Nigérie – Česko 0:1 (kon.) | Norsko – Panama 1:0 (kon.) | Bělorusko – Maďarsko 1:1 (kon.)
Belgie – Egypt 3:0 (kon.)
konec
Nigérie
0:1 (0:1)
Česko
Středa 06.06.2018, 15:00 • Rudolf-Tonn-Stadion, Schwechat • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Přípravná utkání před nadcházejícím mistrovstvím světa, které se bude konat v Rusku, jsou už v plném proudu a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel, ve kterém se utkají reprezentace Nigérie a Česka. Utkáním Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Nigérie

    Fotbalisté Nigérie odehráli své první přátelské utkání před nadcházejícím světovým šampionátem, kde nebudou chybět, proti Anglii, se kterou prohráli těsně 1:2. Dnes je čeká další zápas, proti českému výběru, který má soustředění v Rakousku. A právě do Rakouska už přijeli v plné síle. Po zúžení kádru by tak měl být dnes už prakticky tým, který se MS zúčastní. Jak si proti reprezentaci Česka povedou?
     
    Nominace Nigérie

    Brankáři: Francis Uzoho (La Coruňa), Ikechukwu Ezenwa (Enyimba), Daniel Akpeyi (Chippa United).

    Obránci: William Troost-Ekong, Abdullahi Shehu (oba Bursaspor), Tyronne Ebuehi (Haag), Olaoluwa Aina (Hull), Elderson Echiejile (Cercle Bruggy), Bryan Idowu (Perm), Chidozie Awaziem (Nantes), Leon Balogun (Brighton), Kenneth Omeruo (Kasimpasa).

    Záložníci: John Obi Mikel (Tchien-ťin Teda), Ogenyi Onazi (Trabzonspor), Wilfred Ndidi (Leicester), Oghenekaro Etebo (Las Palmas), John Ogu (Hapoel Beer Ševa), Joel Obi (Turín), Mikel Agu (Bursaspor).

    Útočníci: Ahmed Musa (CSKA Moskva), Kelechi Iheanacho (Leicester), Victor Moses (Chelsea), Odion Ighalo (Čchang-čchun Ja-tchaj), Alex Iwobi (Arsenal), Simeon Nwankwo (Crotone)
     
    Česko

    Čeští fotbalisté budou naopak znovu na mistrovství světa chybět. V kvalifikační skupině C skončili na třetí příčce a i po poslední výhře 5:0 nad San Marinem nic nezměnili na tom, že jim postup unikne. Nyní se česká reprezentace připravuje na nadcházející zbrusu novou soutěž – Ligu národů, kde půjde o měření sil mezi evropskými celky. Ta začne v září letošního roku. V základní skupině Češi narazí na Ukrajinu a Slovensko. Po třech letech tak dojde na federální derby. Češi se v pátek utkali v rakouském Santkt Pöltenu s Austrálií, se kterou prohráli 0:4. Dnes by rádi tento výsledek odčinili, ovšem proti Nigérii to nebude vůbec nic jednoduchého.
    Včera si čeští reprezentanti zatrénovali za slunečného počasí před utkáním s Nigérií.

     
    Poslední účast českého týmu na MS

    Češi se naposledy na mistrovství světa představili v roce 2006 v Německu ještě pod vedením trenéra Karla Brücknera, kde skončili na třetím místě v základní skupině E. Od té doby se marně snaží kvalifikovat se o další účast na MS.
     
    Nominace českého týmu

    Brankáři: Tomáš Koubek (Stade Rennes), Jiří Pavlenka (Werder Brémy), Tomáš Vaclík (FC Basilej)

    Obránci: Jan Bořil, Jakub Jugas (oba SK Slavia Praha), Vladimír Coufal (FC Slovan Liberec), Václav Jemelka (SK Sigma Olomouc), Tomáš Kalas (Fulham FC), Filip Novák (Trabzonspor), Marek Suchý (FC Basilej)

    Záložníci: Antonín Barák, Jakub Jankto (oba Udinese Calcio), Vladimír Darida (Hertha BSC), Tomáš Hořava, Jan Kopic (oba FC Viktoria Plzeň), Tomáš Souček, Jan Sýkora, Josef Hušbauer (všichni SK Slavia Praha), Michal Trávník (FK Jablonec)

