Petersonová – Siniaková 2:1 (kon.) | Vondroušová – Bartyová 0:2 (kon.)
Mertensová – Rybáriková 2:0 (kon.) | Plíšková – Radwańská 2:0 (kon.)
konec
Karolína Plíšková
Karolína Plíšková (9)
2
6 6  
Agnieszka Radwańská
Agnieszka Radwańská
0
3 3  
Úterý 14.08.2018, 19:23 • Lindner Family Tennis Center - Center Court, Cincinnati (USA) • WTA Cincinnati - Western & Southern Open (tvrdý povrch) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:20.
     
    Karolína Plíšková se v úterý večer pokusí přerušit velmi špatnou sérii proti Agnieszce Radwańské, se kterou se střetne na turnaji v Cincinnati již v 1. kole. Rodačka z Loun a současně devátá nasazená hráčka turnaje svou polskou sokyni ještě ani jednou neporazila, přestože se obě hráčky na okruhu WTA potkaly celkem sedmkrát.

     
    Hráčky už jsou připraveny na kurtu, kde se právě rozehrávají. Vítězka dnešního zápasu narazí ve druhém kole v Cincinnati na Bělorusku Arynu Sabalenkovou.

     
    Karolína Plíšková se během své kariéry potkala s Agnieszkou Radwańskou celkem sedmkrát, přičemž všech sedm zápasů prohrála a proti Polce ještě neuhrála ani set! Přijde dnes zlom?
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Karolína Plíšková vyhrála los a zvolila si, že začne zápas na příjmu. Agnieszka Radwańská dobře podala a česká tenistka po krátké výměně vyhodila forhend daleko za základní čáru.
     
    15-15
    Karolína Plíšková se dostala opět do hry a krátkou výměnu tentokrát ukončila parádním vítězným forhendem podél pravé postranní čáry. Míč málem o milimetr skončil v autu, nakonec byl ale dobrý.
     
    30-15
    Karolína Plíšková předvedla kvalitní return po druhém servisu polské tenistky a Agnieszka Radwańská míč do hry vrátit nedokázala.
     
    40-15
    Rodačka z Loun se opět dostala do hry a po returnu ihned dominovala. Karolína Plíšková si vypracovala pozici a zahrála vítězný forhend do otevřené pravé strany! Dva brejkboly!
    0:0; 0:0; 40-15 - Karolína Plíšková
     
    40-30
    Agnieszka Radwańská si dala záležet na prvním podání a return české tenistky vylétl daleko za základní čáru. Škoda.
     
    40-40
    Další dobrý servis ze strany polské tenistky. Karolína Plíšková return opět nezvládla a Agnieszka Radwańská odvrátila dva brejkboly!
     
    A-40
    Karolína Plíšková využila druhého servisu polské tenistky a po třech jejích bekhendech Agnieszka Radwańská chybovala, když zahrála bekhend příliš silně a míč skončil za základní čárou. Třetí brejkbol v úvodním gemu pro Karolínu Plíškovou!
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská si dala záležet na podání, přesto byla k vidění dlouhá výměna, na jejímž konci chybovala Karolína Plíšková.
     
    A-40
    Agnieszka Radwańská s potížemi podala na druhý pokus a ihned po returnu Karolíny Plíškové nezvládla zahrát forhend podél pravé lajny. Zbytečná chyba, která znamená čtvrtý brejkbol!
     
    1:0
    Karolína Plíšková se dostala do hry a velice krátkou výměnu zakončila parádním vítězným forhendem do pravého rohu kurtu! Brejk pro českou tenistku Karolínu Plíškovou!
    0:0; 1:0 - Karolína Plíšková
     
    15-0
    Karolína Plíšková se poprvé představuje na podání a začíná parádně, když podala na téčko a poté si doběhla k síti, kde u levé postranní čáry zatloukla nekompromisní smeč.
     
    30-0
    Karolína Plíšková opět skvěle podala a poté podél postranní čáry zahrála další z řady vítězných forhendů. Parádní začátek!
     
