Petřkovice – Zlínsko 2:1 (kon.) | Hulín – D. Benešov 0:3 (kon.) | Líšeň – Hlučín 1:1 (kon.)
Rýmařov – Uničov 1:2 (kon.) | Uh. Brod – Vel. Meziříčí 1:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kroměříž 0:2 (kon.)
Frýdek-Místek – Vrchovina 4:1 (kon.) | Hodonín – Vyškov 1:0 (kon.)
konec
FC Odra Petřkovice
2:1 (1:0)
FC Zlínsko
Sobota 18.08.2018, 10:15 • Stadion Odra Petřkovice, Ostrava • Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:11:23)
     
    Je konec! Domácí Petřkovice zvládly domácí duel s Otrokovicemi a vítězí výsledkem 2:1. V prvním poločase se Petřkovice dostaly do vedení zásluhou Jakuba Ptáčka. Otrokovice měly do přestávky velké šance, ale nedokázaly vyrovnat. To se hostům povedlo až po změně stran, kdy se trefil Jan Hladík! Petřkovice se však nevzdaly a o své výhře rozhodly po standardní situaci. Po rohovém kopu rozhodl Mario Telnar!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Jakub Ptáček si v pokutovém území naběhl na povedený centr z pravé strany, jenže v těsné blízkosti brankáře nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    89
    Hostující brankář musel z branky vystartovat až na hranici pokutového území, kde před dobíhajícím Jakubem Ptáčkem raději ukryl míč do rukavic.
     
    88
    Jakub Ptáček sprintoval za přihrávkou na polovinu Otrokovic. Domácí útočník dostal soupeře pod tlak a donutil obránce k malé domů.
     
    87
    Další zranění! Na trávníku tentokrát zůstává ležet jeden z fotbalistů Petřkovic. Hosté okamžitě avizují, že čas musí být nastaven.
     
    86
    Další akci domácího mužstva zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Szotkowski.
     
    85
    Petřkovice se s míčem na kopačkách nastěhovaly na polovinu soupeře, kde pěkně kombinovaly. Domácí celek nasbíral cenné vteřinky.
     
    84
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet jeden z fotbalistů Otrokovic, který se drží za hrudník.
     
    83
    Přímý kop se však hostům vůbec nepovedl. Centrovaný míč přiletěl na hranici pokutového území, kde hlídkoval pozorný obránce Petřkovic.
     
    82
    Telnar na vlastní polovině fauloval jednoho z fotbalistů Otrokovic a daroval Viktorii přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    81
    Otrokovice se snaží stupňovat svůj tlak a tlačí se do útoku. Skvělým obranným zákrokem si na pravé straně pomohl Neumann.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Vašulka (FC Viktoria Otrokovice).
     
    80
    Otrokovice zahrávaly deset minut před koncem rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde bez problémů zasáhla defenzíva Petřkovic.
     
    79
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Slaný, přichází Kiška.
     
    78
    Jakub Ptáček bojoval o odražený míč v blízkosti rohového praporku. Hostující obránce k němu bleskově přistoupil a tělem jej od míče odstavil.
     
    77
    Otrokovice se ihned snaží přispěchat s rychlou odpovědí. Michal Malý poslal kolmici do pokutového území, ale obrana Petřkovic skvěle zasáhla.
    75. TELNAR - 2:1
     
    75
    Petřkovice právě vstřelily branku!
    Petřkovice se čtvrt hodiny před koncem utkání dostává do vedení! Po dalším rohovém kopu vstřelil svou druhou branku v dresu Petřkovic MARIO TELNAR!
     
    74
    Petřkovice zahrávaly rohový kop, jenže prudký centr prolétl pokutovým územím, aniž by jej někdo z hlavičkářů tečoval.
     
    73
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Kania, přichází Szotkowski.
     
    72
    Do rozehrávky Otrokovic se nyní musel zapojit i brankář Semanko. Gólman Viktorie napálil míč na polovinu soupeře, kde jej získali zadáci Petřkovic.
     
    71
    Jakub Ptáček poslal prudký nákop za obranu Otrokovic, jenže nikdo v dresu Petřkovic jeho pobídku nepochopil a míč skončil u obránců.
     
    70
    Petřkovice v posledních minutách zvýšily svou aktivitu a snaží se hrát s míčem na kopačkách. Hosté brání v devíti lidech na hranici velkého vápna.
     
    69
    Neumann nedohnal prudkou přihrávku na levé křídlo a balón mu utekl do zámezí. Vhazovat budou hráči Otrokovic.
     
    68
    Petřkovice po změně stran trápí nepřesná rozehrávka. Fotbalisté Otrokovic jen kontrolovali přihrávku letící do zámezí.
     
