velký talent, třináctiletou Lindu Noskovou, která v poslední době zaznamenala značné úspěchy, když na dvou turnajích ITF se dostala do semifinále a finále. Dokonce dostala divokou kartu na juniorskou Roland Garros, kde ale bohužel prohrála s o pět let starší Číňankou. Letos ale bohužel nemůže nastoupit, protože ještě nedovršila čtrnácti let.”
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “Doufáme, že budeme mít ve finále zastoupeny opět české barvy. Nejlepší by bylo, kdyby to vyhrála jedna z českých hráček. Poslední dva ročníky vyhrála slovenská tenistka Lenka Juríková.”
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “Do hlavní soutěže jsou čtyři volné karty, dostají je mladé a nadějné české hráčky, které budou mít od 17 do 18 let.”
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “Na centrkurtu letos nebudeme hrát, protože na něm stavíme novou, tří kurtovou halu. Tato hala pomůže lepší přípravě našim hráčům a hráčkám v zimě. V hlavní soutěži se objeví dvanáct českých hráček. Ještě větší je číslo českých hráček v kvalifikaci, kterých bude 34. Celkově bude v turnaji zastoupeno více než 21 národnostní.”
     
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup: “V roce 2005 byla ve finále Lucie Hradecká, v roce 2007 turnaj vyhrála Petra Kvitová. Turnaj vyhrála také Karolína Plíšková. Jde vidět, že dát šanci našim mladým hráčkám tuto šanci má smysl.”
     
    Mgr. Petr Huťka, prezident TK PRECHEZA Přerov: “V prvé řadě bych chtěl poděkovat Českému tenisovému svazu a pivovaru Zubr, protože tyhle turnaje považujeme velmi důležité pro rozvoj mladých hráčů. Příkladem je Markéta Vondroušová, která tento turnaj vyhrála v roce 2015. Nyní už je stabilně v TOP 100.”
     
    Tisková konference právě začíná, zahajuje ji tiskový mluvčí Bc. Roman Ordelt.
     
    TK Precheza Přerov a Sport Management ve spolupráci s Českým tenisovým svazem pořádají 14. ročník mezinárodního tenisového turnaje žen kategorie ITF ZUBR CUP 2018 o body do světového žebříčku WTA s dotací 15 000 USD. Turnaj proběhne v termínu od 11. do 16. června.
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    Mgr. Petr Huťka, prezident TK PRECHEZA Přerov
    Petr Huťka, ředitel turnaje Zubr Cup
    Ing. Daniela Huťková, manažerka turnaje Zubr Cup
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Jan Kobylík

    bahis siteleri