Trenčín – HC Slovan 4:3 (kon.) | HK Riga – Třinec 8:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Vítkovice 10:0 (kon.)
konec
HK Riga
8:3 (1:2, 4:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 08.08.2018, 10:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    58:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Ještě jeden gól v třinecké síti! Lotyši se radují z osmé branky, byla to však trefa hodně kuriózní! Kotouč se po střele MARTINSE SPÄKSE odrazil od Macurovy masky do bránícího hráče, od kterého pak spadl do branky! Asistence: Rinalds Ulmanis, Valerijs Gučevičs.
     
    42:56
    Riga právě vstřelila branku!
    Bleskurychlý brejk předvedli hráči Rigy, kteří slaví sedmou branku! ALEKSIS OSTANKOVIČS dostal perfektní pas za třineckou obrannou linii, lotyšský útočník si potáhl kotouč na levou stranu a přesnou střelou propálil nového muže v třineckém brankovišti Marka Macuru! Asistence: Martins Sulčs.
     
    41:53
    Riga právě vstřelila branku!
    Rižští mladíci zvládli buly v neutrální zóně, přesunuli se do útočného pásma a slaví šestou branku! MARTINS SPÄKS dlouho držel kotouč na pravé straně třinecké třetiny, lotyšský útočník se nakonec rozhodl pro střelu a trefil místečko mezi tyčí a Halouzkou! Asistence: Rinalds Ulmanis.
     
    38:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyši nabídnutou přesilovkou nepohrdli a poprvé v utkání jdou do dvoubrankového trháku! Rižští mladíci dlouho drželi kotouč na svých holích, puk se nakonec dostal na modrou čáru, odkud pálil ARTJOMS KADNIKOVS! Halouzka toho přes klubko hráčů mnoho neviděl, kotouč zapadl k jeho pravé tyči! Asistence: Girts Silkalns.
     
    36:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyši ustáli chvilkový tlak Ocelářů a z protiakce se prosazují! MARTINS SPÄKS si po pravé straně nabruslil do střelecké pozice a z pravého kruhu pro vhazování nekompromisně zavěsil pod horní tyč třinecké branky! Halouzka byl bez šance! Asistence: Daniles Gontars.
     
    22:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se Oceláři dokázali prosadit! Brankář Bantersons si sice dokázal se střelou Alexandra Kašpárka poradit, puk ale odrazil pouze k volnému MICHALU RAMIKOVI, který uklidil kotouč do prázdné branky! Asistence: Alexandr Kašpárek, Servác Petrovský.
     
    20:41
    Riga právě vstřelila branku!
    A za dalších necelých třicet vteřin je skóre výhodnější pro Rigu! MARTINS BRÄLËNS se dostal do předbrankového prostoru a střelou mezi betony dostal Rigu do vedení! Asistence: Daniles Docenko-Svirido.
     
    20:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Rize to trvalo jen osmnáct vteřin druhé třetiny, skóre je opět srovnané! Lotyšští mladíci vstoupili do periody v početní výhodě, tu zužitkoval MARTINS SULČS, který po skvělé přihrávce do mezikruží nedal Halouzkovi sebemenší šanci! Asistence: Girts Silkalns, Artjoms Kadnikovs.
     
    13:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři sice tuto početní výhodu nesehráli bůhvíjak dobře, nakonec se ale radují z vedoucí branky! Slezané kombinací na jeden dotek překonal srovnanou defenzívu Rigy, zakončující SERVÁC PETROVSKÝ si mohl v poklidu nabruslit do předbrankového prostoru a bekhendem poslat puk mezi ruku a tělo brankáře Bantersonse! Asistence: Alexandr Kašpárek, Michla Ramik.
     
    04:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Další akce Lotyšů již končí v síti, duel o třetí místo je srovnán! Rižští mladíci vytvořili velký tlak v třineckém předbrankovém prostoru, k poskakujícímu kotouči se nakonec nejrychleji dostal MARTINS SPÄKS, který jej uklidil za ležícího Halouzku! Asistence: Valerijs Gučevičs.
     
    03:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ve vlastním pásmu vybojovali kotouč, přenesli hru na druhou stranu kluziště a slaví úvodní branku utkání! Servác Petrovský ve velké příležitosti nejprve nedokázal trefit odkrytou branku, akce Třineckých ale pokračovala a MICHAL RAMIK již dokázal uklidit kotouč do lotyšské klece! Asistence: Alexandr Kašpárek, Servác Petrovský.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 5. Späks (Gučevičs), 21. Sulčs (Silkalns, Kadnikovs), 21. Brälëns (Docenko-Svirido), 37. Späks (Gontars), 39. Kadnikovs (SIlkalns), 42. Späks (Ulmanis), 43. Ostankovičs (Sulčs), 59. Späks (Ulmanis, Gučevičs) – 4. Ramik (Kašpárek, Petrovský), 14. Petrovský (Kašpárek, Ramik), 23. Ramik (Kašpárek, Petrovský)


    HK Riga: Bantersons (Berzinš) – Seilis, Eberlinš, Korois, Kärklinš, Zaicevs, Gontars, Ščegolevs, Kadnikovs – Kronbergs, Velšs, Docenko-Svirido, Ulmanis, Simanovičs, Kaninš, Silkalns, Gučevičs, Ostankovičs, Sulčs, Späks, Brälëns.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Macura) – Andrle, Buják, Cienciala, Častek, Hrůzek, Chovaniak, Kyselý, Molin, Mošnička – Gazur, Hykl, Kašpárek, Krčmarský, Kriščák, Ochman, Petrovský, Ramik, Raszka, Samuhel, Šotovský, Šutý, Tomiczek, Wawrzkiewicz.
    bahis siteleri