    67
    Hostující brankář skvěle přečetl rozehrávku Petřkovic, vystartoval ven z branky a odkopl míč na polovinu soupeře.
     
    66
    Dnešní utkání sleduje 208 diváků!
     
    65
    Otrokovice zahrávaly přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale brankář Godula míč vyboxoval.
     
    64
    Domácí brankář zmenšil úhel unikajícímu soupeře, položil se mu pod nohy a vyrazil míč mimo vápno.
     
    63
    Jakub Ptáček zahrával přímý kop Petřkovic z levé strany. Jeho centr se stáčel rovnou do branky, ale gólman Otrokovic dokázal zasáhnout.
     
    62
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Mládek, přichází Regec.
     
    61
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Jan Hladík, ale rybičkou se nedostal ke střele.
     
    60
    Je za námi hodina hry a stále sledujeme vyrovnané utkání. Zejména hráči Otrokovic si po přestávce dokázali vytvořit několik slibných akcí.
     
    59
    Marek Neumann se snaží rozhývat hru domácích Petřkovic na pravé straně hrací plochy. Domácí celek je po změně stran hodně ospalý.
     
    58
    Hostující kapitán Jasenský si v blízkosti pokutového území přehodil míč na levačku, jenže jeho přízemní střela proskákala kolem branky.
     
    57
    Otrokovice zahrávaly přímý kop z levé strany hrací plochy. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhl skvěle hrající Ptáček.
     
    56
    Až nyní se Odra znovu dostala do útoku po pravé straně hrací plochy. Hostující obrana však po změně stran působí pozorným dojmem.
     
    55
    Viktoria rázem začíná vystrkovat růžky. Do dalšího zakončení se tlačil Jan Hladík, ale jeho hlavička z tísně prolétla kolem levé tyče.
     
    54
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Chlopek, přichází Telnar.
    52. J. HLADÍK - 1:1
     
    52
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Otrokovice už další šanci dokázaly zužitkovat! JAN HLADÍK si naběhl na přihrávku mezi obránce a špičkou kopačky uklidil míč k tyči!
     
    51
    Domácí nerozehráli přímý kop vůbec špatně. Centr se snesl na zadní tyč, kde opět zakončoval Jakub Ptáček, ale tentokrát mířil jen do rukavic připraveného brankáře.
     
    51
    Dominik Smékal přenesl hru vysokou přihrávkou na pravé křídlo, kde se jeden z domácích uvolnil a vybojoval pro Petřkovice přímý kop.
     
    50
    Petřkovice zaútočily po pravé straně, kde se uvolnil Marek Neumann, jehož prudký centr odhlavičkoval obránce do bezpečí.
     
    49
    Radim Plesník dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale nechtěl si komplikovat život a raději zahrál na kolegy z obrany.
     
    48
    Domácí Petřkovice se rychle usadily na polovině soupeře a kombinují s míčem v blízkosti pokutového území.
     
    46
    Otrokovice obstaraly výkop do druhého poločasu dnešního klání, ve kterém se budou snažit smazat jednobrankové vedení Petřkovic.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka v Petřkovicích nabídla hodně zajímavou podívanou. Domácí vlétli do zápasu opravdu aktivně a ve 12. minutě se zásluhou Jakuba Ptáčka ujali vedení. Otrokovice mohly rychle vyrovnat, ale domácí brankář Godula skvěle zasáhl proti úniku i proti hlavičce po rohovém kopu. Těsně pod přestávkou mohl ještě srovnat Mlýnek, který z dobré pozice přestřelil branku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hostující Vašulka v závěru prvního poločasu odcentroval z levé strany do šestnáctky, kde byli hned dva hosté, ale asistent rozhodčího odmával ofsajd.
     
    44
    Jan Hladík předvedl padesátimetrový sprint, jenže v blízkosti pokutového území prováhal správnou chvíli k přihrávce a přišel o míč.
     
    43
    Petřkovice se usadily na levé straně hrací plochy, nicméně v přetlačované o míč byli úspěšnější hosté. Vhazovat bude Viktoria.
     
    42
    Hosté zahodili další vyloženou šanci na vyrovnání! Mlýnek dostal přihrávku do pokutového území, měl moře času, ale přesto přestřelil domácí svatyni!
     
    41
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Jakub Ptáček, který se drží za levou holeň. Podle všeho však bude nadále pokračovat.
     
    40
    Další přímý kop Petřkovic zahrával Dominik Smékal, jehož přízemní centr byl příliš krátký a našel pouze připraveného obránce.
     
    39
    Neumann si řekl o přihrávku na pravou stranu. Adam Rychlý si jej okamžitě všiml, jenže jeho přihrávku srazil obránce do autu.
     
