Česko – Kanada 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Kanada
Neděle 08.07.2018, 20:30Mistrovství světa hráčů do 18 let • Finále
    41:57 Jaden KENNETT - 1:3
     
    41:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada navyšuje své vedení po rychlé akci. Ránou příklepem dostal míček k bližší tyčce aktivně hrající JADEN KENNETT. Asistence: Erik Florčuk a Brent Broaders.
    22:53 Avjot SAHOTA - 1:2
     
    22:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní to Kanadě vyšlo. Tvrdá rána, kterou vyslal po rychlé přihrávce Florčuka AVJOT SAHOTA byla pro Novotného nechytatelná. Kanada se brankou v přesilovce dostává do vedení. Asistence: Erik Florčuk.
    09:04 Jaroslav PROCHÁZKA - 1:1
     
    09:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci je vyrovnáno. JAROSLAV PROCHÁZKA to vzal na sebe, využil pasu od spoluhráče, dostal se do dobré střelecké pozice a první výraznější šance českého celku znamená vyrovnání. Rychlá přesně zakončená akce. Asistence: Filip Faltus a Jiří Vaniš.
    03:30 Jaden KENNETT - 0:1
     
    03:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostává do vedení, bekhendovou střelou se prosazuje obranou českého týmu nedostatečně pokrytý JADEN KENNETT. Asistence: Jack Keough a Matthew Mitchell.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. Procházka (Faltus, Vaniš) – 4. Kennett (Keough, Mitchell), 23. Sahota (Florčuk), 42. Kennett (Florčuk, Broaders)


    Česko: Novotný (Foršt) – Macek, Kaňák, Šilhán, Lux, Toman, Flos, Rakovský, Laurinc – Tobiáš, Procházka, Faltus, Kamenář, Bogdány, Vaniš, Janiurek, Malecha, Votípka, Janeček, Novotný, Bucek,
    Kanada: Allin – (Bing-Canoe) – Marces, Sahota, Mauland, Ladyman, Maher, Pringle, Butler, Mcisaac – Broaders, Florchuk, Ospencuk, Koeugh, Maltby, Mitchell, Meilson, Dias, Richards, Wyatt, Robinson, Kennett
    bahis siteleri