Znojmo – Havířov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Lidingö 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Znojmo 5:2 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Lidingö – Mountfield HK 4:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 09.08.2018, 15:30 • ŠKO - ENERGO Aréna MB • O pohár primátora města Mladá Boleslav (junioři)
Partner:
     
    56:53
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Janeček – 2 min., napadení).
     
    56:42
    Domácí zkouší své štěstí v šesti, Kmec odjíždí na střídačku.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Rewaj – 2 min., sekání).
     
    52:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá nabídnutou přesilovou hru, a mílovými kroky se tak přibližuje druhému vítězství v turnaji. WIKTOR BOCHNAK si nabruslil na hranici pravého kruhu a přesnou ranou pod břevno překvapil brankáře Kmece. Asistence: Maxim Mastič.
     
    51:55
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Houška V. – 2 min., hákování).
     
    51:03
    Dotterův pas se ukázal býti ideální nabídkou pro Vladislava Houšku, jehož rána se opravdu povedla, Dufek ale předvedl rychlé přemístění a skvělý zákrok.
     
    49:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další smolný moment pro Bruslaře, Havířov si zničehonic bere ztracené vedení zpět. Po vyhraném buly tvrdě vypálil Janeček, načež se puk po teči JANA ŽÍDKA vznesl vysoko do vzduchu a doplachtil až za záda nic netušícího Kmece. Asistence: Michal Janeček, Marek Rewaj.
     
    45:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí v posledních okamžicích na ledové ploše dominovali a nyní se dočkávají zaslouženého vyrovnání. Krásnou individuální akci předvedl NOVÁK, který se protáhl přes dva protihráče a poslal puk přesně pod horní tyč Dufkovy svatyně. Bez asistence.
     
    42:17
    Dotter vyslal do samostatného úniku Michala Simona, který zkusil překonat Dufka táhlou střelou nad lapačku, jako ideální řešení se to ale neukázalo.
     
    38:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Také ve druhém dějství se Havířov prosazuje krátce před odchodem do kabin, a poprvé v tomto duelu se tak ujímá vedení. LUKÁŠ ADÁMEK využil zaváhání boleslavské defenzivy, při samostatném úniku si vyměnil kotouč s Mastičem a poté jej s přehledem uklidil do sítě. Asistence: Maxim Mastič.
     
    35:08
    Kmec teď podržel své spoluhráče, když proti hodně zajímavé střele od Maxima Mastiče v poslední možný okamžik stačil vytasit své levé rameno.
     
    29:48
    Tohle musí být gól. Vasilev připravil tutovku pro Zajíčka, jenže domácí kapitán před poloprázdnou brankou neposedný puk nezkrotil.
     
    27:59
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Pavelek – 2 min., faul loktem).
     
    24:01
    Procházka předvedl velkou hrubici v rozehrávce a nachystal samostatný únik Rewajovi, ten ale tváří v tvář připravenému Kmecovi neuspěl.
     
    19:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se před koncem první třetiny přeci jen dočkal, Bruslaři inkasují nepopulární gól do šatny. Pro domácí se jednalo o hodně smolnou situaci, když si nahození z hokejky KARLA DUFKA do vlastní branky nešikovně srazil gólman Kmec. Bez asistence.
     
    11:28
    Velkou šanci na vyrovnání měl Žídek, jenž vymíchal Kmece, v rozhodující mu ale puk přeskočil přes čepel a doputoval až do rohu kluziště.
     
    02:14
    Boleslav málem udeřila při vlastním oslabení, Houškův bekhendový blafák ale stačil vyrážečkou pokrýt Dufek.
     
    01:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jelínek – 2 min., podražení).
     
    00:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do utkání si domácí asi nemohli přát, po pětadvaceti vteřinách se totiž ujímají vedení. Dotterovo ukryté nahození mimo Dufkův dosah šikovně tečoval MICHAL SIMON. Asistence: Samuel Dotter.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 20. Dufek K., 39. Adámek (Mastič), 50. Žídek (Janeček, Rewaj), 53. Bochnak (Mastič) – 1. Simon (Dotter), 46. Novák


    AZ Havířov: Dufek M. (Štipčák) – Máca, Thiel, Grygar, Pavelek, Uhlíř, Topolanský, Dabrowský, Holub – Kuluris, Dufek K., Tomeček, Janeček, Juhasz, Žídek, Rybnikár, Stodůlka, Mastič, Bochnak, Byčkov, Adámek
    BK Mladá Boleslav: Kmec (Dusil) – Klikorka, Dotter, Procházka, Hovorka, Pokorný, Houška M., Přenosil – Houška V., Šípek, Simon – Dlask, Zajíček, Vasilev – Jelínek, Schulz, Moucha – Novák, Mrkus, Kapal

    Rozhodčí: Macháč – Záhora, Šádek
    bahis siteleri