    Útočníci: Michal Krmenčík (FC Viktoria Plzeň), Patrik Schick (AS Řím), Josef Šural (AC Sparta Praha)
     
    Vzájemná utkání

    Co se týče vzájemných utkání, tak oba celky se spolu ještě nesetkaly, bude to pro ně tedy premiéra. Čeká nás jistě zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Nigérie: Uzoho – Shehu (46. Ebuehi), Troost-Ekong, Balogun, Idowu – Ogu, Mikel (C), Ndidi – Moses, Ighalo, Iwobi
    Náhradníci: Akpeyi, Ezenwa – Awaziem, Ebuehi, Elderson, Etebo, Iheanacho, Musa, Obi, Omeruo, Onazi, Simy

    Česko: Vaclík (46. Pavlenka) – Coufal, Kalas, Suchý (C), Jugas, Jankto – Hušbauer, Souček, Barák – Šural, Schick
    Náhradníci: Pavlenka, Koubek – Bořil, Jemelka, Hořava, Kopic, Sýkora, Trávník, Krmenčík.
     
    Na stadionu v rakouském Schwechatu je už vše připraveno a přátelské utkání mezi Českem a Nigérií tak bude moci za malý okamžik začít. Cestu do Rakouska si našli jak čeští příznivci, tak i ti z Nigérie.
     
    Hráči obou celků už nastupují na hrací plochu. Fotbalisté Česka nastoupí v červené kombinaci dresů, hráči Nigérie pak v dresech zelených.
     
    Nyní si vyslechneme hymny obou zemí. Nejdříve přichází na řadu hymna České republiky.
     
    A teď už slyšíme také hymnu Nigérie.
     
    Nyní už nic nebrání tomu, aby duel mohl začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Josef Šural se postaral o úvodní výkop zápasu a u míče jsou tak čeští fotbalisté, kteří se pokusí projít do prvního útoku.
     
    1
    Češi ale pokazili souhru a do ohrožení brankáře Nigérie se nedostali. Naopak pak zahrozili hráči Nigérie, ale Vaclík zasahovat nemusel.
     
    1
    Z velké dálky zahrával John Ogu přímý kop, ale nikdo z jeho spoluhráčů si v pokutovém území na míč nedoskočil. U něho tak jsou opět Češi.
     
    2
    Na polovině Nigérie zakládal akci Josef Šural, ale přes pevnou obranu Nigérie se nedostal. Následoval tak odkop od branky Francise Uzoha.
     
    3
    Úvod zápasu je zatím hodně ospalý. Ani jeden tým se nedostal do ohrožení branky soupeře. Před malou chvílí zakopli Nigerijci míč do zámezí a následuje tak autové vhazování pro český tým.
     
    4
    Šural se střetl se soupeřem, ovšem šlo o nezaviněnou srážku a hra tak pokračuje dále. U balónu je opět Nigérie.
     
    5
    Marek Suchý převzal míč od svého spoluhráče z Basileje, tedy od Tomáše Vaclíka a pokusí se založit další českou akci.
     
    5
    Jenže to se nepovedlo, hráči Nigérie se udrželi na české polovině a nyní vybojovali další volný přímý kop, tentokráte už ale z hodně slibné vzdálenosti.
     
    6
    Moses se ujal exekuce volného přímého kopu a svou střelou, která letěla přímo na branku Česka, vyzkoušel pozornost Vaclíka. Ten chytil v pádu míč do svých rukavic a podržel tak svůj tým.
    6. Moses vyzkoušel pozornost Vaclíka, ten svým zákrokem uspěl.
     
    7
    Na druhé straně se zrodila také akce na české straně, Šural ale nedokázal svou střelu umístit mezi tři tyče. S přibývajícím časem už je ale na obou týmech vidět lepší pohyb.
     
    8
    Victor Moses si pomohl v rozehrávce rukou a Nigérie tak ztrácí balón. Z levé strany pak založili akci Češi a vybojovali rohový kop.
     