    30-15
    Rodačka z Loun opět dobře podala, tentokrát ale vítězný forhend podél pravé postranní čáry nezvládla zahrát. Míč byl dlouhý.
     
    40-15
    Karolína Plíšková parádně podala a ihned po returnu polské soupeřky zahrála vítězný forhend do levého rohu kurtu!
     
    40-30
    Agnieszka Radwańská předvedla u základní čáry fantastickou obranu, ze které přešla postupem času do ofenzivy a podél pravé postranní čáry zahrála skvělý vítězný forhend.
     
    2:0
    Bývala světová jednička musela jít přes druhý servis a výsledkem byla další dlouhá výměna, během níž obě hráčky bojovaly, Agnieszka Radwańská ale udělala chybu. Její forhend od základní čáry byl příliš dlouhý a Karolína Plíšková po potvrzení brejku vede 2:0!
     
    0-15
    Agnieszka Radwańská se vrací zpět na podání a začíná dobře. Karolína Plíšková po jejím podání ven z kurtu nezvládla zahrát z ostrého úhlu forhendový return podél pravé postranní čáry.
     
    0-30
    Karolína Plíšková zahrála těžký bekhend přesně do levého rohu a naběhla si k síti, jenže Agnieszka Radwańská zahrála podél pravé postranní čáry příliš silný forhend, jehož zásluhou se míč od rakety české tenistky odrazil do sítě.
     
    0-40
    Karolína Plíšková nezvládla zahrát bekhend podél levé postranní čáry a Agnieszka Radwańská má náběh na čistou hru.
     
    2:1
    Karolína Plíšková nedokázala využít druhého servisu své soupeřky, přestože se dostala do hry, protože její bekhend z levé strany vyletěl daleko vedle vzdálenější pravé čáry. Je sníženo.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    0-15
    Karolína Plíšková vede s brejkem 2:1 a podruhé v zápase je na servisu, kde tentokrát musela jít přes druhé podání a Agnieszka Radwańská zahrála vítězný forhendový return podél pravé lajny.
     
    15-15
    Agnieszka Radwańská, která si v Cincinnati zahrála čtyřikrát čtvrtfinále, nyní forhendový return nezvládla. Míč byl dlouhý.
     
    15-30
    Polská tenistka se dokázala dostat do hry a Karolína Plíšková po krátké výměně udělala chybu, když forhend poslala do sítě.
     
    30-30
    Karolína Plíšková zvolila parádní podání na tělo své soupeřky a Agnieszka Radwańská napálila bekhendový return do sítě.
     
    40-30
    Karolína Plíšková fantasticky podala z pravé strany ven z kurtu a Agnieszka Radwańská se za míčem jen bezmocně ohlédla!
     
    3:1
    Karolína Plíšková opět parádně podala a ihned po returnu soupeřky zahrála vítězný bekhend podél levé postranní čáry.
    0:0; 3:1 - Karolína Plíšková
     
    15-0
    Agnieszka Radwańská poslala první servis do sítě, a tak musela jít přes druhý. Karolína Plíšková zahrála skvělý return pod ostrým úhlem přesně na levou čáru a dostala polskou tenistku pod tlak, která ho nezvládla a vyhodila míč mimo kurt.
     
    30-0
    Agnieszka Radwańská se po podání rychle vydala k síti, jenže Karolína Plíšková zahrála vítězný bekhendový return podél levé čáry!
    0:0; 3:1; 30-0 - Karolína Plíšková
     
    30-15
    Agnieszka Radwańská parádně podala a snížila na 15:30.
     
    40-15
    Karolína Plíšková zahrála z levého rohu kurtu skvělý diagonální bekhend, který byl vítězný a znamená dva brejkboly!
    0:0; 3:1; 40-15 - Karolína Plíšková
     
    40-30
    Karolína Plíšková první šanci na brejk odmítá, když po druhém podání polské hráčky poslala forhend od základní čáry do sítě.
     
