CSKA Moskva – Třinec 7:1 (kon.) | Sparta – HC Slovan 3:0 (kon.) | K. Vary – Trenčín 6:4 (kon.)
HK Riga – Vítkovice 1:4 (kon.) | CSKA Moskva – HK Riga 12:0 (kon.) | Trenčín – Sparta 1:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | K. Vary – HC Slovan 7:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:3 (1:1, 2:0, 4:2)
HC Slovan Bratislava
Úterý 07.08.2018, 18:15 • Mini WERK ARENA, Třinec • President Cup • O umístění
Partner:
     
    57:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď už to můžeme říct asi se stoprocentní jistotou. 124 sekund před koncem utkání navyšuje na 7:3 z pohledu Energie ALEXANDR REMEŠ. Vyrovnání nebo otočení skóre ze strany Slovanu se zdá býti utopií.
     
    56:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přece jenom ještě snížení na straně Slovanu Bratislava a využitá přesilovka. V početní převaze skóruje ALEX GÉCI a koriguje na 3:6 z pohledu hostů.
     
    54:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš dostaneš na Karlovarské straně! Rychlý protiútok zakončil dalším gólem v síti Rusnáka DOMINIK RYMON, který zakončil akci dva na jednoho. Šestý gól v síti Slovanu a zároveň Rymonův hattrick. 6:2!
     
    53:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energii se nakonec podařilo své vedení skutečně v početní výhodě umocnit. Druhým gólem v zápase se prosadil DOMINIK RYMON a Karlovy Vary vedou 5:2!
     
    51:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O chvíli později jsou však již hole Karlovarských z radosti ve vzduchu. Gól Energie, který jí dává opět dvoubrankový náskok, je připsán LUKÁŠI MÄRZOVI. Karlovy Vary jsou vepředu – 4:2!
     
    43:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Belasí jsou nadostřel jediné branky! Snižující branky docílil ROMAN KUKUMBERG po přihrávce Lachkoviče. Zápas slibuje drama – Karlovy Vary vedou už pouze 3:2!
     
    36:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A právě při hře ve čtyřech na obou stranách Energie navyšuje vedení. Před Rusnákem se prosadil ALEXANDR REMEŠ a stejně jako střelec druhé branky si připisuje druhý bod v zápase. Karlovy Vary vedou již 3:1!
     
    27:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští si zase berou vedení na svou stranu. Druhý bod v zápase si připsal DOMINIK RYMON, který z předbrankového prostoru překonal Rusnáka a Energie tak vede 2:1!
     
    13:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš! Spíše ojedinělá akce slovanistů v posledních několika minutách končí gólem. ADAM ONDRIŠ okradl přímo před brankářem Bajgarem Karlovarské o puk a zakončil přesně. Skóre je vyrovnané – 1:1!
     
    03:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec přeci jen vidíme puk v brance Slovanu Bratislava! Branku vsítil SAMUEL ŠMAJDA a Karlovy Vary otevírají skóre – 1:0!

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 4. Šmajda (Rymon), 28. Rymon (Remeš), 37. Remeš, 52. März, 54. Rymon (Vogel), 55. Rymon (Remeš), 58. Remeš – 14. Ondriš, 44. Kukumberg (Lachkovič), 57. Géci (Ožvald, Chekhov)


    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Žďárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta
    HC Slovan Bratislava: Bovan, Rusnák – Patzelt, Chekhov, Benedikt, Bertók, Borák, Krakovský, Morong, Rajzík – Géci, Ožvald, Bubica, Molnár, Trubač, Ružanský, Zelenay, Kukumberg, Lachkovič, Veber, Jendek, Ondriš
    bahis siteleri