    9
    Rohový kop zahrál Jakub Jankto, ale jeho centr poté hlavou odvrátil do bezpečí Bryan Idowu. Nicméně Češi se k míči dostali znovu a zahrozili před brankou Nigérie.
     
    10
    A byl z toho další roh, který rozehrál znovu Jakub Jankto. Míč poté proletěl až k Šuralovi, jeho sklepnutí ale skončilo mimo ohrožení nigérijské branky.
     
    11
    Poté odkopl míč do bezpečí Francis Uzoho a posílá tak svůj tým do další útočné akce na polovině českého výběru.
     
    12
    Souček musel zahrát míč na malou domů, Vaclík si ho převzal na svou pravou nohu a okamžitě ho pak poslal zase mezi své spoluhráče.
     
    12
    Barák vyslal střílený centr do pokutového území, ale z další české akce nebylo nic. Zatím jsou však Češi mírně aktivnějším týmem.
     
    13
    Následoval rohový kop Nigérie, míč se ale dostal jen na kopačku jednoho z českých obránců a ohrožení branky Tomáše Vaclíka se tak nekonalo.
     
    14
    Další náznak akce Nigérie. Iwobi mohl jít sám na Tomáše Vaclíka, ale bylo máváno. Byl v totiž v ofsajdové pasti a to postrannímu sudímu pochopitelně neuniklo.
     
    15
    Jakub Jankto pravačkou poslal míč do pokutového území na Josefa Šurala, jeho hlavičku ale poslal pryč jeden z hráčů Nigérie.
     
    16
    Tomáš Vaclík čelil dalšímu volnému přímému kopu. Rovnal si zeď a nakonec pak nemusel vůbec zasahovat. Nigerijci totiž svou akci přetáhli a míč skončil hodně vedle jeho branky. Následuje tak jeho odkop.
     
    16
    Ndidi zajel ostřeji do Součka, sudí mu důrazně domluvil. Hra tak pokračuje dále s míčem na českých kopačkách.
     
    18
    Poté se Češi ukázali opět v dobrém světle a po jejich akci zakopla Nigérie balón za zadní čáru a ti tak měli další rohový kop.
     
    18
    Hušbauer ale poslal míč přímo do Uzoha, který z výskoku jeho centr jistil. Nigérie tak může jít zase útočit.
     
    19
    Ovšem Češi Nigerijcům vzali míč a hned na to měli k dispozici rohový kop. Poté se k dobré ráně dostal Patrik Schick, po jehož ráně musel zasahovat Francis Uzoho!
    19. Schickova dělovka skončila v moci nigerijského brankáře.
     
    20
    Další pokus Čechů končí mimo tři tyče. Český tým neustále hrozí z rohových kopů, Nigérie ale zatím odolává. Nyní bude mít Uzoho další odkop od své branky.
     
    21
    Nigérie má nyní s českým týmem co dělat. Agilní Češi totiž opět byli v akci, ale zastavila je pozorná obrana soupeře.
     
    22
    Na druhé straně unikl Moses, který středem hřiště vyslal další nebezpečnou střelu. Ta ale končí pouze na obraně českého týmu, který si tak bere míč zase zpátky.
     
    23
    Znovu aktivní Moses zahrával volný přímý kop, po něm se ale k míči nikdo z jeho spoluhráčů nedostal a mají ho tak znovu v moci čeští hráči.
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení. Znovu zahrávali rohový kop. Poté z hranice velkého vápna přilétl centr na Tomáše Součka, s nímž si ještě Uzoho poradil, ale balón se jen odrazil od jeho těla a skončil u TOMÁŠE KALASE, který ho dorazil za jeho záda a Češi tak mají jednobrankový náskok – 0:1.
    25. Tomáš KALAS - 0:1
     
    27
    Na druhé straně se snažil vyrovnat Moses, který z volného přímého kopu mířil jen těsně vedle české branky. Bylo to ale s tečí obránce Česka a je tu rohový kop pro Nigérii.
     