    38
    Hostující obránce si na polovině hřiště doslova naskočil na Smékala. Sudí měl souboj přímo před očima a odpískal přímý kop pro Petřkovice.
     
    37
    Nyní však Petřkovice přišly o míč a nabídly soupeři dobrou možnost. Centrovaný míč z levé strany si našel Mlýnek, ale v pádu netrefil hlavou branku.
     
    36
    Obránci Petřkovic uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hřiště a soupeři prakticky nepůjčují balón.
     
    35
    Ptáček dnes hraje skvělé utkání. Domácí obránce tělem zboural rozběhnutého soupeře. Podle sudího se nejednalo o faul.
     
    34
    Domácí obrana si znovu pohlídala prudkou přihrávku na pravou stranu a zadák Petřkovic nechal míč propadnout do zámezí. Gomola bude odkopávat.
     
    33
    Obrana Otrokovic sice vyhlavičkovala z pokutového území vysoký centr, ale Neumann skvěle zabojoval a získal balón pro Petřkovice.
     
    32
    Gomola si dal pozor na překvapivý centr z přímého kopu. Míč se snášel přímo k vzdálenější tyči, ale domácí brankář jej dokázal přizvednout.
     
    31
    Obrana Petřkovic zatím pracuje na podtrženou jedničku. Zadáci Odry se stačili vrátit a odkopli z pokutového území střílený centr z pravé strany.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a domácí Petřkovice zatím drží jednobrankové vedení. Celek z kraje Ostravy zatím hraje aktivněji.
     
    29
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za faul na vlastní polovině ji vidí Dominik Mládek.
     
    29
    Rozhodčí přerušil hru kvůli velkému horku a nechal hráče, aby se občerstvili.
     
    27
    Ptáček byl znovu včas na svém místě, natlačil se tělem před soupeře a rozběhnutý útočník Otrokovic jej žduchnutím poslal k zemi.
     
    26
    Jakub Ptáček parádně vystihl kličku svého soupeře, natlačil se před něj tělem a zastavil rodící se protiútok Otrokovic.
     
    25
    Také po dalším rohovém kopu se Petřkovice dostaly do zakončení. Na přední tyči se s míčem otáčel Neumann, který v pádu trefil jen připraveného brankáře.
     
    24
    Petřkovice zahrávaly přímý kop v blízkosti pokutového území. Na nadýchaný centr si naskočil Adam Rychlý, jehož zakončení vytěsnil brankář nad břevno!
     
    23
    Do rozehrávky Otrokovic se nyní musel zapojit také brankář Semanko. Jeho nákop na polovinu Petřkovic však uzmuli domácí fotbalisté.
     
    22
    Petřkovice zahrávaly další rohový kop. Vysoký centr tentokrát přiletěl na malé vápno, kde byli tři fotbalisté v tmavém, ale nikdo z nich se nedostal do zakončení.
     
    21
    Ptáček si krásně zpracoval vysoký nákop na hranici pokutového území, ale od hrudníku se mu míč odrazil daleko od těla a jeho rána postrádala razanci.
     
    20
    Před domácím mužstvem se otevřel prostor na levé straně, ale jeden z hráčů Petřkovic si míč předkopl daleko od nohy a daroval jej Otrokovicím.
     
    19
    Ptáček se v pokutovém území prodral k odraženému míči a pohotově jej poslal na branku Otrokovic. Jeho dělovku zablokoval první obránce.
     
    18
    Další zahozená šance Otrokovic! Po hlavičce z přední tyče skvěle zasáhl brankář Godula. Míč se však odrazil na zadní tyč, kde hostující hráč ve skluzu přestřelil!
     
    17
    Marek Neumann si dal pozor na vysoký centr z pravé strany a před dobíhajícím soupeřem raději odehrál balón na rohový kop.
     
    16
    Viktoria se vydala do bleskového protiútoku. Přihrávku do pokutového území dostal osamocený útočník, ale Godula skvěle vyběhl a vyrazil přízemní střelu!
     
    15
    Mohlo to být 2:0! Před brankou Otrokovic poskakoval odražený míč, ale Radim Plesník jej nedokázal dopravit do sítě! Obrana hostů měla z pekla štěstí.
     
    14
    Domácí jsou po vstřelení úvodní branky pořádně nabuzení a nadále se tlačí do útoku. Dvojice hráčů Petřkovic napadala rozehrávku Viktorie a donutila Otrokovice k chybě.
    12. PTÁČEK - 1:0
     
    12
    Petřkovice právě vstřelily branku!
    Domácí Petřkovice se hodně brzy dostávají do vedení! Na centr od rohového praporku si na zadní tyči naskočil JAKUB PTÁČEK a krásnou hlavičkou k tyči poslal domácí celek do vedení!
     
