Birmingham – Swansea 0:0 (kon.)
konec
Birmingham City
0:0 (0:0)
Swansea City
Pátek 17.08.2018, 20:45 • St Andrew's, Birmingham • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto bezbrankového klání už je to úplně vše, přeji Vám hezký zbytek pátečního večera. (22:49:58)
     
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
     
    Je dobojováno! Birmingham v prvním poločase gólově nepečetil svou herní dominanci a po změně stran se už k žádné větší šanci nedostal. Totéž ale platilo také o Swansea, tudíž střetnutí třetího kola druhé nejvyšší anglické soutěže končí bezbrankovou remízou. Domácí se tedy ani na třetí pokus nedočkali výhry, nicméně jejich výkon byl rozhodně příslibem do dalších bojů. Swansea po pádu z Premier League naopak poprvé zaváhalo a po třech zápasech bude jistojistě na sedmi získaných bodech.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jacques Maghoma dával míč pod sebe, ale našel jen hostující kopačky. Po autu Colina ještě přišel jeden centr, ale pro ten si doskočil bezchybný Erwin Mulder.
     
    90+2
    Teď už je to na hřišti poměrně velký chaos. Oba týmy chtějí bleskurychle něco vymyslet, ale to je na úkor fotbalovosti. Rychle tak přibývá nevynucených ztrát. Jedna taková vznikla z dalšího přetaženého nákopu kosovského záložníka Celiny.
     
    90+1
    Martin Olsson po hostující ztrátě hokejovým bodyčkem fauloval na půlící čáře rozběhnutého Jotu a dostal za to žlutou kartu, jež je pro hosty teprve první.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
     
    89
    Ani to se ale nestalo a Birmingham se naopak musel rychle vracet s protiakcí hostů. O nic závratného se ale nejednalo, Celina nevyužil moře volného prostoru kolem sebe a odcentroval do autu.
     
    88
    Z rohového kopu domácí fotbalisté nic kloudného nevymysleli. Něco ale může přijít po autu z levé strany, který provede Kristian Pedersen.
     
    87
    Jeden z nejzajímavějších momentů druhé půle! Maghoma našel zbytky sil a po sprintu se prodral k centru z levé strany. Na vzdálenější tyči však nenašel Jutkiewicze, ale jenom jeho strážce Olssona, od něhož šel míč na roh.
     
    86
    Tempo hry postupem času upadá a zhruba pět minut před koncem zápasu se zdá, že tento zápas skončí dělbou bodů. Pro Birmingham by to ale byla ztráta, neboť v první půli měl hned několik solidních šancí.
     
    85
    Střídání v týmu Birmingham City: ze hřiště odchází Gary Gardner, přichází Charlie Lakin.
     
    84
    Roberts pod tlakem prostrčil míč na Jamese. Ten už neměl kudy projít, takže nechal míč Celinovi a ten zase Ferovi, jehož pokus z delší vzdálenosti taktéž neměl vůbec dobré parametry.
     
    83
    Asi nejnepovedenější zakončení tohoto zápasu teď předvedl Gary Gardner, který vůbec nevěděl co s balónem, a tak vystřelil z dobrých pětatřiceti metrů. Balón však letěl hodně pomalu a navíc několik metrů vedle pracoviště Erwina Muldera.
     
    82
    Morrison dnes pracuje na postu stopera bezchybně. Nyní si věděl rady s McBurniem, který se kvůli němu nedostal k nadýchanému centru od Celiny.
     
    81
    Jutkiewicz poměrně často bojuje zády brance, ale i tak je pro obranu Swansea nebezpečný. Teď si otočkou povodil van der Hoorna a nechybělo moc, aby přízemní střelu nasměroval do prostoru brány.
    80. Che Adams (BIR)
     
    80
    Che Adams se okamžitě mohl dostat na titulky birminghamských deníků! Po příchodu na hřiště si hned zaběhl pro nákop od Gardnera, nicméně v nelehké pozici vystřelil z voleje nepřesně.
     
    79
    Střídání v týmu Birmingham City: ze hřiště odchází Omar Bogle, přichází Che Adams.
     
    78
    Hosté mají čtvrthodinu před koncem už dostřídáno. U Birminghamu platí přesný opak, Garry Monk přes zhoršený výkon svých svěřenců do sestavy stále nesáhl. Dlouho to však platit nebude...
     
