Kolumbie – Japonsko 1:2 (kon.) | Polsko – Senegal 1:2 (kon.) | Rusko – Egypt 3:1 (kon.)
konec
Polsko
1:2 (0:1)
Senegal
Úterý 19.06.2018, 17:00 • Otkrytie Arena (Moskva) • Mistrovství světa • Skupina H
Předzápasové kurzy
    86. Grzegorz KRYCHOWIAK - 1:2
     
    86
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, závěr dnešního utkání právě dostává úplně novou zápletku, Poláci se totiž pár minut před koncem základní hrací doby vrací zpět do hry. Po faulu na Zielińského zahrávali bílo-červení přímý kop, ke kterému se postavil Kamil Grosicki. Zkušený záložník posadil centrovaný balon přesně na hlavu GRZEGORZE KRYCHOWIAKA, s jehož hlavičkou do protipohybu nemohl brankář N'Diaye nic dělat.
    60. M'Baye NIANG - 0:2
     
    60
    Senegal právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, senegalští fotbalisté zničehonic navyšují svůj náskok, a už hodně poškozená psychika Poláků tak dostává další ránu. O této trefě se bude ještě dlouho hovořit, M'BAYE NIANG byl totiž po nedovoleném zákroku nejprve ošetřován za postranní čarou, načež jej hlavní sudí vpustil do hry. Učinil tak ale ve velmi nevhodný moment, zpětná a nepovedená přihrávka nic netušícího Krychowiaka totiž poslala senegalského rychlíka do samostatného úniku, který končí druhým gólem v polské síti. Velký podíl viny nicméně nese i nepochopitelně vybíhající brankář Szczęsny.
    38. Thiago CIONEK - 0:1
     
    37
    Senegal právě vstřelil branku!
    Senegalský mladík se ale po zásahu zdravotníků dal rychle do pořádku a jeho tým se nedlouho poté zničehonic ujal vedení! Klíčovým pro celou situaci se ukázal být souboj u postranní čáry, kde Niang přetlačil Piszczeka a poté nalezl na ose hřiště číhajícího kapitána Maného. Na jeho přihrávku si seběhl Idrissa Gueye, jehož rána nebyla nikterak zvlášť povedená, balon se ale otřel o THIAGA CIONKA, který jej nešťastně tečoval do protipohybu marně přihlížejícího brankáře Szczęsného.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 86. Krychowiak (Grosicki) – 37. Cionek (vla.), 60. Niang

    Karty:   12. Krychowiak (POL) – 49. Sané (SNG), 72. Gueye (SNG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:15.
    Polsko: Szczęsny – Ł. Piszczek (83. Bereszyński), Pazdan, Cionek, Rybus – Krychowiak, P. Zieliński – Błaszczykowski (46. Bednarek), Milik (73. Kownacki), Grosicki – Lewandowski (C).
    Náhradníci: Białkowski, Fabiański – Jędrzejczyk, Bednarek, Góralski, Linetty, Teodorczyk, Glik, Peszko, Bereszyński, Kurzawa, Kownacki.

    Senegal: K. N'Diaye – Wagué, Koulibaly, Sané, Sabaly – Mané (C), Gueye, N'Diaye (87. Kouyaté), Sarr – Niang (75. Mou. Konaté), Diouf (62. N'Doye).
    Náhradníci: Diallo, A. Gomis – M'Bengue, Mbodji, M. Sow, Kouyaté, N'Doye, Mou. Konaté, D. Sakho, Ndiaye, Baldé, Gassama.

    Rozhodčí: Nawaf Shukralla – Yaser Tulefat, Taleb Al Marri

    Diváci: 44 190
    bahis siteleri