Olomouc – Technika Brno 1:5 (kon.) | Generation Hockey – Ústí n/L 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:5 (1:4, 0:0, 0:1)
Technika Hockey Brno
Středa 01.08.2018, 13:15 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    56:53
    Olomoucké řady čeká minipřesilovka, když je v této chvíli za vylučován hráč Techniky. Štěpán Irajn (TEC) je trestán za držení.
     
    55:22
    Na ledě budou oba týmy hrát po čtyřech mužích, tentokrát je za držení hole vyloučen Jakub Zembol (OLO) a Šimon Groh (TEC).
     
    52:38
    Tentokrát jde do čtyř i Olomouc, když se tentokrát provinil Jakub Zembol (OLO). Podle sudích se dopustil hákování.
     
    49:46
    Technika se nyní znovu dostane do početní nevýhody, za nedovolené bránění při olomouckém brejku je vylučován Adam Kubový (TEC).
     
    40:10
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi rychlé! Olomoucká obrana si nyní nepokryla první brejk Techniky hned po buly a zejména si nepohlídala LUKÁŠE PŘIDALA, který bez větších potíží dobruslil odražený puk a v pádu jej poslal pod Špunara. Asistence: Adolf Růžička..
     
    39:10
    Technika se na konci druhé třetiny dostane ještě k jedné početní výhodě, za podražení je totiž vylučován Stanislav Ruda (OLO).
     
    36:58
    Olomouc se dostane k další přesilovce, za nedovolené bránění ve vlastním obranném pásmu bude pykat Adam Černý (TEC).
     
    35:51
    Tentokrát se úplně sám před bránou Techniky ocitl Zatloukal, jenomže palba z brankoviště byla nakonec snadnou trofejí pro Bílka. Jeho zákrok betony patřil do kategorie excelentní.
     
    34:11
    Plevka se zjevil při přečíslení techniky tří proti nikomu coby střílející hráč na pravém křídle, nicméně bomba těsně nad ledem mu nedovolila slavit pátou branku svého týmu. Špunar předvedl neskutečný rozštěp!
     
    30:01
    I Technika nyní střídá brankáře, takřka přesně v polovině utkání přepouští Matyáši Bílkovi místo v brankovišti sám zatím jednou překonaný Jakub Nešpůrek.
     
    29:10
    Kubový se prodral po chybě Hanáků do rychlého brejku, jenomže nakonec měl zmíněný brněnský plejer příliš málo prostoru. Jeho blafák tak Špunar nakonec se štěstím vychytal.
     
    24:01
    Ruda měl olomouckou tutovku! Jeho rána po líbivé kombinaci sice doskákala přímo k levé tyčce, jenomže puk se zastavil přímo na brankové čáře. Celá střídačka Techniky si může pořádně oddechnout.
     
    23:06
    Domácí tým nyní bude dokonce dvojnásobnou přesilovku, za podražení v obranném pásmu při hanáckém megapresu je vyloučen Tadeáš Hrnčíř (TEC).
     
    21:15
    Olomouc bude mít poprvé v duelu početní výhodu, za tvrdý faul na Ševšíka byl vyloučen David Šupa (TEC).
     
    20:01
    Olomoučtí trenéři nakonec sáhli ke střídání brankářů, místo Matěje Dubského jde do brány Jan Špunar.
     
    18:27
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika nyní naprosto kraluje! Po rychlé rozehrávce mezi dvojicí beků se dostal k dělovce TADEÁŠ HRNČÍŘ, jehož ránu už Dubský nedokázal vystihnout. Brněnským hokejistům výrazně pomohla clona před bránou. Asistence: Lukáš Přidal.
     
    18:04
    Technika právě vstřelila branku!
    A je tu třetí brněnská branka! Po rychlém natlačení puku směrem k domácí brance se nejlépe zorientoval ADAM FRÝZA, jehož dělovka zápěstím proletěla pod betony Dubského. Asistence: Vrzal.
     
    14:30
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlá odpověď! Brněnští hokejisté nyní otáčejí skóre ve svůj prospěch, když po rychlém rozehrání buly nakonec krásnou dorážku s přesně směrovaným úhlem nastavené čepele předvedl MICHAEL FORNÁL. Dubský byl bez šance na zákrok. Asistence: Roman Kučírek.
     
    14:21
    Olomouc bude nyní pykat za neukázněnost. Jeden z lídrů týmu Lukáš Přecechtěl (OLO) je za menší krosček v obranném pásmu vykázán na trestnou lavici.
     
    13:45
    Přidal ukázal fantastickou rychlost, když rychlým brejkem najel přímo až před brankoviště Dubského. Olomoucký brankář však dokázal předvést excelentní zákrok, puk udržel i pod velkým tlakem pod betony!
     
    07:19
    Technika právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po dlouhodobém obléhání olomoucké branky se nakonec v předbrankovém prostoru dokázal nejlépe zorientovat ADAM FRÝZA, jehož pohotová dorážka byla nad síly Dubského. Hanáci nyní byli hodně dezorientovaní. Asistence: Vrzal.
     
    06:11
    A další brněnská tutovka! Na branku Hanáků sprintovali Plevka s Přidalem, jenomže prvně jmenovaný nakonec v akci dvou proti jednomu upadl. Přihrávka od jeho kolegy tak mířila jen do prázdného prostoru.
     
    05:36
    Dubský si zapisuje špičkový zákrok! Ihned po buly se pokoušeli hráči Techniky ohrozit olomouckou branku, jenomže rána odražená od zadního mantinelu přiletěla jen k domácímu golmanovi. Ten zamezuje všem přihrávkám díky své bystrosti vlastní tyče.
     
    02:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání! Hanáci svého soka dokázali překvapit při vlastní početní nevýhodě a po hezkém zpracování dlouhatánského pasu se může z druhé branky v přípravě radovat bomber JAKUB ZEMBOL. Jeho dělovka letěla přesně pod víko. Bez asistence.
     
    00:29
    Hanáci nyní budou muset překousnou oslabení, za faul v obranném pásmu je vyloučen Andrej Prísažný (OLO). Podle rozhodčích se provinil nedovoleným bráněním.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Zembol – 8. Frýza (Vrzal), 15. Fonrál (Kučírek), 19. Frýza (Vrzal), 19. Hrnčíř (Přidal), 41. Přidal (Růžička)


    HC Olomouc: Dubský (21. Špunar) – Moša, Přecechtěl, Korčian, Nesvadba, Stratil, Drábek, Přidal, Polcr – Padevět, Zembol, Prísažný, Dohnal, Fasner, Ruda, Radová, Václavský, Zatloukal, Ševšík, Havel, Petřeková
    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (31. Bílek) – Groh, Růžička, Šupa, Kučírek, Irajn, Surák – Přidal, Hrnčíř, Kubový, Fornál, Plevka, Maštalíř, Vrzal, Frýza, Mareček, Černý, Cojsak, Fuerpács
    bahis siteleri