    77
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Joel Asoro, přichází Matt Grimes.
     
    76
    Z obrovského souboje u půlící čáry vzešli vítězně domácí fotbalisté. Daleko ale nedošli, protože Jay Fulton si pomohl faulem na Gardnera.
     
    75
    Fer si vzal míč před středovým kruhem a přímočaře vyrazil vstříc Campovi. Ten ale mohl zůstat v klidu, protože jeho kolegové nizozemského záložníka dokázali zastavit ještě před pokutovým územím.
     
    74
    Hra je na chvíli přerušena, neboť Garyho Gardnera trápí menší zranění na levé noze. Na hřišti už je domácí realizační tým, tudíž se chvíli hrát nebude.
     
    73
    Jotův centr se kroutil směrem do malého vápna, kde se Bogle nedostal k hlavičce přes Rodona. Birmingham ještě žádal rohový kop, nicméně sudí přiřkli míč soupeřům.
     
    72
    Leroy Fer se sice poctivě vrátil do obrany, ale u postranní čáry ve skluzu fauloval Colina. Domácí tak dostávají k dispozici standardní situaci z pravé strany.
     
    71
    Byl to vůbec první roh hostujících fotbalistů. Nebezpečí z něj ale nevzešlo a nakonec se pískal faul jednoho z mužů v oranžovošedých dresech.
     
    70
    Swansea přečkalo lehce ošemetnou situaci ve vlastním vápně, kde Roberts ztratil stabilitu při bránění Maghomy. Poté se ale přesunulo do útoku a na chvíli zamklo domácí hráče u Campa, který bude čelit rohovému kopu.
     
    69
    Connor Roberts si čistě pomohl tělem v souboji s Maghomou, který si až příliš předkopl míč na levém křídle. Rozehrávku si tak může vychutnat také Erwin Mulder.
     
    68
    Celinův centr z rozehrávky standardní situace opět nebyl příliš dobře kopnutý a míč propadl do zámezí, odkud ho vrátí Lee Camp.
     
    67
    Fer sice zachytil míč na útočné polovině Swansea, ale jeho přenesení nepustil do pravého křídla Morrison. O chvíli později byl faulován Asoro, takže hosté u míče zůstanou.
     
    66
    Zdá se, že domácí tlak z první půle je definitivně zažehnán. Ani Swansea ale v ofenzivě příliš nezáří, a tak sledujeme vyrovnaný boj o střed hřiště.
     
    65
    Bogle byl zahnán do pravé strany, kde neměl moc možností a s problémy odcentroval. Ve vápně ale nikdo nebyl a Mulder měl hodně snadnou práci.
     
    64
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Barrie McKay, přichází Leroy Fer.
     
    64
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Tom Carroll, přichází Daniel James.
     
    63
    Bersant Celina zvolil odvážný individuální průnik, jenže na hranici vápna doslova narazil do zpevněného kapitána Birminghamu Michaela Morrisona.
     
    62
    Na hostující straně se chystá hned dvojí střídání. Do hry půjdou Daniel James a s ním také nebezpečný Nizozemec Leroy Fer.
     
    61
    Lukas Jutkiewicz si zády brance dobře pokryl míč a roztáhl domácí akci do pravé strany. Po očekávaném centru Joty však zazněl hvizd signalizující útočný faul.
     
    60
    Domácí příznivci si po hodině hry žádali faul na Maghomu, leč hlavní sudí byl jiného názoru. Téhož hráče posléze uhlídal Fulton a aspoň na pár vteřin ulevil obraně Swansea.
     
    59
    Zkušený brankář Lee Camp dobře přečetl hru a vyběhl proti letícímu nákopu Toma Carrolla, jenž byl původně určen pro nabíhajícího si Joela Asoru.
     
    58
    Connor Roberts zvládl nelehký úkol a uhlídal Maghomu, který chtěl pálit z voleje po centru Joty. Následoval rohový kop Gardnera, ovšem Morrison dostal míč na hlavu v nepalebné pozici.
     
