Žilina – Martin 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:3 (kon.) | Plzeň – Saryarka 5:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 5:4 (kon.) | Třebíč – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 4:8 (2:3 po s.n.)
Jablonec n/N – Kolín 2:7 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.)
Poprad – Havířov 1:3 (kon.) | David Servis – Motor ČB junioři 6:1 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 2:4 (kon.)
Vsetín – Nitra 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Riga 4:1 (kon.)
Prostějov – Katowice 4:5 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
AZ Havířov
sk Úterý 14.08.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Salija prekorčuľoval po ľavom krídle a následne výborne adresoval prihrávku pred bránku Samuelovi Mlynarovičovi, ktorý vypálil z prvej, no Ondřej Bláha vytasil svoju lapačku a prezentoval sa semaforom.
     
    54:02
    Havířov dal gól!
    Havířov využíva túto presilovku a vzdiaľuje sa Popradu už na dva góly. RADEK VESELÝ si skorčuľoval viac k pravému kruhu a prudkou strelou švihom trafil voľné miesto pri Vošvrdovej lapačke.
     
    52:04
    Presilovka pre AZ Havířov. Samuel Takáč dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    48:35
    Vošvrdovi nevyšla vôbec rozohrávka a prihrávku posunul priamo na protihráča Tomáša Gřeša, ktorý sa dostal sám pred bránku a napokon trafil ľavú žrď!
     
    46:25
    Heizer v predbránkovom priestore posunul puk Paločkovi, ktorý to skúsil vystreliť, no nepresadil sa. Následne však bol Paločko zapojený do akcie opäť, keď šikovne tečoval Krempaského strelu. Puk skončil na pravej žrdi!
     
    42:09
    Havířov dal gól!
    Havířov sa dostáva znovu do vedenia v stretnutí. Maruna posunul puk pred bránku voľnému LUKÁŠOVI BEDNÁŘOVI, ktorý z ideálnej pozície nezaváhal a prestrelil Vošvrdu.
    Asistencia: Jan Maruna.
     
    38:37
    Presilovka pre Havířov. Matúš Paločko si odsedí dve minúty za hrubosť.
     
    37:46
    Petran nahodil puk pekne na bránku, pred ktorou bol už zaparkovaný aj Samuel Takáč a teč sa mu výborne podaril. Bláha ho, tuším, vyrazil svojím ramenom najrýchlejšie, ako sa len dalo.
     
    36:27
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú svoj prvý domáci gól v tejto sezóne. PATRIK SVITANA vybojoval puk vo vlastnom obrannom pásme, prekorčuľoval s ním po pravom krídle a milimetrovou strelou k pravej žrdi prekonal Bláhu.
    Asistencia: Ján Ťavoda.
     
    35:26
    Matúš Paločko sa ocitol osamotený pred havířovskou bránou. Ani si nespracoval prihrávku, pretože ihneď z prvej pálil a Bláha urýchlene zasiahol.
     
    33:28
    Poprad bude hrať presilovú hru. Vojtěch Ševěček dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    29:04
    Presilovka pre AZ Havířov. Simon Karlsson dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    27:49
    Koyš nádherne krížnou prihrávkou naservíroval puk krížom na hokejku Matúša Paločka, ktorý preváhal správny moment a strieľal absolútne vedľa.
     
    26:23
    Presilovka pre AZ Havířov. Lukáš Bednář dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    24:52
    Havířov dal gól!
    Hostia strieľajú úvodný gól zápasu. Pořízek sa uvoľnil na ľavom kruhu, prišiel k bránke a prihral na strelu z prvej ADAMOVI HILŠEROVI, ktorý nemal problém so zakončením do odkrytej brány.
    Asistencia: Radek Pořízek.
     
    23:49
    Jan Maruna sa pomaznal s pukom v útočnom pásme. Nedokázal však veľmi vymyslieť zmysluplnú prihrávku. Dopredu potom vyštartovali Popradčania v trojici, Heizer z pravého kruhu zakončoval samostatne a Bláha perfektne zakročil.
     
    21:14
    Početná výhoda pre domácich hneď v úvode prostrednej časti. Jakub Matai dostáva menší trest za seknutie.
     
    17:19
    Paločko posunul skvelo Dávidovi Bondrovi do perfektnej šance. Bondra bol sám pred bránkou, no puk sa mu zamotal medzi korčuľami, a tak to vôbec nezvládol.
     
    15:28
    Popradská presilovka je veľmi rýchlo na konci. Peter Bjalončík si to neustrážil a dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    14:58
    Poprad si vybojoval prvú presilovku. Karol Korím dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    12:41
    Macuh posúval puk Bednářovi priamo pred bránku. Bednář sa snažil zakončovať čo najskôr, no z prvej mu puk na hokejku vôbec nesadol.
     
    10:45
    Havířov bude hrať druhú presilovku v zápase. Za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Samuel Mlynarovič.
     
    06:40
    Hostia smerovali dopredu v prečíslení. Branislav Rehuš sa dostal k strele spomedzi kruhov, ale našiel iba pripraveného Vošvrdu.
     
    00:15
    Havířov si hneď v úvode zahrá presilovú hru. Arturs Salija dostáva dve plus dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou. Nevydarený úvod domácich.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 37. Svitana (Ťavoda) – 25. Hilšer (Pořízek), 43. Bednář (Maruna), 55. Veselý


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Salija, Petran (A), Česánek, Erving, Ťavoda, Karlsson, Krempaský – Takáč, Mlynarovič (A), Svitana (C) – Koyš, Heizer, Paločko – Bondra, Zagrapan, Abdul – Václav, Bjalončík, Olejník
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – Dudek, Luža, Ševěček, Matai, Šendera, Chroboček, Korím, Mrowiec – Veselý, Seman (A), Rehuš (C) – Maruna, Haas (A), Bednář – Gřeš, Pořízek, Hilšer – Macuh, Cihlář, Bambula

    Rozhodčí: Jonák, Korba – Bogdaň, Smrek
    bahis siteleri