    4:1
    Agnieszka Radwańská se dostala u základní čáry na podání pod tlak a krátkou výměnu zakončila chybou, když bekhend podél levé postranní čáry poslala do sítě, a Karolína Plíšková má druhý brejk, po němž vede 4:1!
     
    4:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:1
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    0-15
    Karolína Plíšková první servis z pravé strany poslala do sítě, druhý byl ale dobrý. Agnieszka Radwańská hodně dlouho bránila základní čáru a nakonec se dostala k vítěznému forhendu podél levé čáry.
     
    0-30
    Karolína Plíšková nezvládla ani na druhý pokus správně podat, což znamená, že připsala první dvojchybu dnešního zápasu.
     
    0-40
    Agnieszka Radwańská se po druhém servisu české tenistky dostala k síti, kde zahrála fantastický čopovaný bekhend podél levé postranní čáry, který byl vítězný. Tři brejkboly pro Polku!
    0:0; 4:1; 0-40 - Agnieszka Radwańská
     
    15-40
    Karolína Plíšková si zopakovala první podání, které bylo velice razantní, a bekhendový return Agnieszky Radwańské skonči v síti.
     
    4:2
    Karolína Plíšková během šestého gemu udělala druhou dvojchybu, která znamená dárek pro soupeřku v podobě brejku!
     
    15-0
    Karolína Plíšková ovšem bojuje a ihned po ztrátě podání dokázala uhrát míč. Agnieszka Radwańská má na podání problémy.
     
    15-15
    Karolína Plíšková opět mohla využít slabého podání své polské soupeřky, jenže tentokrát byl její bekhend příliš dlouhý.
     
    15-30
    Karolína Plíšková zahrála skvělý diagonální forhend z pravé strany do levého rohu a vzápětí se pokusila o stejný úder, tentokrát ho ale hrála z ostřejšího úhlu a dala míči příliš razance.
     
    30-30
    Karolína Plíšková se dostala do výměny a po skvělém diagonálním čopovaném bekhendu u sítě zatloukla nekompromisní smeč.
     
    30-40
    Karolína Plíšková po podání soupeřky na téčko předvedla velice náročný bekhendový return, který ji dokázal dostat do hry, jenže u sítě poté udělala zbytečnou chybu. Škoda.
     
    4:3
    Rodačka z Loun opět byla ve hře, jenže tentokrát nezvládla zahrát forhend podél pravé postranní čáry. Brejk potvrzen!
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Karolína Plíšková.
     
    15-0
    Karolína Plíšková po přestávce velice dobře podala ven z kurtu a Agnieszka Radwańská poslala forhendový return do autu.
     
    30-0
    Bývalá světová jednička šla přes druhý servis a Agnieszka Radwańská se dostala do výměny, přestože musela běhat ze strany na stranu. Polská tenistka se dlouho bránila a poté chtěla zahrát drop shot, který skončil v síti.
     
    30-15
    Agnieszka Radwańská se opět dokázala dostat do výměny a po několika míčích chybovala naše Karolína Plíšková.
     
    40-15
    Karolína Plíšková parádně podala a poté si doběhla k síti, kde zahrála vítězný forhendový volej do levého rohu kurtu.
     
    40-30
    Vítězka turnaje v Cincinnaty z roku 2016 musela jít přes druhý servis, který nezvládla, a udělala svou třetí dvojchybu v zápase.
     
    5:3
    Karolína Plíšková sice udělala třetí dvojchybu v zápase, tentokrát ale dokázala podání udržet a vede v prvním setu 5:3.
     
    15-0
    Agnieszka Radwańská ihned po podání dominovala a několikrát to vypadalo na vítězný míč, jenže Karolína Plíšková bojovala, přešla z obrany do útoku a její soupeřka poslala bekhend do sítě.
     
    30-0
    Držitelka 20 titulů WTA musela jít přes druhé podání, které sice bylo dobré, jenže hned vzápětí předvedla dlouhý forhend.
     
