Benešov – Jirny 2:0 (kon.) | Domažlice – Štěchovice 2:1 (kon.) | Karlovy Vary – Dobrovice 1:1 (4:3 po pen.)
Králův Dvůr – Brozany 1:1 (4:5 po pen.) | Olympia Radotín – Živanice 1:1 (3:5 po pen.) | Ústí n/O – Litoměřicko 2:0 (kon.)
Velvary – Převýšov 5:2 (kon.) | Vltavín – Písek 2:3 (kon.) | Zápy – Vyšehrad 2:0 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
2:1 (0:0)
TJ Štěchovice
Středa 22.08.2018, 18:00Česká fotbalová liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ČFL mezi Jiskrou Domažlice a Štěchovicema. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Favoritem dnešního utkání je domácí Jiskra Domažlice. Domácí mužstvo vybojovalo pět bodů. V prvním kole porazily Domažlice na penalty Vyšehrad. O víkendu poté zvítězily v Živanicích. To Štěchovice musely hrát penalty hned dvakrát. V prvním kole na ně padly s Benešovem, ale o víkendu vyzráli na Velvary.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Hájovský, Čihák, Rychnovský, Hrubý, Mužík (C), Vais, Brabec, Došlý, Černý, Dvořák
    Náhradníci: Buršík, Teršl, Sedláček, Vilček, Kadar, Švihořík

    TJ Štěchovice: Řehák, Busta, Košata, Pavlík, Volešák, Kučera (C), Batka, Díl, Novák, Jakobovský, Těžký
    Náhradníci: Greš, Muller, Kučaba, Vašák

    Rozhodčí: Hányš – Melničuk, Nehasil.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domažlice budou hrát v modrém, zatímco Štěchovice přijely v červených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí Domažlice obstaraly výkop do dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale dlouhá přihrávka proskákala až do rukavic brankáře.
     
    2
    Na vysokou přihrávku si naběhl Martin Rychnovský, jenže jeho zpracování nebylo zrovna ukázkové. Míč se od jeho hrudníku odrazil k obráncům.
     
    3
    Štěchovice se musí od úvodních minut bránit. Do pokutového území přiletěl prudký centr z levé strany, který jeden z obránců odkopl.
     
    4
    Domácí obránci si nyní vyměňují krátké přihrávky na polovině hrací plochy a číhají na skulinku v defenzívě Štěchovic.
     
    5
    Na stadionu panuje slušná atmosféra. Zejména hostující celek přijela do Domažlic podpořit početná skupina příznivců.
     
    6
    Petr Mužík nakopl míč z pravé strany na polovinu soupeře. Nikdo z jeho spoluhráčů na jeho pobídku nedosáhl a hosté se bez problémů ubránili.
     
    7
    Domažlice znovu kombinovaly v blízkosti pokutového území soupeře. Do vápna poté přiletěl centr, pro který si bez problémů došel brankář.
     
    8
    Petr Mužík dostal moře volného prostoru na levé straně hrací plochy, poslal průnikovou přihrávku, jenže nikdo v modrém na míč nedosáhl.
     
    9
    Domažlice zahrávaly první rohový kop dnešního souboje. Vysoký centr přiletěl na malé vápno, odkud míč odvrátil pozorný obránce.
     
    10
    Štěchovice mohly jít do vedení po rychlém protiútoku! Brankář Brych však vyběhl ven z branky a parádním zákrokem šanci zlikvidoval!
     
    11
    Obránci Štěchovic nyní vybojovali míč a uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v modrém dresu jejich rozehrávku neatakuje.
     
    12
    Vysoká přihrávka z pravé strany směřovala na Petra Mužíka. Před domácím kapitánem skvěle vystoupil obránce, který míč odkopl do bezpečí.
     
    13
    Jonáš Vais se patičkou pokoušel vyslat své spoluhráče do vyložené šance, ale míč trefil hodně špatně a poslal jej do autu.
     
    14
    Domažlice podnikly další výpad po pravé straně hrací plochy. Hostující obránce se včas vrátil a dobře načasovaným skluzem odklidil míč do zámezí.
     
    15
    Mužík zastavil rodící se akci Štěchovic jen za cenu nedovoleného zákroku. Sudí jeho faul dobře viděl a ihned přerušil hru.
     
    16
    Domažlice se sice dočkaly úvodní branky dnešního střetnutí, ale zakončující fotbalista stál podle arbitra v ofsajdu!
     