    57
    Vůbec první střela z řad hostujících fotbalistů! McKayův centr ze standardní situace obrana Birminghamu odvrátila na roh pokutového území, odkud to zkoušel Bersant Celina, jenže ze slušné pozice výrazně minul.
     
    56
    A další faul Maghomy proti Robertsovi. Ten si to nenechal líbit a po konžském hráči se ohnal rukou, za což si musel vyslechnout od hlavního arbitra menší kázání.
     
    55
    Útočný faul Olivera McBurnieho proti Michaelu Morrisonovi. Domácí po něm nakopávali míč dopředu, jenže Omar Bogle se nijak neprosadil.
     
    54
    Pomezní rozhodčí si podle pravidel dal na čas, ale nakonec odmával Bogleův ofsajd po trošku opožděném pasu od Jacquese Maghomy.
     
    53
    Dosud neviditelný Jay Fulton si došel pro faul ve středovém kruhu. U míče zase bude Swansea, které po změně stran lehounce vyrovnalo hru.
     
    52
    Maghoma byl odzbrojen čistým skluzem a hosté okamžitě otočili hru. Asoro balón ve hřišti ale neudržel a bude sledovat pouze autové vhazování Colina.
     
    51
    Jota nabral velkou rychlost, ale napravo od pokutového území nedostal ani půlmetr volného prostoru, aby mohl odcentrovat. Místo toho bude vhazovat švédský zadák Martin Olsson.
     
    50
    Joel Rodon ubránil Jutkiewicze na brankové čáře a umožnil Mulderovi odokpávat.
     
    49
    Jotova krátká lobovaná přihrávka sice letěla do vápna, ale v něm byl pouze Mulder, jenž mírný tlak domácích fotbalistů rychle eliminoval.
     
    48
    Celinův centr směřoval na vzdálenější tyč, u které byl z hostujících hráčů jenom van der Hoorn. Hlavička nizozemského obránce byla nebezpečná, ale do statistik se počítat nebude, neboť rozhodčí odpískali jeho útočný faul.
     
    47
    Swansea vstoupilo do druhého poločasu aktivně a na pravé straně si zajistilo výhodu standardní situace po nedovoleném bránění Maghomy.
     
    46
    Znovu přesouváme svou pozornost do Birminghamu, kde začíná druhý poločas zápasu třetího kola Championship. Ani jeden z trenérů během pauzy nesáhl do sestavy, takže pokračujeme v základních jedenáctkách.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. poločase:

    Střely celkem: 14 – 1
    Střely na branku: 5 – 0
    Rohové kopy: 8 – 0
    Fauly: 7 – 4.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém Birmingham na hrací ploše dominoval a vypracoval si hned několik zajímavých šancí. Některé z nich ale letěly mimo tyče a ty zbylé zlikvidoval zatím výborně chytající Mulder, jehož zapříčiněním se jde do šaten za trvajícího stavu 0:0. Graham Potter rozhodně bude muset v hostující kabině zvýšit hlas, jeho svěřenci jsou směrem dopředu naprosto bezzubí a v obraně si velmi často nevědí rady s Jutkiewiczem, Boglem či Jotou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Jutkiewicz měl co dělat, aby prudký centr z hloubi pole udržel ve hřišti. To se mu nakonec povedlo a ještě připravil palebnou pozici pro Kieftenbelda, jehož projektil se mezi tyče o kousíček nevešel.
     
    45+1
    Van der Hoorn bojoval o pozici při výkopu Campa, přitom ale fauloval a v jediné nastavené minutě ještě daroval domácím standardní situaci.
     
    45
    Po centru z pravé strany se Colina zjevil ve vápně úplně sám. Nadějnou situaci ale zazdil, když místo nabízející se střely znovu centroval a přitom našel jen hráče Birminghamu.
     
    44
    Colin dostal možnost vhazovat nedaleko od pokutového území. Po narážečce s Jotou ale nic nevymyslel a následuje pouze rozehrávka Muldera.
     
    43
    Jutkiewicz hlavou sklepl dlouhý pas na Boglea, ale ten byl ubráněn. Nákopem pak zkusili prorazit i hosté, ovšem před Asorem si balón sebral vyběhnutý Camp.
     