    30-15
    Agnieszka Radwańská opět musela podávat na druhý pokus a Karolína Plíšková předvedla dobrý drop shot, jenže polská tenistka ho doběhla a poté na síti předvedla pěknou smeč.
    0:0; 5:3; 30-15 - Agnieszka Radwańská
     
    30-30
    Ani tentokrát Agnieszka Radwańská nepředvedla dobrý první servis a Karolína Plíšková chtěla zahrát razantní vítězný forhendový return podél levé čáry, jenže skončil v autu.
     
    40-30
    Agnieszka Radwańská a opět její druhý servis, po kterém tentokrát Karolína Plíšková zahrála vítězný forhendový return do pravého rohu. Karolína Plíšková má k dispozici setbol!
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská zase musela jít přes druhý servis a dala Karolíně Plíškové šanci. Hodně dlouho výměnu ale nakonec Agnieszka Radwańská u sítě zvládla, protože obranný lob Karolíny Plíškové těsně minul pravou lajnu.
    0:0; 5:3; 40-40 - Agnieszka Radwańská
     
    A-40
    Agnieszka Radwańská po druhém podání podala na téčko, jenže po bekhendovém returnu soupeřka poslala forhend od základní čáry pouze do sítě. Druhý setbol pro rodačku z Loun!
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská má obrovské problémy s prvním podáním, jenže Karolína Plíšková jí pomáhá, když nyní zbytečně vyhodila forhendový return za pravý roh kurtu.
     
    40-A
    Agnieszka Radwańská si zásluhou pásky zopakovala první servis, který jí konečně vyšel a zahrála parádní forhend podél pravé postranní čáry, který byl příliš silný na to, aby ho Karolína Plíšková z bekhendu vrátila zpět do hry.
    0:0; 5:3; 40-A - Agnieszka Radwańská
     
    40-40
    Karolína Plíšková ovšem také dokáže skvěle reagovat, když převedla parádní return a opět je tu shoda. Gem trvá přes 7 minut.
     
    40-A
    Agnieszka Radwańská zahrála skvělý drop shot k levé postranní čáře, kde Karolína Plíšková sice dokázala míč doběhnout, proti následnému voleji už ale byla bezmocná.
     
    40-40
    Karolína Plíšková si počíhala na druhý servis soupeřky a podél levé postranní čáry zahrála vítězný forhendový return. Shoda.
     
    A-40
    Krátký souboj bekhendů od základní čáry vyhrála Karolína Plíšková! Míč ze strany Polky byl příliš dlouhý. Třetí setbol!
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská po hodně dlouhé době předvedla kvalitní první servis a třetí setbol odvrátila prvním esem v zápase, což následně potvrdilo jestřábí oko soupeřky.
     
    A-40
    Agnieszka Radwańská šla přes druhý servis a Karolína Plíšková po jejím podání na téčko zahrála skvělý vítězný bekhendový return ke vzdálenější levé postranní čáře! Čtvrtý setbol!
     
    40-40
    Hodně dlouhá výměna, během které měly obě hráčky namále, skončila lépe pro Agnieszku Radwańskou, která vykouzlila vítězný bekhend podél levé postranní čáry!
     
    A-40
    Karolína Plíšková zahrála na returnu skvělý bekhend přesně na základní čáru, což Agnieszku Radwańskou rozhodilo, a poslala bekhend od sítě. Pátý setbol pro rodačku z Loun!
     
    6:3
    Karolína Plíšková konečně dokázala první set ukončit, když zahrála přesný míč do pravého rohu a Agnieszka Radwańská z bekhendu poslala míč za základní čáru! Pátý setbol využit.
     
    0:0
    Agnieszka Radwańská měla v závěru prvního setu obrovské problémy s prvním podáním, přestože předtím dokázala jeden ze dvou ztrácených servisů získat zpět, a Karolína Plíšková toho nakonec využila, když po pátém setbolu první set zápasu vyhrála 6:3.
     