    28
    Nyní přichází odkop od branky Tomáše Vaclíka, který tak pošle český tým zase útočit.
     
    30
    Šural uvolnil Patrika Schicka, který se pak dostal až těsně před vyběhnutého Uzoha, svou střelu ale poslal vysoko nad jeho branku. Byla to ale další dobrá akce českého celku.
    30. Schick těsně před Uzohem přestřelil jeho branku.
     
    31
    Shehu dostal přihrávku do běhu, jeho přízemní střela ale skončila na české obraně.
     
    32
    Idowu se srazil nechtěně s Coufalem a zůstal ležet s bolestivou grimasou na trávníku. Přichází tak jeho ošetření.
     
    33
    Idowu je nakonec v pořádku a může tak pokračovat i nadále ve hře.
     
    34
    Nigerijští znovu zahrozili před Vaclíkovou brankou, ale míč jim sebral Jakub Jugas a poslal ho českému brankáři na malou domů. Ten ho poté v poklidu poslal zpět na kopačky spoluhráčů.
     
    36
    Ighalo se napřáhl před velkým vápnem a Vaclík se natahoval u své levé tyče. Míč ale nakonec skončil těsně vedle jeho branky.
     
    37
    Po chybě české obrany se do akce dostali Moses s Iwobim, druhý jmenovaný byl ale v ofsajdové pasti a akce tak skončila velmi rychle.
     
    38
    Hušbauer si naběhl na přízemní přihrávku od Baráka a jeho střela levačkou pak skončila na hráčích soupeře. Nigéri tak otáčí hru na opačnou stranu.
     
    39
    Shehu se snažil procpat obranou Česka, ovšem nepovedlo se mu to. Nicméně akce Nigérie pokračovala dále, ale snaha Iwobiho byla hodně nepřesná.
     
    40
    Alespoň ale Nigerijci vybojovali další rohový kop, po kterém před českou brankou neuspěli. Češi tak v závěru prvního poločasu stále drží těsný náskok.
     
    41
    Šural se na pravé straně snažil uvolnit, ale neprošel přes Ekonga, který bleskově vrací hru před českou branku.
     
    42
    A byl z toho další rohový kop. Po něm pak na Vaclíka mířila střela zblízka, se kterou si bravurně poradil. Ale střílející Ighalo byl stejně v ofsajdu, takže i kdyby se trefil, branka by platit nemohla.
     
    43
    Nigerijci se stále drží na polovině českého týmu, kde se snaží po svých kombinacích o srovnání stavu skóre. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    44
    Moses vyslal dobrý pozdrav před branku Vaclíka, na jeho letící míč si vyskočil Iwobi, ale na Vaclíka si nepřišel.
     
    44
    Moses pronikl do šestnáctky a poté po střetu s českým hráčem nakonec upadl. Ovšem sudí naznačuje, že se o penaltu rozhodně nejednalo.
     
    45
    Coufal posílal z pravé strany centr do pokutového území, ten ale jeden z Nigerijců odvrátil na rohový kop.
     
    45
    Ten rozehrál opět Jakub Jankto, ale jeho centr nikdo z jeho hráčů nepřevzal a Uzoho tak v pohodě balón chytá.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas tohoto utkání. V něm byli mírně aktivnější čeští hráči, kteří svou aktivitu přetavili v úvodní branku. V pětadvacáté minutě dorazil míč za Uzohova záda Tomáš Kalas a stanovil tak výsledek prvního poločasu. Češi tak mají jednobrankový náskok po sympatickém výkonu a uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně v 16:05.
    Radost českých hráčů po vstřelené brance účastníkovi letošního MS ve fotbale.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Tomáš Vaclík, přichází Jiří Pavlenka.
     
    46
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Abdullahi Shehu, přichází Tyronne Ebuehi.
     
    47
    V českém týmu došlo ke změně mezi třemi tyčemi. Tomáš Vaclík přenechal místo Jiřímu Pavlenkovi, který si hned v úvodu druhého poločasu připsal zákrok a po něm pak poslal míč mezi české hráče.
     
    49
    Josef Šural se ocitl na zemi s bolestivou grimasou, držel se za hlavu. Šlo ale o střet s vlastním spoluhráčem. Nyní je už v pořádku a dále pokračuje ve hře.
     
