PSG – Atlético 3:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
3:2 (1:0)
Atlético Madrid
Pondělí 30.07.2018, 13:35 • The National Stadium, Singapur • International Champions Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:35.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z International Cupu mezi PSG a Atléticem Madrid. Výkop je stanoven na 13:35.
     
    Atlético Madrid

    Celek ze španělské metropole bude chtít navázat na poslední povedené sezóny. Atlético totiž hrálo na špičce Primera Division a navíc opanovalo Evropskou ligu. Simeonemu na přípravě ještě schází útočník Griezmann, který je na dovolené po světovém šampionátu. Pozitivem pro Atlético je, že zůstává brankář Oblak, u nějž se spekulovalo o přestupu do anglické ligy. Atlético sehrálo první přípravný duel s Arsenalem a vyhrálo 2:1 na penalty.
     
    PSG

    Francouzský celek se letos konečně pokusí prolomit smůlu v Lize mistrů. Na přípravném turnaji v Číně sice nehrají Cavani ani Neymar. Francouzský celek dává v Asii šanci talentovaným mladíkům. Zatím jsou z toho ale debakly. S Bayernem prohrál finančně zabezpečený celek 3:1 a s Arsenalem prohrálo dokonce 5:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain FC: Trapp – Nsoki, Diarra, Rimane – Dagba, Verratti, Rabiot, Kurzawa – Nkunku, Di María, Lo Celso
    Náhradníci: Georgen, Mbe Soh, Zagre, Toufiqui, Descamps, Bahebeck, Barnede, Weah, Adli, Diaby, Sissako, Postolachi, Fressange

    Atlético Madrid: Adán – Belén, Moya, Montero, Olabe del Arco – Correa, Hernández, Partey, Carro – Vietto, Gameiro
    Náhradníci: Pinchi, Rodríguez, Mollejo, Garces, Muňoz, Solano, Joaquín, dos Santos, Tachi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání začalo. V dnešním duelu na hřišti uvidíme mnoho mladíků. Na straně Atlética se do útoku ihned zapojil Montero, jehož přihrávka na pravou stranu byla nepřesná.
     
    2
    Thomas Partey operoval s míčem na polovině hrací plochy, jenže jeho průnikovou přihrávku mezi obránce francouzského celku zastavil dobře postavený Diarra.
     
    3
    Poprvé v utkání se do útoku vydal také celek z Paříže. Právě Diarra s z pozice stopera ocitl na pravé straně a bojoval o míč u rohového praporku. V souboji s Olabem neuspěl.
     
    4
    Kurzawa si na levé straně udělal prostor s míčem, krásně si jej pokryl a nechal se chytře faulovat. PSG tak bude zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice.
     
    5
    Exekuce přímého kopu se ujal Di María, jehož rána nebyla vůbec špatná! Brankář Adan se musel proletět k pravé tyči své branky, aby míč stačil vyškrábnout mimo tři tyče!
     
    6
    Atlético se hnalo ve čtyřech lidech proti tříčlenné obraně francouzského celku. Přihrávku na pravou stranu dostal Gameiro, který kličkou neošálil Rimaneho a přišel o míč.
     
    7
    Juanfran prosvištěl s míčem po pravé straně až na hranici pokutového území, odkud se pokusil vyslat střílený centr na značku pokutového kopu, ale trefil prvního obránce.
     
    8
    Thomas Partey napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti. Zadáci PSG proti záložníkovi soupeře bleskově vystoupili a Parteyho ránu nenechali projít na branku.
     
    9
    Kevin Gameiro ustál souboj na hranici pokutového území a před brankářem našel zpětnou přihrávkou Correu. Trapp se stačil přemístit a následnou střelu vyrazil!
    9. Correa v první velké šanci Atlética
     
    10
    Lo Celso odcentroval z hranice pokutového území na malé vápno. K hlavičce se se štěstím dostal Nkunku, ale jeho pokus minul branku o pořádný kus.
     
    11
    Rimane si před napadajícím Gameirem nechtěl komplikovat život a rozhodl se pro malou domů. Zadák PSG zahnal Trappa do těžké pozice, ale zkušený brankář si poradil.
     