    0-15
    Karolína Plíšková musela jít v úvodu druhého setu přes druhé podání a začala ho nechtěně čtvrtou dvojchybou v zápase.
     
    0-30
    Karolína Plíšková zbytečně vyhodila po returnu soupeřky forhend za základní čáru a působí nyní hodně nervózním dojmem.
     
    0-40
    Karolína Plíšková dělá chybu za chybou a Agnieszka Radwańská má v úvodu druhého setu velice rychle tři brejkboly!
     
    15-40
    Karolína Plíšková parádně podala a ihned po returnu soupeřky zahrála vítězný forhend podél pravé postranní čáry.
     
    30-40
    Karolína Plíšková na druhý pokus parádně podala a poté zahrála s ledovým klidem vítězný forhend do levého rohu kurtu.
     
    40-40
    Karolína Plíšková z levé strany skvěle podala ven z kurtu a Agnieszka Radwańská poslala bekhendový return do autu.
     
    A-40
    Karolína Plíšková dokázala odvrátit tři brejkboly soupeřky v řadě a nyní zahrála vítězný bekhend do levého rohu! Fantazie!
    1:0; 0:0; A-40 - Karolína Plíšková
     
    40-40
    Po krásné výměně a třech odvrácených brejkbolech ale přichází chyba z forhendu, který byl nízký a skončil v síti.
     
    40-A
    Agnieszka Radwańská předvedla parádní return a poté zahrála vítězný forhend do středu kurtu. Rodačka z Loun bez šance. Polská tenistka má čtvrtý brejkbol v tomto gemu!
     
    40-40
    Karolína Plíšková z levé strany fantasticky podala ven z kurtu a čtvrtý brejkbol své soupeřky odvrátila druhým esem v zápase.
     
    A-40
    Karolína Plíšková opět skvěle podala a má výhodu.
     
    1:0
    Rodačka z Loun se dokázala dostat ze stavu 0:40, celkem v úvodním gemu druhého setu odvrátit čtyři brejkboly, a vede rázem 1:0!
     
    0-15
    Agnieszka Radwańská parádně podala ven z kurtu a poté si naběhla k síti, kde zahrála skvělý vítězný forhendový volej.
     
    0-30
    Agnieszka Radwańská opět zvolila kvalitní podání a Karolína Plíšková returnovala tentokrát pouze do sítě. Rychle 30:0.
     
    0-40
    Karolína Plíšková sice dokázala zareagovat na drop shot své soupeřky, jenže Agnieszka Radwańská ji krásně přehodila!
    1:0; 1:0; 0-40 - Agnieszka Radwańská
     
    1:1
    Agnieszka Radwańská poprvé v zápase udržela podání čistou hrou a rychle vyrovnala stav druhého setu na 1:1.
     
    15-0
    Karolína Plíšková se po podání dostala na koně a tak dlouho tlačila z forhendu, až zahrála vítězný forhend do pravého rohu kurtu.
     
    30-0
    Karolína Plíšková opět skvěle podala a poté zahrála úžasný bekhend podél levé postranní čáry, kterým si otevřela cestu pro dvě smeče, z nichž druhá do levého rohu byla vítězná.
    1:0; 1:1; 30-0 - Karolína Plíšková
     
    40-0
    Karolína Plíšková z pravé strany podala na tělo soupeřky a Agnieszka Radwańská poslala forhendový return do sítě.
     
    2:1
    Karolína Plíšková sice musela jít přes druhý servis, jenže Agnieszka Radwańská nezvládla zahrát bekhendový return podél levé postranní čáry. Rodačka z Loun odpověděla na čistou hru stejným způsobem a vede ve druhém setu 2:1.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Karolína Plíšková vyhrála turnaj v Cincinnati v roce 2016 a o rok později dokázala dojít až do semifinále. Jak se jí bude dařit v USA letos?
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Agnieszka Radwańská.
     
