Švýcarsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:6 (1:4, 0:1, 0:1)
Česko
Středa 25.07.2018, 14:30 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn (SUI) • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Česká hokejová reprezentace do 18 let se chystá pod vedením nového trenéra Aloise Hadamczika na Hlinka Gretzky Cup ve švýcarském Romanshornu, kde 24. a 25. července odehraje přípravná utkání proti tamnímu výběru. Bývalý trenér reprezentačního áčka, se kterým v roce 2012 získal poslední medaili v podobě bronzu, vybral během přípravného kempu z 36 hokejistů 25 jmen, která se poperou o poslední místa v sestavě.
     
    Nominace českého týmu U18 proti Švýcarsku

    Brankáři: Jan Škorpík (Sparta Praha), Nick Malík (Vítkovice).

    Obránci: Jan Mlčák (Kometa Brno), David Tureček (Karlovy Vary), David Homola (Třinec), Jakub Žůrek (Liberec), Martin Hugo Haš (Tampere, Finsko), Karel Klikorka (Mladá Boleslav), Jiří Suhrada (Zlín), Šimon Kubíček (České Budějovice).

    Útočníci: Jaromír Pytlík (Žďár nad Sázavou), Adam Křemen (Karlovy Vary), Jonáš Peterek, Adam Raška (oba Třinec), Martin Lang, Radek Mužík, Filip Přikryl (Plzeň), Michal Teplý (Liberec), Marcel Barinka, Erik Čermák (oba Salcburk), Filip Koffer (Pardubice), Adam Najman (Jihlava), Martin Beránek, Matěj Toman, Pavel Novák (všichni České Budějovice).

     
    Trenér Alois Hadamczik si včera večer odbyl na lavičce české reprezentace do 18 let debut a byl to debut vítězný. Svěřenci zkušeného kouče porazili Švýcary v úvodním zápase 6:0. Výhru českých mladíků režíroval Martin Lang, který obstaral úvodní dva góly a na třetí přihrál. Další góly přidali Mužík, Teplý, Pytlík a Novák.
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Ruppelt (Fatton) – Delémont, Villa (C), Fuchs, Landolt, Fiedler, Baragano, Schweizer – Dähler, Rochette, Knak – Stoffel, Schwenninger, Welter – Mermod, Bardh, Andersson – Hasler, Burkhalter, Fuss – Marchand. Trenér: Thierry Paterlini.

    Česko: Malík (Škorpík) – Suhrada, Kubíček, Homola, Haš, Mlčák, Tureček, Žůrek, Pytlík (C) – Lang, Přikryl, Mužík – Teplý, Barinka, Čermák – Koffer, Najman, Novák – Křemen, Peterek, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Thomas Urban, Michael Weber. Čároví: David Obwegeser, Dario Fuchs.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    2:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace do 18 let vstoupila do utkání proti Švýcarsku pořádně zostra, když po pouhých 121 sekundách otevřel skóre PAVEL NOVÁK! Asistence: Adam Najman a Filip Koffer.
     
    3:38
    Filip Přikryl dostal dvě minuty za hákování a Švýcarsko má možnost srovnat krok během úvodní přesilové hry zápasu.
     
    10:52
    Mika Burkhalter fauloval a rozhodčí mu udělili dvouminutový trest za podržení. Česko si zahraje první přesilovou hru.
     
    11:01
    Běží dvanáctá minuta utkání a na druhý gól v zápase zatím čekáme marně poté, co český výběr úspěšně přečkal oslabení.
     
    12:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN HAŠ se prosadil po krásně sehrané přesilové hře a posílá Česko do dvoubrankového vedení! Asistence: Marcel Barinka a Michal Teplý.
     
    13:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dostali Švýcary na kolena, když během pouhých 42 sekund vstřelili druhý gól, o který se postaral ADAM KŘEMEN! Češi dominují – 3:0. Asistence: Adam Raška a Jonas Peterek.
     
    16:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL TEPLÝ dokonale využil souhry mezi Marcelem Barinkou a Davidem Homolou a český výběr zásluhou dvou slepených gólů vede už 4:0! Asistence: Marcel Barinka a David Homola.
     