    42
    Gardner bezprostředně zamezil možnému rychlému útoku Swansea, pokračovat se bude autem Olssona. Mezitím se Asoro postavil na nohy a minimálně první poločas dohraje.
     
    41
    Joel Asoro doslova odpadl z pozičního souboje s Morrisonem a nepříjemně spadl na reklamní panel. Hra ale může pokračovat, neboť se ošetřuje v zámezí.
     
    40
    Ofenzivní zbraně Swansea jsou zatím naprosto bezzubé. Hosté teď chtěli přenést hru doprava, jenže McKaye balón o pořádný kus proletěl. Vhazovat může Kristian Pedersen.
     
    39
    Rozhodčí England se po faulu Morrisona vrátil k předchozímu prohřešku Joty, který zezadu tahal za dres Celinu a vysloužil si první žlutou kartu tohoto zápasu.
     
    38
    Po dlouhé době přichází pár vteřin klidu. Po faulu ve středu hřiště se rozehrávky ujme dosud nepříliš zaměstnaný Lee Camp.
     
    37
    Joel Asoro si zkušeně zpracoval dlouhý nákop. Na levé straně byl však uhlídán jedním ze soupeřů, který poslal balón ven ze hřiště.
     
    36
    Barrie McKay potáhl míč po pravé postranní čáře, jenže přízemní centr domácí obranu v nedbalkách nenachytal. Swansea přesto ještě chvíli balón kontroluje, vrátilo se s ním až k Mulderovi.
     
    35
    Tak nakonec to byl znovu centr, který se však Jotovi absolutně nepovedl. Odchovanec Celty Vigo poslal míč za všechny muže ve vápně až do zámezí.
     
    34
    Hosté zůstanou pod tlakem. Joe Rodon naskočil na Boglea a byl mu odpískán faul. To už si Mulder bude muset hlídat i případnou střelu z mírného úhlu.
    33. Lukas Jutkiewicz (BIR)
     
    33
    No to jsou věci! Jota to vzal na sebe a z vlastní poloviny rozjel rychlou akci, kterou završil přihrávkou na Jutkiewicze. Ten si ve vápně ještě zasekl balón, aby se zbavil Roberse, jenže z blízkosti penaltového bodu vypálil nepřesně.
     
    32
    Harlee Dean se nejlépe zorientoval v balíku těl, kam přiletěl nadýchaný centr od Joty. Prudkou hlavičku však Mulder vynikajícím zákrokem vyrazil na další roh, který Swansea už v klidu ubránilo.
     
    31
    A ještě jednou v akci Jota, který donutil Olssona faulovat. Sám Španěl bude rozehrávat nařízenou standardní situaci, která rozhodně není na přímou střelu.
     
    30
    Dlouhovlasý Jota je v posledních minutách hodně vidět, nyní byl úplně volný na pravém křídle, odkud se vydal více na střed, nicméně střela levačkou nebyla natolik prudká, aby mohla Muldera překvapit.
     
    29
    Aktivní Maghoma si na levém křídle s jednou překážkou poradil, nicméně ta druhá mu v pokutovém území zakopla míč do zámezí. Následovaly dva rohové kopy, ale ani jeden z nich nepřinesl žádné nebezpečí.
     
    28
    Birmingham má během dosavadního průběhu výraznou územní převahu. Důkazem budiž fakt, že si domácí fotbalisté zatím dali na obranné polovině pouhých patnáct přihrávek.
     
    27
    Po Colinově vhazování domácí přenesli těžiště hry na levou stranu, jenomže rána z hranice šestnáctky letěla hodně mimo. Mulder tentokrát rozehrává z naprostého klidu.
     
    26
    Martin Olsson si pohlídal náběh Joty a dal malou domů Mulderovi. Ten mu ale míč vracel do těžké pozice a daroval Colinovi aut z nebezpečného prostoru.
     
    25
    Domácím vstup do sezony nevyšel, ale dnes zatím jsou mnohem sebevědomější. Názorně to ukázal Bogle, který se několikrát obtočil kolem balónu, ovšem Jota z toho nic nevytěžil.
     
    24
    Michael Morrison přistoupil k McBurniemu, který operoval na levém křídle, a nekompromisním způsobem mu ukopl míč do autu. Ten vhodil Olsson a hosté se po něm vrátili na vlastní polovinu.
     
