Třinec – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – HK Riga 1:6 (kon.) | Trenčín – CSKA Moskva 1:16 (kon.)
Vítkovice – Sparta 6:1 (kon.) | Třinec – Trenčín 6:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 0:6 (kon.)
K. Vary – CSKA Moskva 0:16 (kon.) | HK Riga – Sparta 4:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:16 (0:5, 1:6, 0:5)
CSKA Moskva
Pondělí 06.08.2018, 10:45 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    58:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další gól v oslabení. Artjom Kljujev vybojoval kotouč za trenčínskou brankou, předložil jej volnému ARTJOMU GRUŠNIKOVOVI, který nechytatelnou střelou od modré pošestnácté rozvlnil síť trenčínské branky! Asistence: Artjom Kljujev.
     
    57:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané udeřili při vlastním oslabení! DANILA KARPOV si ve vlastním pásmu sebral puk, nabruslil si do útočné třetiny a po objetí branky zasunul kotouč za záda bezmocného Gerhardta! Bez asistence.
     
    57:21
    Stiven Sardarian následné fauloval, Dukla má k dispozici přesilovou hru.
     
    48:24
    Gerhardt zasáhl proti pokusu Djakovnova, poté ale byl přes lapačku seknut Artjomem Kljujevem. Ruský útočník si odpyká dvě minuty.
     
    47:24
    Početní výhoda Trenčína je u konce. Ve středním pásmu se podražení dopustil Šimon Miklovič, po dvaceti vteřinách hry ve čtyřech bude následovat přesilovka CSKA:
     
    45:43
    Další tlak Moskvanů končí úspěšným zákrokem Gerhardta, po přerušení se navíc u trenčínské branky strhla menší potyčka. Rozhodčí na trestnou posílá Nikitu Šalyškina. Přesilovka pro Duklu.
     
    44:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají svou druhou přesilovku v zápase. CSKA po celou dobu početní výhody drželo kotouč na svých holích, Sergej Djakovnov nakonec zpoza branky skvěle našel volného MATVEJE AVEROČKINA, který neměl problém uklidit kotouč za bezmocného Gerhardta! Asistence: Sergej Djakovnov, Michajl Berezovskij.
     
    44:34
    Přesilovka pro CSKA, na trestnou lavici usedl Christofer Šebáň. Důvodem je podražení.
     
    43:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané předvedli velmi rychlou kombinaci po získání puku u útočné modré čáry a vsítili třináctou branku! Sergej Djakovnov nabruslil do útočného pásma, ideálně k zakončení vyzval DANIILA RAKITINA, ten odrazem o tyč opět rozvlnil síť trenčínské branky! Asistence: Sergej Djakovnov, Michajl Veščunov.
     
    42:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvy již končí v síti. MATVEJ AVEROČKIN si nabruslil do předbrankového prostoru a nadvakrát poslal kotouč za záda brankáře Gerhardta. Asistence: Hordii Maslov, Sergej Djakonov.
     
    39:20
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenští hokejisté se dočkali a střílí svou první branku! Dukla se dostala do přečíslení dvou proti jednomu, které zakončoval Daniel Svitač. Kotouč se od brankáře Džilavjana odrazil k dojíždějícímu MARTINOVI BENKOVI, který uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Svitač, Jakub Kopecký.
     
    38:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají početní výhodu. Od modré pálil Artjom Grušnikov, na tuto ránu ještě Gerhardt dokázal zareagovat. Puk se ale odrazil k volnému JEVGENIJI GORFINJAKOVI, který jej uklidil do sítě! Asistence: Artjom Grušnikov, Stiven Sardarian.
     
    37:15
    CSKA si zahraje přesilovou hru, nedovoleně si v obranném pásmu počínal Roan Buchman.
     
    34:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Desátá branka v síti Dukly! MICHAJL BEREZOVSKIJ si vzal kotouč ve středním pásmu, podél levého hrazení si nabruslil do předbrankového prostoru a přesnou střelou do horního rohu zaokrouhlil počet gólů svého týmu na číslo deset! Asistence: Hordii Maslov, Sergej Djakovnov.
     
    33:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akci Moskvy již Gerhardt zastavit nedokázal a poprvé od svého nástupu kapituluje. CSKA vytvořilo v předbrankovém prostoru velký tlak, který v devátou branku přetavil ARTJOM KLJUJEV! Asistence: Zachar Savyniš.
     
    31:40
    Proti další střele ruského celku si Vereš připsal úspěšný zákrok, který byl jeho posledním v tomto zápase. Na zbytek duelu jej v brance nahradí Adam Gerhardt.
     
