Tisková konference k Barum Czech Rally Zlín 2018 (kon.)
konec
Tisková konference k Barum Czech Rally Zlín 2018

Středa 27.06.2018, 11:00 • Magistrát města Zlín • Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost! (11:39:27)
     
    Erik Cais, soutěžní jezdec A-Team Rally: “Chtěl bych se jednou podívat do WRC a udělám pro to maximum. Zatím ale potřebuju sbírat zkušenosti.”
     
    Erik Cais, soutěžní jezdec A-Team Rally: “Pro mě je Barumka splněný sen. Když jsem byl malý, tak jsem se jezdil dívat na tátu. Je to pro mě zároveň i velká výzva, protože je jedna z nejtěžších soutěží v Evropě.”
     
    Erik Cais, soutěžní jezdec A-Team Rally: “U mě ty starty byly trošku nejisté, protože jsem měl vážnou zlomeninu klíční kosti. Začal jsem v Belgii, kde byly obrovsky těžké podmínky. Na Valašské rally jsme odvařili motor. Následně jsme se přesunuli do Francie.”
     
    Erik Cais, soutěžní jezdec A-Team Rally: “Nezačínal jsem přímo u motorsportu, ale u sjezdu na horských kolech. Vypracoval jsem se až do evropských pohárů. Byly to pro mě obrovské zkušenosti.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Pindula se nejede z důvodu afrického moru prasat. Je tam nařízena karanténa.”
     
    Ing. Tomáš Pluháček, ředitel Pivovatu Zubr: “My jsme tradiční pivovar, který na Moravě funguje už 146 let. Zubr je na Moravě oblíbený. Zubr podporuje hokejový Přerov, dále podporujeme dny NATO. Před tímto ročníkem jsme se stali hrdým partnerem Barum Czech Rally, smlouva byla nastavena na tři roky.”
     
    Ondřej Běťák, náměstek primátora: “Pořádat soutěž během afrického moru prasat je o to těžší. Závazných stanovisek je celá spousta. Věřím, že to všechno zvládneme. Apeluji na diváky a fanoušky, aby dbali na pokyn pořadatelské služby.”
     
    Ondřej Běťák, náměstek primátora: “Barum Czech Rally je velmi významná automobilová soutěž a má od města Zlín jednoznačnou podporu. Organizace soutěže je velmi složitá a stojí to měsíce práce. Přínos soutěže je pro město Zlín nezpochybnitelný. Je to velký přínos vrámci turistického ruchu.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Program bude stabilní. V úterý budou testovací rychlostní zkoušky. V pátečních večerních hodinách se opět pojede klasická městská erzeta. Věřím, že nebude docházet k žádným přestupkům.”
     
    Tisková konference právě začíná. Uvádí ji tiskový mluvčí Roman Ordelt.
     
    Široká veřejnost bude dva měsíce před konáním Barum Czech Rally Zlín 2018 seznámena se stavem příprav letošního ročníku, který se opět pojede jako součást seriálu FIA Mistrovství Evropy jezdců v rally. Barum Czech Rally Zlín patří k nejvýznamnějším automobilovým soutěžím v Evropě a na území České republiky.
     
    Tiskové konference se zúčastní:

    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín,
    Ing. Jan Regner, zástupce ředitele Barum Czech Rally Zlín,
    Ondřej Běťák, náměstek primátora,
    Ing. Tomáš Pluháček, ředitel Pivovatu Zubr a.s.,
    Erik Cais, soutěžní jezdec A-Team Rally.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Jan Kobylík

    bahis siteleri