Hermannová, Sluková – Davidovová, Ščipkovová 2:0 (kon.)
konec
Hermannová, Sluková
2
21 21  
Davidovová, Ščipkovová
0
17 17  
Pátek 22.06.2018, 15:55World Tour 4* – Ostrava (ženy) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    21:17
    Češky jsou v osmifinále! Sluková tentokrát poslala podání na Davidovovou, která mohla následně smečovat z ideální pozice, ale míč napálila jen do bloku Hermannové.
     
    20:17
    Tři mečboly! Sluková našla servisem místo ve středu pole mezi oběma Ukrajinkami.
     
    14:11
    Náskok českých reprezentantek stoupá. Sluková zasáhla v poli proti lehkému útoku, následně sama ukončila výměnu krátkým úderem za pásku. Ukrajinky si berou oddechový čas.
     
    12:9
    Tlak českého páru pokračuje. Markéta Sluková přitvrdila na servisu, následně se v útoku neprosadila Davidovová a na druhou přes mohla ukončit výměnu Hermannová. Je tady technický oddechový čas.
     
    21:17
    První sada míří na konto českých reprezentantek. Valentyna Davidovová našla servisem Hermannovou, která už druhou možnost na ukončení sady zvládla tvrdou smečí po lajně.
     
    20:17
    A další snížení. Druhý setbol odvrátila Hermannová nepřesným útokem diagonálně do autu. Češky si ještě v koncovce berou oddechový čas.
     
    20:15
    Pět setbolů pro českou dvojici. Po servisu Ščipkovové se nehrálo, míč skončil v síti.
     
    13:8
    České duo stále v luxusním vedení. Sluková s přehledem smečovala do dlouhé diagonály. Následuje technický oddechový čas.
     
    5:1
    Barbora Hermannová na servisu. Sluková zasáhla v poli proti útoku Ščipkovové. Následně sama umístila míč jen do obrany v poli, Davidovová ale ani druhou šanci nevyužila a Ukrajinky si berou oddechový čas.

    Vít Schück

    Hermannová, Sluková:
    Davidovová, Ščipkovová:
    bahis siteleri