    17:10
    Adam Najman oslabuje český tým a usedá na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    THÉO ROCHETTE rychle využil druhou švýcarskou přesilovou hru a jeho týmu se podařilo ve dvojzápase s Českem vstřelit první gól! Asistence: Alessandro Villa a Noah Delémont.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:14
    David Homola dostal v úvodu druhé části dvě minuty za držení a Švýcaři si v dnešním zápase zahrají třetí přesilovou hru.
     
    27:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přečkal druhou ze tří přesilových her Švýcarů a v polovině zápasu navýšil jeho vedení přesnou trefou MICHAL TEPLÝ – 1:5! Češi jsou na koni. Asistence: Erik Čermák a Marcel Barinka.
     
    29:17
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Sascha Ruppelt, přichází Thibault Fatton.
     
    29:17
    Adam Raška vyfasoval dvouminutový trest za zásah soupeře do oblasti hlavy nebo krku. Tří oslabení v řadě.
     
    32:50
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Nick Malík, přichází Jan Škorpík.
     
    35:50
    Oba týmy sáhly v polovině utkání ke střídání brankářů. Českou branku tedy hájí Jan Škorpík, zatímco švýcarskou Thibault Fatton. Oba zatím drží nulu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    50:58
    Švýcarský obránce Maxime Schweizer dostal dvě minuty za hákování a Češi si v polovině třetí části zahrají přesilovou hru.
     
    52:11
    Jeden z českých hráčů byl vyloučen za nedovolené bránění a počet hráčů na ledě se vyrovná. Hraje se ve čtyřech na obou stranách. Češi vedou stále 5:1.
     
    56:43
    Simon Knak byl vyloučen v závěru zápasu na dvě minuty za nedovolené bránění a vypadá to vypadá, že český výběr do 18 let proti Švýcarům i ve druhém zápase vysoko zvítězí. Včera Češi vyhráli snadno 6:0!
     
    58:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve dvojzápase proti Švýcarsku sehrálo podstatnou roli číslo 6. Češi v obou zápasech domácímu týmu vstřelí minimálně šest branek poté, co se těsně před koncem druhého utkání prosadil po nevyužité přesilové hře PAVEL NOVÁK! Jedinou kaňkou je inkasovaný gól. Asistence: Filip Přikryl a Šimon Kubíček.
     
    Konec zápasu.

     
    Hokejisté české reprezentace do 18 let pod vedením trenéra Aloise Hadamczika vyhráli v Romanshornu obě dvě utkání, když včera porazili domácí Švýcary zásluhou Martina Langa vysoko 6:0 a i dnes si s chutí zastříleli. Češi nasázeli Švýcarsku opět šest gólů, tentokrát ale čisté konto neudrželi. V odvetném utkání podal skvělý výkon Marcel Barinka, který se pod vysoké vítězství podepsal třemi kanadskými body za tři přihrávky na gól. Konečný výsledek. Švýcarsko U18 1 Česko U18 6. (16:37:46)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Rochette (Villa, Delémont) – 3. Novák (Najman, Koffer), 13. Haš (Barinka, Teplý), 14. Křemen (Raška, Peterek), 17. Teplý (Barinka, Homola), 28. Teplý (Čermák, Barinka), 59. Novák (Přikryl, Kubíček)


    Švýcarsko: Ruppelt (30. Fatton) – Delémont, Villa (C), Fuchs, Landolt, Fiedler, Baragano, Schweizer – Dähler, Rochette, Knak – Stoffel, Schwenninger, Welter – Mermod, Bardh, Andersson – Hasler, Burkhalter, Fuss – Marchand. Trenér: Thierry Paterlini.
    Česko: Malík (33. Škorpík) – Suhrada, Kubíček, Homola, Haš, Mlčák, Tureček, Žůrek, Pytlík (C) – Lang, Přikryl, Mužík – Teplý, Barinka, Čermák – Koffer, Najman, Novák – Křemen, Peterek, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Thomas Urban, Michael Weber. Čároví: David Obwegeser, Dario Fuchs
    bahis siteleri