Orlová – Havlíčkův Brod 0:5 (kon.) | Opava – Osvětim 4:1 (kon.)
konec
MSK Orlová
0:5 (0:3, 0:2, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 18.08.2018, 14:30 • Zimní stadion města Opavy • Slezský pohár
Partner:
     
    56:23
    David Ballner proklouzl havlíčkobrodské obraně a postupoval sám na bránu, střeleckou smůlu svého celku ale neprolomil! Čeněk Novák si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    49:02
    Sergej Golev přihrávkou přes brankoviště hledal Michala Danga, který mohl jenom doklepnout puk do odkryté části klece, jenže přihrávku promáchl! Tato situace asi nejlépe vystihuje aktuální rozpoložení mužstva Orlové.
     
    43:24
    Jan Milfait prošel středem hřiště až do útoku, přihrál doleva Davidu Michálkovi, ten ale při střele schytal nepříjemnou sekyru. Za sekání je vyloučen Petr Wolf (ORL).
     
    37:59
    Orlové se znovu podařilo přečíslit Bruslaře. Tentokrát se jí podařilo i přihrát před bránu, kde byl úplně nekrytý David Ballner, jeho blafák do forhendu ale zlikvidoval neuvěřitelný Čeněk Novák!
     
    30:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají další přesilovou hru a vedou již o pět branek! Vojtěch Holenda posunul puk pod modrou čáru JIŘÍMU KOPICOVI, jehož rána se zastavila až v síti. Asistence: Vojtěch Holenda, Tomáš Ludvík.
     
    30:00
    Luboš Voříšek při signalizované výhodě vybruslil před brankoviště, odtud ale trefil jen připraveného Svobodu. Na trestnou lavici usedne Sergej Golev (ORL) za sekání.
     
    26:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyčíslili svoji aktuální převahu i gólově! Jan Milfait uvolnil TOMÁŠE CHLUBNU, který se dokázal prosadit a teď může zvedat ruce nad hlavu. Asistence: Jan Milfait.
     
    22:13
    Tomáš Vilček (ORL) se provinil proti pravidlům faulem vysokou holí, Bruslaři tak budou mít k dispozici přesilovou hru.
     
    18:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Znovu se potvrdilo otřepané pravidlo nedáš – dostaneš! Radim Pejchal trefil od modré čáry jednoho bránících hráčů. Dobře se zorientoval Filip Beneš, od kterého se puk dostal k JANU MILFAITOVI, jenž už jen pohodlně doklepl puk do odkryté části klece. Asistence: Filip Beneš, Radim Pejchal.
     
    17:33
    Teď se ovšem Orlová dostala do přečíslení dvou na jednoho a byla blízko snížení! Jan Šmíd přihrál Sergeji Golevovi, kterého ovšem vychytal betony famózní Čeněk Novák!
     
    15:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři početní převahu využili a rázem vedou o dvě branky! Filip Beneš uvolnil KRYŠTOFA KULHÁNKA, jehož rána se zastavila až v síti! Asistence: Filip Beneš, David Kozlík.
     
    14:52
    Marek Karoch (ORL) za vlastní bránou podrazil protihráče a domácí se tak budou bránit ve čtyřech.
     
    13:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Orlová svých nevyužitých šancí teď může litovat. Třetí útok Havlíčkova Brodu se dostal do šance, po které zásluhou VOJTĚCHA HOLENDY otevírá skóre! Asistence: Tomáš Ludvík, Vojtěch Veverka.
     
    13:06
    Jan Šmíd byl blízko gólu, když po přihrávce přes brankoviště zakončoval do odkryté části klece, Čeněk Novák se ale stačil přesunout a puk vyrazil betonem! Následně si poradil i se střelou soupeře z pravého kruhu.
     
    11:17
    K další střele z pravého kruhu se dostal Radim Štěpánek, ale ani on Čeňka Nováka nepokořil! Jiří Čelanský reaguje na rostoucí aktivitu Orlové a bere si pro Havlíčkův Brod oddechový čas.
     
    10:34
    Tohle byl důležitý zákrok havlíčkobrodského brankáře! David Ballner su šikovně uvolnil u levé tyče Novákovy svatyně a snažil se přehodit brankářovo rameno, to se mu ale nepodařilo.
     
    04:41
    Kamil Klíma nabral rychlost na levém křídle a dostal se za obránce, Martin Kříž (HBR) si tak při bránění pomohl podražením, za což vyfasoval dvouminutový trest.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Holenda (Ludvík, Veverka), 16. Kulhánek (Beneš, Kozlík), 19. Milfait (Beneš, Pejchal), 27. Chlubna (Milfait), 31. Kopic (Holenda, Ludvík)


    MSK Orlová: Svoboda (Ovčaří) – Štěpánek, Szturc, Kropka, Karoch, Janiczek, Frojda, Hladil – Ballner, Smrčka, Dang – Akhmetianov, Golev, Klíma – Vilček, Ferletjak, Šmíd – Wolf, Tvrdík, Pacoň
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Pejchal, Pražák, Vala (C), Kopic, Kříž, Nepokoj – Beneš, Milfait, Michálek – Chlubna, Voříšek, Přidal – Holenda, Ludvík, Kozlík – Veverka
    bahis siteleri