Perušič, Schweiner – Heidrich, Gerson 2:1 (kon.)
konec
Perušič, Schweiner
2
21 19 15  
Heidrich, Gerson
1
13 21 12  
Pátek 22.06.2018, 17:55World Tour 4* – Ostrava (muži) • Play-off
     
    15:12
    Je konec! Perušič se Schweinerem jsou v osmifinále. Schweiner na závěr perfektně přihrál, dostal ideální nahrávku a povedeným lobem umístil míč do zadní části kurtu.
     
    14:11
    Tři mečboly po servisu Perušiče. Heidrich sice přihrál přesně, ale poté napálil smeč jen do pevného bloku Schweinera.
     
    7:5
    A pozor. Třetí bod v řadě pro Heidricha s Gersonem. Heidrich zabojoval na síti a proti Schweinerovi uspěl. Češi si berou oddechový čas.
     
    3:0
    Paráda. Perušičův servis opět nadělal problémy švýcarskému blokaři, který následně smečoval o pásku do autu. Švýcaři si berou oddechový čas.
     
    19:21
    A další servis o pásku již Schweiner dokázal přihrát, ale nebyl dokonale připravený na útok a ten nakonec dopadl až do autu. O postupujících do osmifinále tak rozhodne až třetí set.
     
    19:20
    Setbol pro švýcarskou dvojici. Gersonův servis skončil o pásku na české polovině. To je velká smůla pro český pár.
     
    18:18
    Srovnáno. V kritickou chvíli druhé sady se povedlo Heidrichovi trefit povedený servis. Gerson zasáhl proti útoku Schweinera a nakonec vyhodil do útoku svou smečí Perušič. Češi si berou oddechový čas.
     
    12:11
    A Češi jdou dokonce do vedení. Gerson opět smečoval jen do bloku českého hráče. Švýcaři si berou oddechový čas.
     
    10:11
    České jedničky musí stále dotahovat. Schweiner si poradil s přihrávkou a i s následným úderem podél bloku Heidricha. Je tady technický oddechový čas.
     
    21:13
    První sada jde na konto českých reprezentantů. Heidrich si dokázal přihrát, ale poté z velké výšky smečoval jen mimo vymezený prostor.
     
    20:13
    Sedm setbolů pro českou dvojici! Adrian Heidrich servíroval tvrdě, ale přesně ně Schweinera, který poté útokem neměl problém najít vzdálenější roh.
     
    13:8
    Ale Švýcaři se pomalu rozjíždějí. Heidricha jednou druhou ubránit Perušič, ale na druhý pokus se již švýcarský obr prosadil prudkou ránou. Je tady technický oddechový čas.
     
    11:5
    Vedení dokonce o šest bodů mají k dispozici čeští hráči. Schweiner trefil eso mezi oba protivníky a Švýcaři si berou oddechový čas.

    Vít Schück

    Perušič, Schweiner:
    Heidrich, Gerson:
    bahis siteleri