    23
    Střed hřiště zatím jednoznačně patří Birminghamu, který se velmi rychle přesouvá do útočné fáze. Teď to ale neplatilo, neboť k nelibosti fanoušků byl odpískán faul Kieftenbelda.
     
    22
    Nový centr z rohového kopu letěl do těsné blízkosti brankové konstrukce. Lehce odvrácený míč přistál u nepokrytého Deana, ale jeho nepřesný pokus z nekoordinované pozice neměl naději na úspěch.
     
    21
    Další šance Lukase Jutkiewicze! Tentokrát dostal od Maghomy přihrávku do běhu v rychlé situaci tři na tři. U vápna se prodral přes van der Hoorna ke střele, nicméně Mulder svůj tým opět podržel.
    20. Lukas Jutkiewicz (BIR)
     
    20
    Jota tentokrát přidal na razanci a poslal centr až k vzdálenější tyči, odkud přišla velmi nebezpečná hlavička Jutkiewicze. Mulder ji reflexivním zákrokem rukou vyrazil do vzduchu a míč pak zapadl za brankovou čáru, nicméně radost Birminghamu byla předčasná. Zřejmě se pískal faul na gólmana.
     
    19
    Mike van der Hoorn se jako stoper octl u postranní čáry a před Jutkiewiczem raději zakopl míč do autu. Chvíli po něm znovu střílel Maghoma, avšak pokus z osy hřiště byl sražen na další roh.
     
    18
    Jotův centr levou nohou jeden z hostů před první tyčí možná lehce prodloužil, ovšem balón se záhy zjevil v náruči nizozemského gólmana Erwina Muldera.
     
    17
    Domácí pokračují v tlaku a velkou zásluhu na tom má Maghoma, jenž dostal na levou stranu přihrávku od Jutkiewicze a tečovanou křižnou střelou vybojoval alespoň roh.
     
    16
    Tom Carroll se u půlící čáry dostal velmi rychle pod tlak a trojice soupeřů ho připravila o míč, který se ocitl na noze Boglea a ten z dvaceti metrů jen těsně minul hostující bránu!
     
    15
    Maghoma měl trochu času a prostoru na levé straně, kde ho dvojice soupeřů jen lehce stínovala. Konžský křídelník si tak připravil balón na střelu, nicméně z úhlu minul.
     
    14
    Carroll pěkně přenesl hru na pravou stranu, kde sice našel Asora, ale jeho krátký centr nenadělal v defenzivě Birminghamu sebemenší komplikace.
     
    13
    Birmingham se přímočarou akcí trochu krkolomně dostal až do pokutové území, kde nedokázal odkopnout míč van der Hoorn. Žádná pohroma pro hosty z toho ale nebyla, Rodonem sražený míč si sebral Mulder.
     
    12
    Omar Bogle si nepohlídal své postavení a v momentě přihrávky zůstal za obrannou linií Swansea. Domácí to mrzet ale nemusí, protože se ihned po rozehrávce dostali zpět do držení balónu.
     
    11
    Domácí si velmi snadno poradili a centr z blízkosti pravé autové čáry okamžitě odpravili ven z pokutového území.
     
    11
    Connor Roberts se po vlastním autu na pravé straně rychle vrátil k míči a přitom ho zfauloval Maghoma. Je z toho standardní situace z křídelního prostoru.
     
    10
    Další chybnou rozehrávku hostů nepotrestal Kieftenbeld, který si to po zisku namířil k ose hřiště, ale nějaké dva metry před šestnáctkou mu byl balón uzmut.
     
    9
    Útočník Swansea si několik desítek vteřin poležel na trávníku, ale po rychlé prohlídce se zase zvedl a s největší pravděpodobností bude moci pokračovat ve hře.
     
    8
    Nějaké vážnější zdravotní problémy trápí Olivera McBurnieho, který se dostal do kleští mezi dva hráče a to odnesla jeho pravá noha, kterou si musí nechat ošetřit.
     
    7
    Hosté zatím mají poměrně velké starosti s kontrolou míče. Fotbalisté Birminghamu aktivně napadají a nutí soupeře vracet se až k brankáři Mulderovi.
     