    12
    Kevin Gameiro se po parádní přihrávce valil od poloviny hřiště sám na Trappa! Útočník Atlética měl dostatek času na zakončení, jenže přestřelil branku!
    12. Gameirův únik
     
    13
    Atlético se usadilo na polovině soupeře a kombinuje v blízkosti pokutového území. Juanfran vyzkoušel průnikovou přihrávku, ale nenašel spoluhráče.
     
    14
    Verratti prošel s míčem na polovinu soupeře. Nikdo v bílém dresu se šikovnému záložníkovi nenabídl. Verratti si tak pomohl přihrávkou na stopery.
     
    15
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Dagba, přichází Zagre.
     
    16
    Kevin Gameiro dostal třetí krásnou přihrávku během úvodní čtvrthodiny. Útočník Atlética si potáhl míč do pokutového území, ale přes Rimanoho nestačil zakončit.
     
    17
    Své defenzivní povinnosti si nyní skvěle splnil Moya. Zadák Atlética Madrid se přilepil na Di Maríu, kterého tělem odstavil od míče. Rozehrávat bude Adán.
     
    18
    Nkunku se natlačil před svého strážce, zpracoval si prudkou přihrávku a byl faulován. PSG bude po delší době rozehrávat přímý kop z dobré pozice.
     
    19
    Di María se tentokrát rozhodl pro nadýchaný oblouček na zadní tyč. Nikdo v bílém dresu jeho pobídku nepochopil a míč proskákal do zámezí.
     
    20
    Nkunku skvěle napadal rozehrávku Atlética. Olabe s ním měl velké problémy, nicméně od prvního jmenovaného se balón odrazil za postranní čáru.
     
    21
    Di María operoval s míčem na levé straně pokutového území. Nakonec dokázal odcentrovat do šestnáctky, kde se do akrobatického zakončení položil Nkunku, jenže vůbec netrefil branku.
     
    22
    Verratti se lehkou tečí pokusil prodloužit prudkou přihrávku z pravé strany. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém dresu. Obrana Atlética může uklidnit hru.
     
    23
    Lo Ceslo si v hlavičkovém souboji s obráncem pomohl loktem a dopustil se útočného faulu. Sudí jeho počínání dobře viděl a ihned zapískal.
     
    24
    PSG zahrávalo rohový kop. Jeho exekuce se ihned ujal Ángel Di María, jehož prudký centr na přední tyč skončil na hlavě připraveného obránce.
     
    25
    Francouzský celek v posledních minutách převzal aktivitu. Fotbalisté PSG kombinují s míčem v blízkosti pokutového území a hledají cestičku do zakončení.
     
    27
    Fotbalisté Atlética se snaží napadat rozehrávku svého soupeře, jenže hráči PSG se skvěle pohybují a nenechávají španělskému celku prostor.
     
    28
    Brankář Adán nyní pouze kontroloval vysoký centr z pravé strany hrací plochy. Brankář Atlética si všiml, že ve vápně není nikdo v bílém a nechal míč propadnout do autu.
     
    29
    Hráči PSG nyní přenášejí hru z jedné strany hrací plochy na druhou. Fotbalisté v bílých dresech nepouštějí soupeře k míči, ale zadáci Atlética se skvěle pohybují.
     
    30
    Di María se na levé straně hřiště dopustil zbytečného faulu. Argentinský fotbalista si v souboji pomohl rukou a stáhl k zemi Parteyho.
     
    31
    Je za námi úvodní půlhodina hry a po začátečním tlaku Atlética se z hrací plochy šance poněkud vytratily. Z velké dálky zkoušel štěstí Lo Celso, ale jeho ránu brankář schoval do rukavic.
     
    32
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Francouzský celek se dostává do vedení! PSG svůj tlak přetavilo v úvodní branku dnešního střetnutí! Centr z pravé strany proskákal na zadní tyč, odkud se míč odrazil na malé vápno a pohotový CHRISTOPHER NKUNKU jej poslal do sítě!
    32. Christopher NKUNKU - 1:0
     
    34
    Hráčům PSG po vstřelení úvodní branky narostla křídla. Fotbalisté v bílých dresech jsou nyní velice aktivní a pokračují v obléhání pokutového území Atlética.
     