    0-15
    Karolína Plíšková sice na příjmu bojovala a u základní čáry hodně běhala, jenže poslední forhend zamířil jen do sítě.
     
    0-30
    Agnieszka Radwańská šla přes druhý servis a Karolína Plíšková se po bekhendovém returnu dostala do hry. Česká tenistka se poté vydala k síti, kde zahrála dva voleje, ani jeden se jí ale nepovedl a Agnieszka Radwańská ji z forhendu krásně prohodila.
     
    0-40
    Karolína Plíšková se znovu dostala do hry, jenže Agnieszka Radwańská rychle hru ukončila vítězným forhendem podél levé postranní čáry poté, co zahrála diagonální bekhend do vzdálenějšího pravého rohu.
     
    2:2
    Agnieszka Radwańská podruhé v řadě udržela podání čistou hrou poté, co zahrála vítězný forhend do rohu.
     
    0-15
    Karolína Plíšková skvěle podala a vydala se k síti, kde udělala obrovskou chybu. Smeč napálila za základní čáru.
     
    0-30
    Rodačka z Loun musela jít přes druhé podání a Agnieszka Radwańská se dostala do hry, což mělo za následek, že česká tenistka bekhend podél levé postranní čáry poslala do sítě.
     
    15-30
    Karolína Plíšková se dostala pod tlak, který dokázala snížit poté, co z levé strany parádně podala ven z kurtu.
     
    15-40
    Vzápětí ale Karolína Plíšková po returnu soupeřky vyhodila forhend od základní čáry daleko do autu. Agnieszka Radwańská má k dispozici dva brejkboly!
     
    30-40
    Karolína Plíšková první brejkbol odvrací fantastickým způsobem, když po returnu soupeřky tentokrát zahrála parádní vítězný forhend podél pravé postranní čáry.
     
    40-40
    Karolína Plíšková z pravé strany skvěle podala ven z kurtu a Agnieszka Radwańská poslala forhendový return do sítě.
    1:0; 2:2; 40-40 - Karolína Plíšková
     
    A-40
    Karolína Plíšková odvrátila dva brejkboly v řadě a po dalším skvělém podání má k dispozici rázem výhodu! Agnieszka Radwańská nabídnuté šance nevyužila. Bude ji to mrzet?
     
    40-40
    Místo esa přichází dvojchyba a Karolína Plíšková ještě bude muset při svém podání bojovat. Shoda.
     
    A-40
    Karolína Plíšková skvěle podala ven z kurtu a Agnieszka Radwańská těžký bekhendový return nezvládla.
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská bojuje a vyplácí se jí to, když nyní ukončila krátkou výměnu krásným vítězným bekhendem podél levé postranní čáry.
     
    A-40
    Karolína Plíšková skvěle podala a poté zahrála vítězný forhend do volného pravého rohu kurtu.
     
    3:2
    Agnieszka Radwańská se sice dokázala dostat do hry, jenže Karolína Plíšková našla úžasnou odpověď, když zahrála vítězný forhend podél pravé postranní čáry – 3:2!
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Agnieszka Radwańská.
     
    15-0
    Agnieszka Radwańská je dvojnásobnou juniorskou vítězkou Grand Slamů, která se nyní dostává pod tlak, protože Karolína Plíšková zahrála vítězný bekhend do levého rohu.
     
    30-0
    Agnieszka Radwańská musela jít přes druhý servis a Karolína Plíšková toho úžasně využila, když z levé strany zahrála parádní vítězný diagonální bekhendový return ke vzdálenější pravé postranní čáře!
     
    40-0
    Karolína Plíšková a její další nebezpečný return, po kterém Agnieszka Radwańská trefila síť a čelí třem brejkbolům!
     
    40-15
    Agnieszka Radwańská si pomohla ve správný čas prvním servisem a Karolína Plíšková poslala tentokrát return do sítě.
     