    12
    Petřkovice se pokusily o překvapivou rozehrávku přímého kopu, jenže Neumannovi se rozehrávka vůbec nepovedla. Jeho pobídku zastavil první obránce.
     
    11
    Domácí brankář Lukáš Godula se skvěle přesunul k levé tyči své branky a vynikajícím zákrokem schoval do rukavic střílený centr z pravé strany.
     
    10
    Otrokovice zahrávaly přímý kop z nadějné pozice. Hosté nakonec zvolili přímou střelu, která před brankářem ještě skočila, ale míč prolétl kolem branky.
     
    9
    Jakub Ptáček si nabíhal na přihrávku mezi obránce hostujícího celku, ale spoluhráč mu poslal příliš prudkou pobídku, pro kterou si došel Semenko.
     
    8
    Marek Neumann zatím hraje hodně dobře. Krajní obránce Petřkovic se v souboji u postranní čáry natlačil před svého soupeře a ukopl mu míč do autu.
     
    7
    Dominik Mládek si na vlastní polovině nechtěl přidělávat práci a raději se rozhodl pro roztažení hry na pravou stranu. Jeho nákop proskákal až do autu.
     
    6
    Petřkovice se od úvodních minut snaží útočit. Domácí celek znovu postupoval vpřed po pravé straně, ale přízemní centr zastavil hned první obránce.
     
    5
    Právě aktivní Neumann se z pravé strany hrací plochy pokusil odcentrovat do pokutového území, ale nenašel nikoho v tmavém dresu.
     
    4
    Také Otrokovice se pokusily o průnik do pokutového území, nicméně pozorný Neumann prudkou přihrávku zastavil a odkopl míč do bezpečí.
     
    3
    Domácí zaútočili po pravém křídle. Ptáček se tlačil do pokutového území, ale jeho okatou kličku zastavil dobrým zákrokem obránce.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydaly také Petřkovice, nicméně jeden z domácích hráčů si na polovině hřiště pomohl útočným faulem.
     
    1
    Viktoria obstarala výkop do dnešního utkání. Otrokovice se ihned vydaly do útoku, ale pozorná obrana Petřkovic první akci ubránila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Petřkovice bude hrát v černém, zatímco Viktoria přijela v modrobílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Odra Petřkovice: Godula – Telnar, Ficek, Sporysz (C), Neumann, Ptáček, Kania, Smékal, Mládek, Rychlý, Plesník
    Náhradníci: Chmiel, Švancer, Regec, Honiš, Chlopek, Szotkowski

    FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Slaný, Jasenský (C), J. Hladík, M. Hladík, Kaizar, Mlýnek, Skwarczek
    Náhradníci: Jelínek, J. Červenka, Behan, Kiška, Vašulka, P. Červenka, Šichor, Křivánek

    Rozhodčí: Petr Dorušák – Michal Křepský, Radek Běhal.
     
    FC Odra Petřkovice

    Také celek z okrajové části Ostravy je na tom podobně. Petřkovice rovněž vybojovaly tři body a patří jim jedenáctá pozice. Na úvod soutěže sice prohrály v Hodoníně, ale minulý týden dokázaly vyloupit Uničov. Ve středu navíc v poháru přehrály divizní Havířov a vítězně se budou chtít předvést i před domácím publikem.
     
    FC Viktoria Otrokovice

    Celek z blízkosti Zlína prožil docela solidní vstup do sezóny. Otrokovice mají ve svém kádru mladé hráče, mezi které patří například talentovaný Jan Šohaj. Viktoria na úvod soutěže prohrála 2:0 v Líšni. Minulý týden však doma porazila 1:0 Hodonín. V týdnu čekal Otrokovice pohár, z kterého po výsledku 1:5 vypadla s Vyškovem.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z MSFL mezi FC Odra Petřkovice a FC Viktoria Otrokovice. Výkop je stanoven na 10:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Ptáček, 75. Telnar – 52. Hladík

    Karty:   29. Mládek (PEK) – 80. Vašulka (OTR)


    FC Odra Petřkovice: Godula – Chlopek (54. Telnar), Ficek, Sporysz (C), Neumann, Ptáček, Kania (73. Szotkowski), Smékal, Mládek (62. Regec), Rychlý, Plesník
    Náhradníci: Chmiel, Švancer, Regec, Honiš, Chlopek, Szotkowski

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Slaný (79. Kiška), Jasenský (C), J. Hladík, M. Hladík (46. Behan), Kaizar, Mlýnek (46. Křivánek), Skwarczek
    Náhradníci: Jelínek, J. Červenka, Behan, Kiška, Vašulka, P. Červenka, Šichor, Křivánek

    Rozhodčí: Petr Dorušák – Michal Křepský, Radek Běhal

    Diváci: 208
    bahis siteleri