HC Hořovice – IHC Kladno 1:2 (kon.) | Devils Zlín – Mad Parrots 2:4 (kon.) | HC Hořovice – Devils Zlín 8:0 (kon.)
IHC Kladno – Mad Parrots 9:2 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
2:4 (1:3, 1:1)
Mad Parrots Úhřetice
Neděle 24.06.2018, 11:00 • MEO Aréna, Přerov. • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR přípravky inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    29:09
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    A je zřejmě hotovo. Kopecký přenechal kotouč ŠTĚPÁNU LEMPACHOVI, jenž přesným střeleckým pokusem přidává svou druhou trefu v duelu.
    Asistence: Samuel Kopecký.
     
    22:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Prakticky s koncem své početní převahy Valaši snižují na rozdíl jediného gólu. Po kombinaci mezi Hrančíkem a Valáškem se puku zmocnil PATRIK UHLÍK a střelou švihem ho poslal za Hendricha.
    Asistence: Jan Valášek, Richard Hrančík.
     
    13:21
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    SAMUEL KOPECKÝ si připisuje druhou brankou v tomto utkání. Znovu mu nahrál Krejčík a úhřetický borec s číslem 11 se prostřednictvím střeleckého pokusu mírně z pravé strany nemýlil. Zabojník na puk nedosáhl.
    Asistence: Jáchym Krejčík.
     
    10:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Uhlík nahrál DAVIDU BĚTÁKOVI. Zlínský hráč s číslem 96 na zádech se rozhodl vystřelit zápěstím z mezikruží a puk nasměroval mimo dosah Hendricha pod horní tyčku.
    Asistence: Patrik Uhlík.
     
    09:17
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Krejčík oslovil před brankou stojícího SAMUELA KOPECKÉHO, který natáhl k slibnému střeleckému pokusu a puk mezi betony Zabojnika prošel za brankovou čáru.
    Asistence: Jáchym Krejčík.
     
    06:07
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Kopecký přenechal puk na ose hřiště ŠTĚPÁNU LEMPACHOVI. Ten se nerozpakoval a švihem chtěl okamžitě prověřit Zabojníka. Jeho střela nakonec prošla až do sítě, jelikož gólman Devils puk ani pohybem do rozkleku nedokázal zastavit.
    Asistence: Samuel Kopecký.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Běták (Uhlík), 23. Uhlík (Valášek, Hrančík) – 7. Lempach (Kopecký), 10. Kopecký (Krejčík), 14. Kopecký (Krejčík), 30. Lempach (Kopecký)


    IHC Devils Zlín: Zabojník (16. Stratil) – Schmied, Běták, Šiška, Nesrsta, Hrančík, Valášek, Janeba, Uhlík, Kubečka, Pavliš, Bečka, Paták
    Mad Parrots Úhřetice: Hendrich (Kropáček) – Huňáček, Chlupáč, Jungwirt, Kábele, Krejčík, Klatt, Kopecký, Lempach, Řivnáč, Sedlák, Vašíček, Vašíčková

    Rozhodčí: Novotný, Takáč
    bahis siteleri