Písek – David Servis 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Irtyš Pavlodar 0:4 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC David Servis Č. Budějovice
Pondělí 13.08.2018, 18:00 • Zimní stadion Písek • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    49:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek znovu odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Čtvrtý gól domácích si po výborné akci připisuje JABŮREK, pro kterého je to již druhý přesný zásah! Asistence: Novák.
     
    41:11
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do jednobrankového kontaktu! JAKUB ŠUHAJ se dostal k odraženému puku a skóruje! Asistence: Šulčík.
     
    35:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Obránce TINTĚRA vyrazil od modré čáry na menší dobrodružství, které korunuje již třetím gólem svého týmu. Asistence: Sýbek.
     
    26:29
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté snižují zásluhou BÁRTY. Asistence: Ferebauer
     
    23:04
    Písek právě vstřelil branku!
    Novák přihrál puk na druhou stranu, kam z druhé vlny mířil JABŮREK, který poslal kotouč do sítě. Asistence: Novák, Tintěra.
     
    06:37
    Písek právě vstřelil branku!
    JAN SÝBEK vybojoval v obranné třetině kotouč, následně přejel celé hřiště a přesnou střelou do horního růžku prostřelil brankáře. Bez asistence.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 7. Sýbek, 24. Jabůrek (Novák, Tintěra), 36. Tintěra (Sýbek), 50. Jabůrek (Novák) – 27. Bárta (Ferebauer), 42. Šuhaj (Šulčík)


    IHC Králové Písek: Hauser (Křiž) – Sýbek, Koupal, Urbanec, Volf, Polata, Vlček, Hučko, Novák, Jabůrek, Rod, Stauber, Strnad, Hanus, Červinský, Hora, Tintěra, Kodad, Houdek, Parýzek, Turek
    HC David Servis Č. Budějovice: Marek (Klestil) – Michal, Macháček, Radoš, Škopek, Kubeš, Grauer, Ferebauer, Šulčík, Šuhaj, Bárta, Schmitmayer, Bárta, Káník, Rolínek, Krohus, Kaisler
    bahis siteleri