Davos – Sparta 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
HC Davos
2:10 (1:5, 1:2, 0:3)
HC Sparta Praha
Neděle 12.08.2018, 14:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:12
    David Dvořáček (SPA) to teď se svým důrazem přehnal. Když ho soupeř odstrčil, ohnal se po něm hokejkou, takže si jde odsedět menší trest za sekání.
     
    51:50
    Po delší době je tu přesilová hra pro český klub, Mischa Bleiker (DAV) neúmyslně zasáhl protivníka vysokou holí.
     
    39:30
    Ještě před odchodem do kabin se Švýcaři nastěhují do útoku, Tomáš Pšenička (SPA) je vyloučen za podražení.
     
    34:39
    Dvě minuty pět na tři pro Spartu! Enzo Corvi (DAV) si spletl sporty, puk chytl do rukavice a vyhodil do středního pásma. A to se v hokeji samozřejmě nesmí.
     
    33:15
    A pozor. Andres Ambühl (DAV) trefil ramenem do hlavy Tomáše Pšeničku a zápas pro něj končí, dostal trest na pět minut a do konce utkání.
     
    28:34
    Marc Wieser (DAV) odchází na trestnou za hákování.
     
    25:20
    Další početní výhoda pro Spartu. Dino Wieser (DAV) je vyloučen na dvě plus deset minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    22:42
    Právě Dario Meyer (DAV) ale vzápětí odchází pykat za vysokou hůl. Odpoví Sparta rovněž svou druhou využitou přesilovkou?
     
    21:04
    Zbytečný, nebo spíš smolný zákrok Filipa Hantáka (SPA). Provinil se podražením, takže Davos dostává druhou přesilovku. Tu první přitom využil.
     
    19:15
    Oba kohouti si vysloužili dvojitý menší trest za hrubost, pokračujeme v pěti na obou stranách.
     
    16:12
    Tomáš Pšenička (SPA) to teď se svým forčekingem přehnal a provinil se podražením. Sparťanský forvard poslušně odchází na trestnou, Davos má svou první přesilovku.
     
    05:00
    Perfektní střídání Pražanů, perfektní. Plyne z něj alespoň trest pro Benjamina Baumgartnera (DAV) za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Bader (Meyer, Bleiker), 23. Meyer (D. Wieser, M. Wieser) – 6. Kumstát (Gregorc, Pech), 7. Luňák (Blain, Dvořáček), 14. Dvořák (Jeřábek, Forman), 16. T. Jandus (M. Jandus, Blain), 19. Forman (Pech), 25. Pšenička (Blain, Rousek), 26. Košťálek (Pech), 47. Černoch (Rousek, Blain), 54. Forman (Pech, Kumstát), 59. Pech (Forman)


    HC Davos: van Pottelberghe (21. Senn) – Du Bois (A), Buchli, Nygren, Barandun, Paschoud, Ambühl (C), Payr, Jung – M. Wieser, Corvi, D. Wieser (A) – Hischier, Bader, Pestoni – Meyer, Weder, Aeschlimann – Spinell, Baumgartner, Bleiker. Trenér: Arno Del Curto.
    HC Sparta Praha: Neužil (Honzík) – Delisle, Gregorc, Blain, Kalina (C), Košťálek, Piskáček, Jeřábek, Dvořák – Forman, Pech, Kumstát – Pšenička, Černoch, Rousek – T. Jandus (A), Hanták, M. Jandus (A) – Žálčík, Luňák, Dvořáček. Trenér: Uwe Krupp.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Kis, Lučan.
    bahis siteleri