    35
    Lo Celso přenesl hru na pravou stranu hrací plochy, kde si míč zpracoval Dagba, jenže důrazný obránce Olabe mu míč vypíchl špičkou kopačky.
     
    36
    Diarra skvěle zasáhl v pokutovém území. Obránce PSG zastavil prudkou přihrávku z pravé strany a nepustil Gameira do zakončení.
     
    37
    Correa poslal skákavou přihrávku na pravé křídlo, ale nikdo z fotbalistů Atlética Madrid na jeho pobídku nedosáhl. Rozehrávat tak budou zadáci PSG.
     
    38
    Thomas Partey rozděloval přihrávky ze středu hrací plochy. Nakonec poslal oblouček na Gameira, u kterého stáli hned dva zadáci PSG.
     
    39
    Do rozehrávky PSG se zapojil také brankář Kevin Trapp. Gólman francouzského celku dostal pěknou přihrávku a okamžitě přenesl hru na levou stranu.
     
    40
    Hra je přerušena. Na trávníku totiž zůstává ležet jeden z fotbalistů PSG, který se po kontaktu s obráncem drží za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    41
    Mohlo být vyrovnáno! Fotbalisté Atlética se krásnou kombinací v pokutovém území zbavili takřka všech bránících hráčů. K zakončení se dostal Rodri, jehož ránu vykopl z brankové čáry obránce!
     
    42
    Do útoku se už znovu ženou hráči PSG. Verratti poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, odkud centroval Dagba, ale jeho pobídku srazila obrana do autu.
     
    43
    Correa nyní skvěle vypomohl defenzívě španělského celku. Záožník Atlética se dostal k míči a okamžitě přenesl hru na polovinu soupeře.
     
    44
    Na míč si po delší době sáhl brankář Atlética Adán. Gólman španělského celku vyslal prudkou přihrávku na pravou stranu, ale Vietto už míč nedostihl na hřišti.
     
    45
    Moya se z pozice stopera po rohovém kopu opřel do odraženého míče. Jeho zakončení levou nohou mělo dobré parametry, ale Trapp míč schoval do rukavic.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka se lépe povedla fotbalistům francouzského celku. PSG se totiž dostalo do vedení. Mnohem aktivněji ale začalo Atlético. V první šanci selhal Correa a po další krásné přihrávce selhal v úniku Kevin Gameiro. Ve 32. minutě propadl centr z pravé strany na malé vápno a osamocený Christopher Nkunku poslal balón do sítě. Atlético ještě mohlo vyrovnat, ale Rodriho ránu vykopl z brankové čáry obránce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Atlético obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Španělský celek se ihned vydal do útoku, ale vysoký nákop zastavila pozorná obrana.
     
    46
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Rabiot, přichází Toufiqui.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Verratti, přichází Bernede.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kurzawa, přichází Weah.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Lo Celso, přichází Adli.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Nkunku, přichází Diaby.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Di María, přichází Fressange.
     
    48
    Hra je přerušena! Jeden z hráčů PSG zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude nedále pokračovat.
     
    50
    Až nyní se znovu pokračuje ve hře. Fotbalisté Atlética zaútočili po pravé straně, jenže Correa trefil prvního obránce v bílém dresu. Bude z toho rohový kop.
     
    51
    Rozehrávky rohového kopu se ujal právě Correa, jehož centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v červenobílém nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    52
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Partey, přichází Joaquin.
     
    53
    Španělský celek zahrával další rohový kop. Střílený centr se tentokrát snesl na přední tyč, kde zasáhla pozorná obrana francouzského celku.
     
    54
    Tohle mohl být pro Atlético velký problém! Adán dlouho otálel s výběhem! K míči se dostal unikající fotbalista PSG, který špičkou kopačky těsně minul branku.
    54. Obrovská šance PSG
     
    55
    Atlético se nyní nastěhovalo na polovinu francouzského celku, jenže nikdo v červenobílém dresu zatím nemůže najít cestu do pokutového území soupeře.
     