    40-30
    Hodně dlouhá výměna a souboj úderů od základní čáry skončil chybou Karolíny Plíškové, jejíž forhend byl dlouhý.
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská odvrátila tři brejkboly v řadě, protože Karolína Plíšková po dobrém forhendu přesně na základní čáru napálila míč daleko za základní čáru. Zbytečná chyba.
    1:0; 3:2; 40-40 - Agnieszka Radwańská
     
    40-A
    Agnieszka Radwańská parádně podala a Karolína Plíšková returnovala do sítě poté, co předtím nevyužila ani jeden ze tří nabídnutých brejkbolů! Výhoda pro polskou hráčku.
     
    40-40
    Karolína Plíšková zahrála míč přesně pod nohy své soupeřky, která se s tím nevyrovnala a míč poslala vedle pravé lajny.
     
    40-A
    Agnieszka Radwańská agresivně podala a Karolína Plíšková napálila bekhendový return daleko mimo vymezený prostor.
     
    40-40
    Karolína Plíšková předvedla dlouhý bekhendový return pod nohy Agnieszky Radwańské, která poslala bekhend do sítě.
     
    40-A
    Rodačka z Krakova musela jít přes druhé podání a věřte nebo ne, vykouzlila z něj druhé eso v zápase!
     
    40-40
    Karolína Plíšková ovšem dokáže velice nebezpečně returnovat, což se potvrdilo, a Agnieszka Radwańská míč vyhodila mimo. Shoda s číslem 4.
     
    40-A
    Karolína Plíšková měla šanci na další brejkbol, jenže return po druhém servisu své soupeřky nezvládla.
     
    40-40
    Agnieszka Radwańská dobře podala a k vidění byl dlouhý souboj úderů od základní čáry, na jejímž konci Karolína Plíšková zahrála vítězný forhend do vzdálenějšího levého rohu.
     
    40-A
    Polská tenistka šla přes druhý servis, jenže Karolína Plíšková nezvládla bekhendový return, který skončil v síti.
     
    3:3
    Agnieszka Radwańská z levé strany parádně podala ven z kurtu a poté si doběhla k síti pro vítězný forhendový volej, který zahrála do levého rohu. Karolína Plíšková během tohoto gemu, který trval přes osm minut, nevyužila tři brejkboly v řadě! Bude ji to nakonec mrzet?
     
    15-0
    Karolína Plíšková parádně podala a vede 15:0.
     
    15-15
    Agnieszka Radwańská využila druhého servisu své české soupeřky, která po jejím returnu poslala míč mimo kurt.
     
    30-15
    Karolína Plíšková si dala záležet na dobrém podání a koncentrace se vyplatila, polská hráčka bekhendový return nezvládla.
     
    30-30
    Karolína Plíšková se naivně vydala k síti, kde zůstala stát jako solný sloup a Agnieszka Radwańská ji bekhendovým diagonálním úderem z levé strany krásně prohodila!
    1:0; 3:3; 30-30 - Agnieszka Radwańská
     
    40-30
    Karolína Plíšková honila svou soupeřku ze strany na stranu a poté zahrála razantní bekhend podél levé postranní čáry, na který již odpověď nenašla.
    1:0; 3:3; 40-30 - Karolína Plíšková
     
    40-40
    Karolína Plíšková měla šanci rychle výměnu ukončit, jenže vítězný forhend podél levé postranní čáry minula. Velká chyba.
     
    A-40
    Karolína Plíšková odpověděla skvěle. Svým třetím esem!
     
    4:3
    Karolína Plíšková dobře podala a Agnieszka Radwańská nezvládla zahrát bekhend podél levé postranní čáry.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Agnieszka Radwańská.
     
    15-0
    Statistiky vítězných míčů a nevynucených chyb jsou hodně vyrovnané. Karolína Plíšková má bilanci 16:17, zatímco Agnieszka Radwańská naprosto shodnou, když zahrála 9 vítězných míčů oproti stejnému množství nevynucených chyb.
     
