Třinec – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – HK Riga 1:6 (kon.) | Trenčín – CSKA Moskva 1:16 (kon.)
Vítkovice – Sparta 6:1 (kon.) | Třinec – Trenčín 6:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 0:6 (kon.)
K. Vary – CSKA Moskva 0:16 (kon.) | HK Riga – Sparta 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:3 (4:2, 1:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Pondělí 06.08.2018, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    56:44
    Početní výhoda pro Oceláře. Marián Moško se ve snaze zabránit další třinecké akci dopustil nedovoleného zákroku.
     
    44:32
    Přesilovka pro Duklu, útočným faulem se provinil Jan Gazur.
     
    41:42
    Trenčínský Martin Benko se dostal do sólového úniku, při kterém byl faulován Matějem Častkem. Trestné střílení pro Duklu!
     
    38:12
    Oceláři se vymanili z tlaku a mohli jít do protiakce. V tom ale domácím zabránil faul Michala Hrušky. Přesilovka pro Třinec.
     
    32:11
    Dukla se vymanila z tlaku, dostala se do útočné třetiny a vybojovala si přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá třinecký Dan Chovaniak, který se provinil podražením.
     
    09:18
    Oceláři sice drželi kotouč v útočném pásmu, pak se ale Servác Petrovský dopustil nedovoleného zákroku, čímž oslabuje svůj tým. Přesilovka pro Duklu.
     
    05:30
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Patrik Buják ve středním pásmu nešetrně srazil Svitače, odsedí si proto dvě minuty na trestné.
     
    03:45
    Trable Dukly pokračují, tým z Trenčína si nepohlídal střídání a hrál v šesti. Trest odpyká Damian Vaňo.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Przybyla (Hykl), 2. Samuhel (Tomiczek), 2. Chovaniak (Krčmarský), 12. Ramik (Andrle), 29. Ramik (Kašpárek, Petrovský), 52. Tomiczek – 6. Benko (Bečár), 15. Danielčák (Šimík, Bečár), 52. Danielčák


    HC Oceláři Třinec: Halouzka, Klimek, Macura – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Przybyla, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.
    HK DUKLA Trenčín: Vereš, Gerhardt – Miklovič, Šándor, Lehocký, Chlebana, Hruška, Moško, Latkóczy, Bečár – Gajdošík, Orgonik, Svitač, Buchman, Benko, Chudoba, Honzek, Danielčák, Šimik, Kopecký, Šebáň, Vaňo.
    bahis siteleri