Česko – Finsko 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (4:1, 2:1)
Finsko
Středa 18.07.2018, 20:15 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji žen • Čtvrtfinále
Partner:
    37:37 KOVÁŘOVÁ - 6:2
     
    37:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tuto přesilovku ale české hráčky rychle využívají! Tvrdou střelu na branku vyslala KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ, která definitivně pojišťuje semifinálový souboj pro svůj tým. Asistence: Kateřina Flachsová
    29:53 TUOMINENOVÁ - 5:2
     
    29:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z této akce ale lépe vybruslily finské hokejistky. Těm se navíc podařilo rychle se přesunout na střed přímo před českou gólmanku. V bleskové akci převzala kotouč MINNAMARI TUOMINENOVÁ, která si připisuje svou druhou dnešní trefu. Asistence: Oona Parvianenová.
    27:37 VANIŠOVÁ - 5:1
     
    27:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto nakonec k páté gólové trefě došlo! Z těsné blízkosti dorazila nahození Mrázové do finské svatyně TEREZA VANIŠOVÁ. Asistence: Kateřina Mrázová
    15:58 TUOMINENOVÁ - 4:1
     
    15:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky ale rychle dávají o sobě vědět rychlým gólem! Ihned po vhazování vyjela na branku MINNAMARI TUOMINENOVÁ, která překvapila Plucnarovou a ztečovala do branky nahození Klemolaové. Asistence: Marisa Klemolaová.
    15:40 JANČOVÁ - 4:0
     
    15:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto nakonec Češky využívají přesilovku! Rychlou kombinaci v útočném pásmu střelou z pravé strany zakončila MICHAELA JANČOVÁ. Asistence: Natálie Mlýnková.
    11:53 MRÁZOVÁ - 3:0
     
    11:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky směle prostupují do semifinálového souboje na Kanadu! Z pravé strany mezikruží si projela směrem k brance KATEŘINA MRÁZOVÁ, která poslala bez obtíží kotouč za záda Koivistové. Asistence: Sára Čajanová
    05:16 KALTOUNKOVÁ - 2:0
     
    05:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se ale prosadily opět české hráčky! Rychlým protiútokem se dostala před branku KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která nekompromisně zavěsila nahozený kotouč do svatyně Koivistové. Asistence: Karolína Kovářová.
    02:17 FLACHSOVÁ - 1:0
     
    02:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou velmi rychle do vedení! Kolem brankoviště se vytočila KATEŘINA FLACHSOVÁ, která nakonec i přes několik finských hráček dotlačila kotouč k bližší tyčce. Bez asistence.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Flachsová, 6. Kaltounková (Kovářová), 12. Mrázová (Čajanová), 16. Jančová (Mlýnková), 28. Vanišová (Mrázová), 38. Kovářová (Flachsová) – 16. Tuominenová (Ma.Klemolaová), 30. Tuominenová (Parvianenová)


    Česko: Plucnarová (Škodová) – Jančová, Mrázová (C), Čajanová, Mlýnková – Flachsová (A), Kovářová (A), Vanišová, Kaltounková – Němcová, Pipková, Jůzková, Vonková.
    Finsko: Koivistová – Jokipeltová, Tuominenová (C), Ahvensalmiová, Parvianenová – Vaattovaaraová (A), Marisa Klemolaová, Heikuriová (A), Miisa Klemolaová.
    bahis siteleri