    15-15
    Karolína Plíšková se po returnu rychle vydala k síti, aby dostala svou soupeřku pod tlak, jenže to by ji z bekhendové voleje nesměla trefit.
    1:0; 4:3; 15-15 - Agnieszka Radwańská
     
    30-15
    Karolína Plíšková předvedla parádní return k základní čáře, po kterém Agnieszka Radwańská napálila forhend do sítě.
     
    40-15
    Karolína Plíšková předvádí skvělé returny a nyní k němu ještě přidala vítězný forhend do pravého rohu kurtu, který znamená dva brejkboly! Klíčový okamžik zápasu?
    1:0; 4:3; 40-15 - Karolína Plíšková
     
    5:3
    Karolína Plíšková bere Agnieszce Radwańské podání a s novými míči bude podávat na postup!
     
    15-0
    Agnieszka Radwańská se sice snažila u základní čáry bojovat, jenže po krátké výměně poslala forhend do sítě.
     
    30-0
    Karolína Plíšková parádně podala na tělo své soupeřky, jejíž return byl krátký a navíc minul pravou postranní čáru.
     
    40-0
    Karolína Plíšková musela jít přes druhý servis, jenže Agnieszka Radwańská vyhodila forhendový return daleko za základní čáru a česká tenistka má tři mečboly!
     
    6:3
    Neporazitelnost Agnieszky Radwańské končí! Karolína Plíšková ukončila zápas esem a poprvé v kariéře dokázala svou polskou soupeřku porazit – 6:3, 6:3!
    2:0; 6:3 - Karolína Plíšková
     
    Konec zápasu
     
    Karolína Plíšková proti Agnieszce Radwańské prohrála všech sedm předchozích zápasů a navíc proti ní nedokázala uhrát ani jeden set, dnes ale polské prokletí zlomila, když úvodní set vyhrála 6:3 a stejným skóre i ten druhý, přestože na jeho samotném začátku prohrávala při svém podání 0:40. Nakonec však tři brejkboly soupeřky odvrátila a ani jednou ve druhé sadě o podání nepřišla. Rodačku z Loun čeká v Cincinnati ve druhém kole Aryna Sabalenková. (20:57:25)

    Tomáš Reiner

    Čas utkání: 1:30

    2. set: 0:40

    Plíšková Radwańská
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    37 72 63 31
    Nejdelší série získaných bodů
    6 6 6 6
    Setboly
    1 6 0 0
    Mečboly
    1 1 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:16 0:26 0:40 0:14
    Esa **
    3 4 2 1
    Dvojchyby **
    2 5 0 0
    Udržená podání
    4 / 4
    100 %
    7 / 8
    88 %
    5 / 9
    56 %
    3 / 4
    75 %
    Odvrácené brejkboly
    6 / 6
    100 %
    7 / 8
    88 %
    11 / 15
    73 %
    3 / 4
    75 %
    Body při vlastním podání
    26 / 39
    67 %
    39 / 62
    63 %
    40 / 73
    55 %
    18 / 29
    62 %
    Body po 1. podání *
    31 / 40
    78 %
    26 / 42
    62 %
    Body po 2. podání *
    9 / 23
    39 %
    14 / 31
    45 %
    Úspěšnost 1. podání *
    63 %
    58 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    1 / 4
    25 %
    4 / 15
    27 %
    1 / 8
    13 %
    0 / 6
    0 %
    Body při soupeřově podání
    11 / 29
    38 %
    33 / 73
    45 %
    23 / 62
    37 %
    13 / 39
    33 %
    Body po příjmu 1. podání *
    16 / 42
    38 %
    9 / 40
    23 %
    Body po příjmu 2. podání *
    17 / 31
    55 %
    14 / 23
    61 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Karolína Plíšková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 21.03.1992
    Věk: 32 let
    Držení: pravák
    Výška: 186 cm
    Váha: 72 kg
    Nasazení: 9

    Agnieszka Radwańská
    Stát: Polsko
    Datum narození: 06.03.1989
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 172 cm
    Váha: 56 kg
    Julie Kjendlieová (NOR)
    bahis siteleri