    50
    Následně pak dochází k ošetření Jankta, který se v souboji srazil s protihráčem. Ale také on je po krátkém ošetření v pořádku a je zpět ve hře, která tak může pokračovat dále.
     
    52
    Akce Nigérie skončila nepřesnou střelou Mosese. Pavlenka tak nemusel vůbec zasahovat a bude tak mít odkop od svého zařízení.
     
    53
    Na druhé straně se do pozvolného útoku dostala česká reprezentace, která ale přes zhuštěnou obranu Nigérie neprošla.
     
    54
    Iwobi dostal přihrávku na levou stranu, po jeho snaze vystřelit po zemi ale zasáhla obrana českého týmu, která tak uklidnila brankáře Pavlenku. Ten tak bude mít další odkop.
     
    55
    Poté se do rychlého protiútoku dostali znovu Nigerijci, ale centr, jenž letěl na Ndidiho, nakonec nebyl vyslyšen. Ndidi pouze promáchl a nabídl tak balón zpět české reprezentaci.
     
    56
    Poté zahrávali Nigerijci autové vhazování, ale na polovině českého týmu se neudrželi. Ten tak bleskově míří na opačnou stranu hřiště.
     
    58
    Bryan Idowu uprostřed hřiště chtěl pasem najít spoluhráče, nicméně se mu to nepovedlo. Ale Nigerijci míč udrželi na své straně.
     
    59
    Ve Schwechatu začalo celkem hustě pršet a to také ovlivňuje hru. Nigerijcům odskočil míč na mokré trávě a do závěrečné akce se tak nemohli dostat.
     
    60
    A nyní dochází k velmi silné průtrži mračen a zřejmě jsou na řadě i kroupy. Hlavní sudí tak okamžitě přerušuje tento zápas. Všichni aktéři zápasu jsou už mimo hřiště a uvidíme, jak to s dnešním duelem dopadne.
     
    60
    Zatím je plánována desetiminutová pauza a po ní se zřejmě rozhodne o osudu duelu.
    Hráči českého týmu na střídačce, kam oba celky vyhnal velmi silný déšť.
     
    60
    Tak počasí se umoudřilo a už téměř neprší, hra tak může pokračovat zase dále. Odkopem od české branky, který provedl Jiří Pavlenka.
     
    61
    Šural se dostal k odraženému míči, nakonec ho ale nedokázal poslat dále. U něho tak budou zase Nigerijci.
     
    62
    Moses zahrál volný přímý kop těsně před velkým vápnem, trefil ale pouze připravenou českou zeď. Odnesl to ale Šural, kterého nechtěně zranil v obličeji Souček. Prvně jmenovanému se tak v obličeji objevila krev a bude muset být ošetřen.
     
    63
    Po Mosesově střele zasahoval Pavlenka, který vleže ukryl balón pod svou hrudí. Hned na to pak míč odkopl na opačný konec hřiště.
     
    64
    Déšť začíná zase nabírat na síle a terén začíná být i dost podmáčený. Přesto po levé straně zahrozil Moses, jenž se uvolnil. Jeho střela ale byla opět ofsajdová.
     
    65
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Tomáš Souček, přichází Michal Trávník.
     
    65
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Tomáš Hořava.
     
    66
    Moses efektní patičkou před brankou Česka chtěl překvapit Pavlenku, ale neuspěl. Další šance Nigérie nekončí vyrovnáním.
     
    68
    Další akce Nigérie, po které musel zasahovat jeden z obránců českého týmu. Ten se tak pomalu dostává do dalšího útoku.
     
    69
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Bryan Idowu, přichází Elderson Echiejile.
     
    69
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Odion Ighalo, přichází Kenneth Omeruo.
     
    69
    Jugas se nyní ocitl na zemi. To je nyní častější jev u hráčů obou celků. Terén je hodně podmáčený a pochopitelně klouže.
     
    71
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Michael Krmenčík.
     
    72
    Vladimír Coufal si naběhl do přihrávky Nigerijců a poté uháněl směl jejich branka. Ale byl zastaven pozornou obranou soupeře, která ho tak dále nepustila.
     
