Chotěboř – Slavia 1:9 (kon.) | Veselí n. M. – Slovácko 0:13 (kon.)
konec
FC Chotěboř
1:9 (0:3)
SK Slavia Praha
Neděle 24.06.2018, 17:00 • Městský stadion Chotboř • Přípravný zápas
     
    85
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia využívá rohový kop ke zvýšení svého vedení! Míč doputoval po dalším přiťuknutí na pravou nohu MICHALA FRYDRYCHA,jenž prostřelil dezorientovaného gólmana Chotěboře!
     
    78
    Tým Chotěboř právě vstřelil branku! Domácí celek se dočkal čestného úspěchu! Závar před brankou sešívaných končí radostí domácího týmu. První možnost měl Jiří Hlaváček, který ztroskotal na Vantrubovi. Míč si našel Koutný, který ho posadil na hlavu FRANTIŠKA JANDY! Domácí hráč už měl lehkou situaci a uklidil míč za bezmocného gólmana Pražanů!
     
    77
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to už je exhibice Slavie. Střelou zpoza vápna se prezentoval PETAR MUSA, jenž orazítkoval míč o břevno!
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná akce celku z hlavní metropole končí sedmou brankou! Centr si na hranici ofsajdu zpracoval Petar Musa, který ho předložil na JANA KUCHTU! Hostující hráč neměl problém překonat domácího gólmana, jenž se nestihl přesunout!
     
    63
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané vedou šestigólovým rozdílem! MIROSLAV STOCH si zasekávačkou obešel hráče a střelou k levé tyči zvyšuje vedení svého týmu!
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do pětigólového trháku! Míč se několikrát odrazil, až ho našel STANISLAV TECL! Bývalý hráč Jihlavy zahrál na housličky Vykoukalovi!
     
    48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Paražané jdou zkraje druhého poločasu do čtyřgólového vedení! JAN BOŘIL doslat balon ideálně do nohy a k levé tyči skóroval!
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to jsou velké chvíle pražského celku! Jan Bořil narazil balón na TOMÁŠE SOUČKA. Druhý jmenovaný udělal dva kroky a přízemní střelou dává třetí gól svého týmu!
     
    18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se opět prosazuje ze vzduchu! Centr z levé strany si našel JAN Bořil, který nedal Dobrovolnému šanci, aby zasáhl u pravé tyče!
     
    8
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou z nenápadné akce do vedení! Míč měl na své kopačce Miroslav Stoch, jenž ho naservíroval na hlavu ALEXANDRA BALUTY! Hráč Slavie usměrnil míč k pravé tyči! Asistence: Miroslav Stoch.

    Štěpán Ondráček

    Branky: 78. Janda – 8. Baluta, 18. Bořil, 19. Souček, 48. Bořil, 50. Tecl, 63. Stoch, 69. Kuchta, 77. Musa, 85. Frydrych


    FC Chotěboř: Dobrovolný (46. Vykoukal) – Ja. Hlaváček, Ji. Hlaváček, Dvořák, Martin Somerauer, Odvářka, Hanousek, Ďoubal, Bělovský, Moravec, Čáp
    Náhradníci: Hromádka, Tůma, Chlad, Janda, Běloušek, Koutný, Neuvirt, Marek Somerauer, Ledvinka, Vykoukal, Chalupa

    SK Slavia Praha: Vantruba – Jugas, Coufak, Sýkora, Tecl, Zelený, Stoch, Bořil, Baluta, Souček, Pokorný
    Náhradníci: Pér, Ngadeu, Kuchta, Frydrych, Azilion, Freit, Lisa, Musa

    Rozhodčí: Olga Zadinová – Daniel Hanzl, Jan Krondrát
    bahis siteleri