Mnichov – Sparta 1:8 (kon.) | Třinec – Soči 3:1 (kon.) | Litoměřice – Füchse 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK Soči
Sobota 18.08.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Adam Raška bojoval na útočné modré o puk příliš usilovně a vysloužil si menší trest. Šance Soči snížit výsledek zápasu tak je posílena o jednoho muže v poli.
     
    53:25
    Jyrki Jokipakka nešetrně krosčekem srazil Ondřeje Kovařčíka a dává Třinci šanci navýšit vedení v utkání.
     
    49:56
    Do útoku se dral obránce Soči Jokipakka, kterého sekl Roman Vlach. Mělo se hrát čtyři na čtyři. Při buly před Hamerlíkem byla ovšem výstroj Olega Pogorišného vyhodnocena jako nedovolená, a tak pokračuje třinecká přesilovka.
     
    49:44
    Za podrážení je vyloučen kapitán Soči Eric O'Dell.
     
    41:58
    Dvě minuty pro Budkina! Oceláři budou mít první přesilovku ve třetí třetině. Proviněním bylo zdržování hry, konkrétně sevření puku.
     
    35:53
    Kirill Kapustin vyjel s pukem z pravého křídla až před třineckou branku a následně nešetrně padl na třineckého brankáře Hamerlíka. Dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Oceláři mají početní výhodu.
     
    25:45
    David Cienciala byl v útočném pásmu příliš urputný při forčekingu a dostal za to dvě minuty. Přestože se verdiktu divil, na trestnou musel usednout. Přesilovka Soči.
     
    17:25
    Vlachův útok se dostával do blízkosti Barulina, Podšendjalov ale třineckého centra odzbrojil tím, že odpálil puk do ochranné sítě. Je tady přesilovka Ocelářů.
     
    10:30
    V útočném pásmu Ocelářů se do sebe pustili Kovář s Rachimullinem. Třinecký bek ale obdržel o jeden menší trest navíc. Další přesilovka Soči.
     
    07:46
    Těžká situace pro Oceláře! Mosaljovovu střelu Hamerlík zachytil na hrudi, předtím tam ale byl faul Davida Musila a Oceláři budou hrát 86 sekund ve třech!
     
    07:12
    Za podrážení je vyloučen Jakub Matyáš a přesilovku má Soči.
     
    02:34
    Alexander Akmaldinov byl příliš důrazný při cestě za pukem a dostal dvě minuty za vysokou hůl.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 29. Cienciala (Roberts Bukarts), 46. Adamský (Svačina, Roman Vlach), 51. Roberts Bukarts (Martin Růžička, Marcinko) – 34. Collins (Bočarov)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Loubal) – Roth, D. Musil, Matyáš, M. Doudera, F. Haman, L. Kovář, Zahradníček – Martin Růžička, Marcinko, Roberts Bukarts – Svačina, Roman Vlach, Adamský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Cienciala – Chmielewski, Hladonik, Raška
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Ščitov, Jokipakka, Pogorišnij, Chomitskij, Musin, Budkin, Kuznětsov – Bočarov, Collins, Podšendjalov – O’Dell, Rosén, Mosaljov – Chlopotov, Kapustin, Šmeljov – Polunin, Laričev, Akmaldinov – Rachimullin

    Rozhodčí: Mrkva, Koziol – Lederer, Gebauer

    Diváci: 1 825
    bahis siteleri