    72
    Jankto poslal nešetrně k zemi Ebuehiho těsně před pokutovým územím. Následuje tak zajímavá standardní situace pro Nigérii v podobě volného přímého kopu.
     
    73
    Ten zahrál Moses, ale jeho centr adresáty nenašel. Pavlenka tak může v klidu odkopnout míč od své branky.
     
    74
    Ighalo si nabíhal z levé strany a říkal si o přihrávku. Té se ale nedočkal. Nicméně Češi zakopli míč za zadní čáru a je tu roh pro Nigérii.
     
    75
    Nigerijci začínají vystrkovat čím dál více růžky a snaží se o vyrovnání. Ovšem zatím Češi jejich menšímu, ale souvislému tlaku odolávají.
     
    77
    Omeruo se natlačil před velké vápno, jeho následná střela ale končí mimo tři tyče.
     
    78
    Češi zahrávali dva rohové kopy za sebou, v obou případech ale nedokázali z těchto standardních situací zahrozit.
     
    79
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Jan Bořil.
     
    79
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází Victor Moses, přichází Ahmed Musa.
     
    80
    Střídání v týmu Nigérie: ze hřiště odchází John Mikel Obi, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    82
    Pavlenka zastavil míč a nabíhající Echiejile na něj neměl nárok. Český brankář pak odkopl míč na druhou stranu.
     
    83
    Sudí nyní na chvíli píšťalkou přerušil hru, na trávník totiž vběhl jeden z fanoušků Nigérie s mikinou Mosese. Vše dobře dopadlo, příznivec Nigérie je tak už mimo hřiště.
     
    84
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Josef Šural, přichází Jan Kopic.
     
    85
    Iwobi poslal zpětnou přihrávku na spoluhráče, ten se ale dále na polovinu Česka nedostal. Až nyní se to povedlo Ebuehimu, jenž vybojoval přímý kop.
     
    86
    Bylo to ale z velké dálky. Nicméně si Nigerijci stejnou standardní situaci zopakují, tentokráte už z velmi dobré vzdálenosti.
     
    87
    Ale jejich snaha byla marná. Míč se dostal přímo do obrany českého týmu a Češi tak stále drží svůj nejtěsnější možný náskok.
     
    88
    Krmenčík si nabíhal na přední tyč, ale nedokázal se dostat k balónu, který byl kousek od brankáře Nigérie. Uzoho tak bude mít další odkop od svého zařízení.
     
    89
    Nigerijci se poté přemístili na druhou stranu, ale Ahmed Musa byl při své slibné akci v ofsajdovém postavení. Znovu tak Pavlenka bude míč odkopávat od své branky.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Sudí nenastavil ani minutu navíc a ukončil tento zápas, který musel v šedesáté minutě přerušit kvůli průtrži mračen. Nakonec se počasí umoudřilo a zápas se tak mohl dohrát. Češi své těsné vedení z prvního poločasu dokázali uhájit a nad Nigérií, kterou čeká zanedlouho mistrovství světa, dokázali zvítězit gólem Tomáše Kalase z pětadvacáté minuty.
    Zápas ovlivnil hustý déšť, hra tak musela být v šedesáté minutě přerušena. Nakonec se ale dohrálo.

     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. U dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase někdy na shledanou. (16:56:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky: 25. Kalas


    Nigérie: Uzoho – Shehu (46. Ebuehi), Troost-Ekong, Balogun, Idowu (69. Echiejile) – Ogu, Mikel (C) (80. Iheanacho), Ndidi – Moses (79. Musa), Ighalo (69. Omeruo), Iwobi
    Náhradníci: Akpeyi, Ezenwa – Awaziem, Ebuehi, Elderson, Etebo, Iheanacho, Musa, Obi, Omeruo, Onazi, Simy

    Česko: Vaclík (46. Pavlenka) – Coufal, Kalas, Suchý (C), Jugas, Jankto (79. Bořil) – Hušbauer (65. Hořava), Souček (65. Trávník), Barák – Šural (84. Kopic), Schick (71. Krmenčík)
    Náhradníci: Pavlenka, Koubek – Bořil, Jemelka, Hořava, Kopic, Sýkora, Trávník, Krmenčík
    bahis siteleri