Zlín – HC Plzeň 3:6 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:4 (po pr.) | Havířov – HC Plzeň 2:7 (po pr.)
Zlín – Mountfield HK 1:4 (po pr.) | Kometa Brno – Havířov 1:1 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
0:4 (0:1, 0:2, 0:1 - 0:1)
Mountfield HK
Sobota 18.08.2018, 10:15 • ZS Luďka Čajky • ZLÍN CUP 2018
Partner:
     
    45:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Prodloužení trvalo pouhých patnáct vteřin. PETR MORAVEC vsítil svůj čtvrtý gól a definitivně ukončuje tento duel. Asistence: Šimon Marha a Marek Pelda.
     
    36:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná akce v podání Hradce Králové. Šimon Marha dostal puk do velmi nadějné pozice před brankou, ale zadovkou jej ještě posunul před zcela volného PETRA MORAVCE, který přehodil gólmana Komety a zároveň dovršil hattrick. Asistence: Šimon Marha a Jan Boukal.
     
    21:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Co se Východočechům nepovedlo během početní výhody, to se jim podařilo chvíli po jejím skončení. PETR MORAVEC střílí svůj druhý gól v utkání a zvyšuje na 3:0 pro Hradec. Asistence: Šimon Marha a Marek Pelda.
     
    18:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už to však Hradci vyšlo. PETR MORAVEC zamířil přesně a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    09:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ujímá vedení! Šimon Marha poslal do brankoviště tvrdou, střílenou nahrávku, do níž MAREK PELDA jen vložil hokejku a usměrnil puk do sítě. Asistence: Šimon Marha a Lukáš Pajer.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 10. Pelda (Marha, Pajer), 19. Moravec (Pajer), 22. Moravec (Marha, Pelda), 37. Moravec (Marha, Boukal)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schattinger) – Fajmon, Holcman, Němec, Prčík, Jar. Řehák, Ulbricht, Vacek – Brabenec, Harmin, Horký, Kos, Linka, Masař, Mišiak, Nesvadba, Sedláček, Sever, Salé, Vyroubal.
    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Pelda, Boukal, Pinkas, Havlíček, Táborský, Jerman, Králík, Jak. Řehák – Marha, Moravec, Pajer, Jirků, Beneš, Budina, Giesl, Novotný, Gaspar, Souček, Brožek

    Rozhodčí: Čech – Blažek, Řezníček
    bahis siteleri