    5
    Campův dlouhý odkop prodloužil Jutkiewicz na Boglea, který sklepl balón pro Jotu, nicméně Španěl v domácích barvách vystřelil z první vysoko nad.
     
    4
    Se samotným rohem neměla hostující obrana žádné větší problémy. Akce Birminghamu pak ještě chvíli pokračovala, nicméně Bogle nedokázal na první tyči přesměrovat centrovaný balón mezi tyče.
     
    3
    Hosté zachybovali v rozehrávce ještě na vlastní polovině a budou muset opět bránit rohový kop, který svým sraženým centrem tentokrát získal Jota.
     
    2
    Colin napálil před sebou stojícího Olssona a hned v úvodu zajistil Birminghamu rohový kop. O centr zprava se postaral Jota, nicméně klíčovou hlavičku ve vápně vyhrál jeden z obránců Swansea.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v modrobílých, zatímco hosté v oranžovošedých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Birmingham City: Camp – Colin, Morrison (C), Dean, Pedersen – Jota, Kieftenbeld, Gardner, Maghoma – Bogle, Jutkiewicz.
    Náhradníci: Trueman – Roberts, Harding, Lakin, Mahoney, Adams, Solomon-Otabor.

    Swansea City: Mulder – Roberts, van der Hoorn (C), Rodon, Olsson – Fulton, Celina, Carroll – Asoro, McBurnie, McKay.
    Náhradníci: Benda – Naughton, Grimes, James, Fer, Montero, Dhanda.

    Rozhodčí: England – Greenhalgh, Mainwaring.
     
    Swansea City

    Velšský klub s labutí ve znaku na jaře ukončil svou sedmiletou anabázi v Premier Legue a musel se smířit s pádem do druhé ligy, když kvůli bídnému finiši skončil až na sestupové osmnácté pozici s tříbodovým odstupem na zachráněný Sousthampton. Manažer Graham Potter se tak musel vypořádat s velkým oslabením kádru, který opustili například Łukasz Fabiański, Roque Mesa, Sung-yueng Ki, Alfie Mawson, Jordan Ayew i jeho bratr André. Místo nich naopak dorazili Joel Asoro ze Sunderlandu, Barrie McKay z Nottinghamu a Bersant Celina z Manchesteru City. Výsledkově se Swansea zatím daří, nejprve vyzráli 2:1 na Sheffield United a v minulém kola doma udolali i Preston, čímž si zajistili čtvrté místo v tabulce.
     
    Birmingham City

    Tradiční klub ze stadionu St Andrew's má za sebou další nevydařenou sezónu, kterou podruhé v řadě zakončil až na devatenáctém místě. Jistotu záchrany sv Championship si přitom zajistil až v posledních třech kolech, v nichž získal šest bodů. Svěřenci Garryho Monka nevstoupili ideálně ani do nového ročníku, když nejprve prohráli 0:1 na hřišti Middlesbrough a před vlastními fanoušky posléze remizovali 2:2 s Norwichem, který srovnal až ve čtvrté nastavené minutě. V samotném úvodu sezóny tak Birminghamu patří devatenácté místo. K tomu všemu se City už stihli rozloučit s ligovým pohárem, neboť v prvním kole prohráli 0:2 s Readingem.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle strávené při sledování textového přenosu ze zápasu třetího kola druhé nejvyšší anglické soutěže. Od dvaceti hodin a pětačtyřiceti minut se můžeme těšit na souboj mezi Birminghamem a Swansea!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   39. Jota (BIR) – 90+1. Olsson (SWN)


    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
    Birmingham City: Camp – Colin, Morrison (C), Dean, Pedersen – Jota, Kieftenbeld, Gardner (85. Larkin), Maghoma – Bogle (79. Adams), Jutkiewicz.
    Náhradníci: Trueman – Roberts, Harding, Lakin, Mahoney, Adams, Solomon-Otabor.

    Swansea City: Mulder – Roberts, van der Hoorn (C), Rodon, Olsson – Fulton, Celina, Carroll (64. James) – Asoro (77. Grimes), McBurnie, McKay (64. Fer).
    Náhradníci: Benda – Naughton, Grimes, James, Fer, Montero, Dhanda.

    Rozhodčí: England – Greenhalgh, Mainwaring
    bahis siteleri