Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (1:0 po s.n.) | Liberec – Novokuzněck 4:7 (kon.) | Olomouc – HC Slovan 0:0 (zruš.)
Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Přerov – Mountfield HK 2:9 (kon.) | Kokšetau – Slavia 4:2 (kon.)
Havířov – Poprad 4:3 (3:2 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:2 (po pr.)
Sokolov – Kadaň 6:3 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 1:7 (kon.)
konec
Arlan Kokšetau
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 02.08.2018, 18:00 • Zimní stadion Benešov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Slavia sice drtila Arlan v jejich pásmu, Valíkovu střelu ale dokázal zblokovat DIMA ŠITKOV, který následně i přes faul v pádu zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:28
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Jenže přichází studená sprcha značky Kazachstán. Hostující obrana podcenila přečíslení Arlanu, které nakonec snad třetí dorážkou během pěti vteřin využívá KONSTANTIN SAVENKOV, který vrací vedení na stranu Košektau. Bez asistence.
     
    58:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zničeho nic je srovnáno! Valík jen tak nazdařbůh nahodil od modré puk před bránu, kde stál úplně osamocený DAVID MATĚJKA, jenž lehkou tečí překvapil Pološkova a zařizuje výbuch radosti ve slávistickém kotli! Asistence: Dominik Valík.
     
    34:52
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    Nepsané pravidlo nedáš, dostaneš dnes platí vskutku dokonale. Fanoušci Slavie se ještě ani nestačili přestat divit po neproměněné tutovce Šteinera, když na druhé straně hřiště svou střelu chytře za obránce skryl VADIM JERMOLAEV, který překonává Polívku do pravé šibenice. Asistence: Dima Orlov.
     
    24:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže záhy je tu vyrovnání. Švec udržel kotouč v útočném pásmu a i s trochou štěstí jej dostal k ALEŠI FURCHOVI. Mladý forvard sešívaných se neukvapil a Pološkova překonává krásnou střelou o spojnici. Asistence: Emil Švec.
     
    23:41
    Kokšetau právě vstřelilo branku!
    A může toho litovat ještě více. Arlan se vydal do protiútoku, první vlnu nájezdníků ještě Polívka vykryl, na dorážku SERGEJE JEGOROVA už však nedosáhl. Kokšetau se tak ujímá vedení 1:0. Bez asistence.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 24. Jegorov, 35. Jermolaev (Orlov), 59. Savenkov, 60. Shitkov – 25. Furch (Švec), 59. Matějka (Valík)


    Arlan Kokšetau: Pološkov (Děmidov) – Gevel, Borovikov, Sabyrov, Jermolaev, Břednikov, Petrov, Nestěrov, Megalinsky, Gasnikov, Potajčuk, Dovgaň, Klemešov, Tryaškov, Selezňov, Savenkov, Bažeňov, Gulyakov, Šitkov, Jegorov, Orlov, Bortnikov, Kločkov
    HC Slavia Praha: Polívka (Vecka) – Drtina, Štibingr, Hejda, Drahorád, Popela, Valík, Straka – Všetečka, Šagát, Kubica – Šergl, Šteiner, Krejčík – Švec, Furch, Maršoun – Matějka, Hradil, Nestrašil
    bahis siteleri