    56
    Až nyní se do zakončení dostal nesmírně aktivní Kevin Gameiro. Útočník Atlética Madrid si míč převzal za hranicí pokutového území, ale jeho rána skončila v rukavicích brankáře.
     
    57
    Zakončení přišlo také na druhé straně! Střídající Weah se bez přípravy opřel do prudké přihrávky, nicméně jeho utažená střela placírkou brankáře nevystrašila.
     
    58
    PSG je i po pořádném hurikánu v sestavě nadále aktivnějším týmem. Francouzský celek se znovu nastěhoval na polovinu Atlética a snaží se útočit.
     
    59
    Weah dostal přihrávku na hranici pokutového území, ale nepotykal si se zpracováním a z otočky už nedokázal přesně zakončit. Atlético si na malou chvíli může oddechnout.
     
    60
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Nsoki, přichází Bahebeck.
     
    61
    Kevin Gameiro tentokrát dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale byl zcela osamocený a neměl dostatek času na přesnou rozehrávku.
     
    62
    Juanfran svůj dlouhý sprint zakončil centrem na malé vápno. Míč se odrazil na zadní tyč, kam si naběhl Joaquín, který ve vyložené šanci minul branku!
    62. Joaquín v obrovské šanci
     
    63
    Vzápětí přišla také příležitost pro PSG! Diaby střílel z hranice pokutového území, ale Adán jeho ránu vyrazil. Dorážku Fressangeho pak zablokovala obrana.
     
    64
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Juanfran, přichází Garcés.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Muňoz.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vietto, přichází Pinchi.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Correa, přichází Tachi.
     
    66
    PSG nadále pokračuje ve své aktivitě. Zpoza hranice pokutového území napřáhl ke střele Diaby, jehož ránu zastavilo až břevno Adánovy svatyně!
     
    67
    Diara se znovu opřel do odraženého míče, ale tentokrát už mu zakončení tolik nevyšlo. Jeho zakončení proskákalo kolem levé tyče.
     
    68
    Fotbalisté PSG zkušeně kontrolují své vedení a navíc pokračují v ofenzívě. Hráči v bílých dresech se dostali do šestnáctky, ale obrana Atlética se znovu ubránila.
     
    69
    Adán chtěl nakopnout míč na pravou stranu hrací plochy, jenže obránce Sissako včas vystoupil proti Gameirovi a špičkou kopačky mu ukopl míč od nohy.
     
    70
    Sissako se z obrany vydal do bleskového protiútoku PSG. Jeden z obránců Atlética s ním dokázal udržet krok a na poslední chvíli jej obral o míč.
     
    71
    Pinchi se pustil do souboje u rohového praporku. Zadák PSG byl u míče před Pinchim a poslal střídajícího fotbalistu Atlética k zemi. O faul se však nejednalo.
     
    72
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG přidává druhou branku v dnešním utkání a výrazně se přibližuje k vítězství! MOUSSA DIABY dostal krásnou přihrávku, převzal si míč a přízemní střelou z hranice pokutového území překonal bezmocného brankáře!
    72. Moussa DIABY - 2:0
     
    74
    Hráči Atlética jsou vývojem dnešního utkání pořádně zaskočení. PSG dnes nenasadilo úplně nejsilnější sestavu, ale i méně známí hráči se perou o šanci.
     
    75
    Dokonce jsme se dnes dočkali žluté karty. Za faul na unikajícího soupeře ji dostává Moussa Sissako.
     
    76
    Španělský celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na zadní tyč, kde hlavičkoval Joaquín, ale bude z toho jen další roh.
     
    76
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Po dalším rohovém kopu se už Atlético dočkalo branky! Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde nejprve zasáhl Trapp, jenže míč se poté stále odrážel v pokutovém území a VICTOR MOLLEJO jej napálil do sítě!
    76. Victor MOLLEJO - 2:1
     
    78
    PSG se brankou nenechalo zaskočit a nadále se snaží útočit. Diaby tentokrát poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, ale nikdo z jeho spoluhráčů na balón nedosáhl.
     