    31:32
    Při Dukle stálo obrovské štěstí, Ponomarev od modré totiž trefil tyč Verešovy branky!
     
    28:15
    Dukla bude mít příležitost k většímu ohrožení branky CSKA. Na trestnou lavici totiž usedá Vladimir Grudinin. Přesilovka pro Trenčín.
     
    27:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané hrají s neuvěřitelnou lehkostí a přidávají další branku! CSKA předvedlo rychlou kombinaci na jeden dotek, která sice po odrazu od bránícího hráče vypadala za ztracenou, puk se ale odrazil k MAVEJI AVEROČKINOVI, který jej uklidil za záda brankáře Vereše. Bez asistence.
     
    25:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané zvyšují na 7:0! Sergej Djakovnov získal kotouč za brankou Dukly, přesným pasem do mezikruží k zakončení vyzval DANILU KARPOVA, ten z první poslal kotouč mimo Verešův dosah! Asistence: Sergej Djakovnov.
     
    24:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvy již končí střelou a také gólem! ARTJOM KLJUJEV nejprve hledal své spoluhráče, kotouč se ale k němu odrazil zpět, ruský útočník proto neváhal a vší silou napálil puk do horního rohu Verešovy branky! Asistence: Zachar Savyniš, Marvej Vasin.
     
    17:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Pátá branka CSKA! Dukle se nepovedl přechod do středního pásma, Moskvané využili chybné rozehrávky a znovu udeřili. Po přesném pasu Jevgenije Gorfinjaka zpoza trenčínské branky se prosadil DANIIL NIČUCHRIN! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Stiven Sardarian.
     
    14:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Akce Moskvy končí v síti, CSKA vede již o čtyři branky! Stiven Sardarian poslal krásný pas zpoza Verešovy branky na nehlídaného MATVEJE AVEROČKINA, ten z bezprostřední blízkosti neměl problém s překonáním trenčínského brankáře! Asistence: Stiven Sardarian, Nikita Šalyškin.
     
    08:10
    Danila Karpov dostal prudký pas na útočnou modrou čáru, ruský forvard si ale mistrně zpracoval puk a řítil se sám na Vereše! Karpov nakonec přestřelil.
     
    06:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruský celek opět skóruje. CSKA se velmi jednoduše dostalo do útočné třetiny, kotouč se po několika přihrávkách nakonec dostal do Verešovy branky! Třetí gól Moskvy vsítil STIVEN SARDARIAN! Asistence: Zachar Savinyš.
     
    05:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvanů již končí gólem! NIKITA ŠALYŠKIN dostal přihrávku do předbrankového prostoru a střelou ze zápěstí podruhé propálil brankáře Vereše. Asistence: Matvej Averočkin.
     
    00:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Úvod jako hrom! Ruskému celku trvalo jen dvaačtyřicet vteřin, než se mu povedlo rozvlnit síť trenčínské branky! DANIIL NIČUCHRIN dostal přesný pas na levou stranu, s trefením odkryté klece pak neměl sebemenší problém! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Stiven Sardarian.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 40. Benko (Svitač, Kopecký) – 1. Ničuchrin (Gorfinjak, Sardarian), 6. Šalyškin (Averočkin), 7. Sardarian (Savinyš), 14. Averočkin (Sardarian, Šalyškin), 18. Ničuchrin (Gorfinjak, Sardarian), 25. Kljujev (Savyniš, Vasin), 26. Karpov (Djakovnov), 28. Averočkin, 34. Kljujev (Savinyš), 35. Berezovskij (Maslov, Djakovnov), 39. Gorfinjak (Grušnikov, Sardarian), 43. Averočkin (Maslov, Djakovnov), 44. Rakitin (Djakovnov, Veščunov), 45. Averočkin (Djakovnov, Berezovskij), 58. Karpov, 59. Grušnikov (Kljujev)


    HK DUKLA Trenčín: Vereš, Gerhardt – Miklovič, Šándor, Lehocký, Chlebana, Hruška, Moško, Latkóczy, Bečár – Gajdošík, Orgonik, Svitač, Buchman, Benko, Chudoba, Honzek, Danielčák, Šimik, Kopecký, Šebáň, Vaňo.
    CSKA Moskva: Džilavjan, Jakovlev – Grušnikov, Čolač, Nazarko, Veščunov, Ponomarev, Berezovskij, Grudinin – Sardarian, Dronyk, Djakovnov, Gorfinjak, Karpov, Savinyš, Rakitin, Ničuchrin, Šalyškin, Maslov, Averočkin, Kljujev, Vasin.
    bahis siteleri