Francie – Chorvatsko 4:2 (kon.)
konec
Francie
4:2 (2:1)
Chorvatsko
Neděle 15.07.2018, 17:00 • Lužniki (Moskva) • Mistrovství světa • Finále
Předzápasové kurzy
    69. Mario MANDŽUKIĆ - 4:2
     
    69
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Hugo Lloris dává Chorvatům obrovskou minelou šanci na obrat! Umtiti poslal svému brankáři povedenou přihrávku, Lloris chtěl kličkou obejít napadajícího MARIA MANDŽUKIĆE, ale ten jeho úmysl vystihl a prvním dotekem poslal míč do sítě.
    65. Kylian MBAPPÉ - 4:1
     
    65
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzská nadvláda pokračuje! Hernández kouzlil s balonem na levé straně, poté ho předal na osu trávníku, kde se před vápnem pohyboval KYLIAN MBAPPÉ. Třetí nejmladší fotbalista v celé historii, který zasáhl do finálového zápasu mistrovství světa zamířil pravačkou k bližší tyči. Subašić nebude v tomto případě bez viny.
    59. Paul POGBA - 3:1
     
    59
    Francie právě vstřelila branku!
    Manchesterský záložník posílá Francii do dvoubrankového vedení. Po nákopu na Mbappého se hra přesunula před pokutové území Chorvatska. Griezmann poslal přihrávku míč proti noze PAULU POGBOVI, který sice na první pokus napálil soupeře před sebou. Nakonec měl Pogba ještě jednu příležitost a tu už přesnou levačkou využil.
    38. Antoine GRIEZMANN - 2:1
     
    38
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie jde podruhé ve finále do vedení! Míč si postavil na značku pokutového kopu ANTOINE GRIEZMANN. Ofenzivní fotbalista Atlética Madrid s přehledem zakončil svou neomylnou levačkou k levé tyči. Subašić padal na opačnou stranu.
    28. Ivan PERIŠIĆ - 1:1
     
    28
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Vedení Francie trvalo pouze deset minut! Luka Modrić centroval po faulu Kantého na zadní tyč, odkud ještě vracel míč do ohně Rebić. Vida vyhrál souboj a balon se dostal na nohu IVANA PERIŠIĆE, který parádní střelou levou nohou nedal Llorisovi šanci.
    18. Mario MANDŽUKIĆ (vlastní) - 1:0
     
    18
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak to je nešťastný vstup do zápasu pro Chorvaty. Brozović fauloval Griezmanna na třiceti metrech od branky Chorvatska. Právě útočník Atlética Madrid se postavil k rozehrávce. Parádním centrem hledal Varana, který ale míč nezasáhl, nešťastným dotekem poslal hlavičku do vlastní sítě MARIO MANDŽUKIĆ.

    Vít Schück

    Branky: 18. Mandžukić (vla.), 38. Griezmann (pen.), 59. P. Pogba, 65. Mbappé (Lucas Hernández) – 28. Perišić (D. Vida), 69. Mandžukić

    Karty:   27. Kanté (FRA), 41. Lucas Hernández (FRA) – 90+2. Vrsaljko (CRO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 1:8. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:13.
    Francie: Lloris (C) – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas Hernández – P. Pogba, Kanté (55. N'Zonzi) – Mbappé, Griezmann, Matuidi (73. Tolisso) – Giroud (81. Fékir).
    Náhradníci: Aréola, Mandanda – Kimpembe, Mendy, Rami, Sidibé, N'Zonzi, Tolisso, O. Dembèlé, Fékir, Lemar, Thauvin.

    Chorvatsko: Subašić – Vrsaljko, Lovren, D. Vida, Strinić (81. Pjaca) – Rakitić, Brozović – Rebić (71. Kramarić), Modrić (C), Perišić – Mandžukić.
    Náhradníci: L. Kalinić, Livaković – Ćaleta-Car, Ćorluka, Jedvaj, Pivarić, Badelj, Bradarić, Kovačić, Kramarić, Pjaca.

    Rozhodčí: Néstor Pitana – Hernán Maidana, Juan Pablo Belatti (všichni Argentina)
    bahis siteleri