    79
    Diaby nyní táhl akci PSG po levé straně hřiště. Na hranici pokutového území si míč zasekl, našel Zagreho, jehož pohotvou střelu zastavil první obránce.
     
    80
    Atlético se hnalo do útoku, jenže akci španělského celku zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. V ofsajdu se nechal chytit Pinchi.
     
    81
    Oscar Pinchi potáhl míč vpřed po pravé straně hrací plochy, zasekl si míč a odcentroval. Jeho přihrávku srazila defenzíva PSG na rohový kop.
     
    82
    Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na malé vápno. Zadáci PSG však využili svého postavení a bez problémů odhlavičkovali balón ven ze šestnáctky.
     
    83
    Francouzský celek se snaží kontrolovat hru a fotbalisté v bílém hrají s míčem na kopačkách. Nikdo v dresu španělského celku rozehrávku PSG neatakuje.
     
    84
    Adli si naběhl na vysokou přihrávku na pravé křídlo. Vinou špatného zpracování mu míč uskočil daleko od nohy a hráč PSG už jej nedohnal na hřišti.
     
    85
    Diego Simeone se vydal až na hranici svého trenérského sektoru a hlasitě hecuje své svěřence k aktivitě. Fotbalistům Atlética zbývá na vyrovnání pět minut.
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atléticu se přeci jen podařilo vyrovnat! Parádní závěr dnešního utkání! Nutno říci, že tady to bylo s pořádnou dávkou štěstí. Centr z levé strany si do sítě srazil ANTOINE BERNEDE!
    86. Antoine BERNEDE - 2:2
     
    88
    Hráči Atlética jsou po vyrovnání pořádně nabuzení a ženou se do útoku. Simeoneho svěřenci se ještě pokusí strhnout výhru na svou stranu.
     
    89
    Do útoku se však vydalo také PSG. Nepříjemný prudký centr z levé strany srazil jeden z obránců Atlética na rohový kop.
     
    90
    Diaby vybojoval pro PSG míč na hranici pokutového území. Francouzský fotbalista poté odcentroval z levé strany a vybojoval další rohový kop.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr dnešního utkání! PSG přidává třetí branku a podle všeho zvítězí! VIRGILIU POSTOLACHI napřáhl z hranice pokutového území a jeho rána placírkou rozvlnila síť!
    90+2. Virgiliu POSTOLACHI - 3:2
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! PSG zvládlo svůj třetí duel na International Champions Cupu a poráží Atlético Madrid 3:2! Francouzský celek si vypracoval dvoubrankové vedení, ale Atlético se dokázalo zvednout. Nejprve snížil Mollejo a pět minut před koncem si vlastní branku vstřelil Bernede. Vše nasvědčovalo tomu, že se půjde do penalt, ale v nastavení napřáhl z hranice pokutového území Postolachi a jeho rána skončila v síti!
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:10.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:35:38)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 32. Nkunku, 72. Diaby (Weah), 90+2. Postolachi – 76. Mollejo, 86. Bernede (vla.)

    Karty:   75. Sissako (PSG)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:10.
    Paris Saint-Germain: Trapp – Nsoki (60. Bahebeck), Diarra (46. Sissako), Rimane – Dagba (15. Zagre), Verratti (46. Bernede), Rabiot (46. Toufiqui), Kurzawa (46. Adli) – Nkunku (46. Diaby), Di María (46. Fressange), Lo Celso (46. Weah)
    Náhradníci: Georgen, Mbe Soh, Zagre, Toufiqui, Descamps, Bahebeck, Barnede, Weah, Adli, Diaby, Sissako, Postolachi, Fressange

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran (64. Garcés), Moya, Montero (64. Muňoz), Olabe del Arco – Correa (64. Tachi), Hernández (64. Mollejo), Partey (52. Joaquín), Carro – Vietto (64. Pinchi), Gameiro
    Náhradníci: Pinchi, Rodríguez, Mollejo, Garces, Muňoz, Solano, Joaquín, dos Santos, Tachi
    bahis siteleri