    17
    Před branku hostujícího celku se snesl další nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy. Pozorná obrana stačila zakročit.
     
    18
    Také akci hostujícího celku nyní zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd.
     
    19
    David Brabec ustál souboj ve středu hrací plochy, přenesl hru na pravé křídlo, nicméně následný centr byl hodně nepřesný.
     
    20
    Domácí brankář znovu vystartoval až na hranici pokutového území, kam si došel pro skákavý míč. Domažlice mohou nadále pokračovat v útočení.
     
    21
    Domácí fotbalisté se usadili na polovině soupeře a nadále si vyměňují krátké přihrávky. Nikdo z nich si zatím netroufl na zakončení.
     
    22
    Po delší době se do útoku vydaly také Štěchovice. Míč z autového vhazování nakonec propadl do pokutového území, odkud jej odkopl domácí brankář do zámezí.
     
    23
    Po dalším autovém vhazování se už hosté dostali do zakončení. Novák střílel z těžké pozice a poslal odražený míč mimo tři tyče.
     
    24
    Hlavní rozhodčí nyní přerušil hru a dal hráčům přestávku na občerstvení. Na západě Čech totiž panují vysoké teploty.
     
    26
    Hráči už jsou zpátky na hřišti a pokračuje se ve hře. Fotbalisté Štěchovic vhazovali na pravé straně hrací plochy, ale obrana Domažlic byla znovu pozorná.
     
    27
    Hostující brankář Řehák vykopával od branky. Jeho nákop směřoval na pravé křídlo, kde zasáhl pozorný obránce Domažlic.
     
    28
    Před branku Štěchovic přiletěl další nebezpečný centr z levé strany. Podle asistenta rozhodčího však míč celým objemem opustil hrací plochu.
     
    29
    Domácí fotbalisté napadali postupnou rozehrávku Štěchovic. Hosté si pomohli malou domů a brankář Řehák odkopl míč do bezpečí.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry. Zatím sledujeme hodně opatrné utkání s velkým množstvím osobních soubojů.
     
    31
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Čihák, přichází Teršl.
     
    32
    Také Domažlice se pokusily překvapit obranu soupeře dlouhým autem do pokutového území. Pozorný obránce obětavě odhlavičkoval míč na rohový kop.
     
    33
    Hostující brankář znovu vystartoval ven z branky a došel si pro vysoký centr z pravé strany hrací plochy. Řehák zatím obraně hodně pomáhá.
     
    34
    Tomáš Pavlík vymyslel dlouhý aut před branku Domažlic. Domácí obránci však nebezpečí odvrátili a odehráli míč na aut.
     
    35
    Domažlice se usadili v blízkosti pokutového území soupeře. Domácí fotbalisté však nemohou najít recept na výborný presink hostů.
     
    36
    Domažlice si znovu chtěly pomoci dlouhým autem před branku Štěchovic. Obránci v červených dresech odklidili míč na rohový kop.
     
    37
    Štěchovice se hnaly do rychlého protiútoku, nicméně obránce domácího výběru se stačil bleskově stáhnout a odehrál míč do zámezí.
     
    38
    David Brabec skvěle zasáhl proti prudké přihrávce za obranu Domažlic. Obránce domácího celku odehrál míč na polovinu soupeře.
     
    39
    Domácí fotbalisté se po souboji v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu. Sudí měl souboj přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    40
    David Brabec si dal dobrý pozor na centr z levé strany hrací plochy. Domácího obránce nikdo v modrém neatakoval a Brabec míč s přehledem odhlavičkoval.
     
    41
    Jonáš Vais si rychlou kličkou udělal prostor na levé straně hrací plochy, předkopl si míč před sebe a nechal se faulovat.
     
    42
    Domažlice zahrávaly přímý kop. Prudký centr přiletěl mezi malé vápno a značku pokutového kopu, ale nikdo v modrém nestačil zakončit.
     
    43
    Štěchovice chtějí dohrát první poločas bez inkasované branky. Hostující obránce bez váhání odkopávají míče na tribuny.
     
    44
    Domácí celek zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, kde se do zakončení nedostal nikdo v modrém.
     
    45
    V posledních minutách se hraje ve středu hrací plochy. Na trávníku je k vidění velké množství osobních soubojů.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nám moc zábavy nepřinesla. Na trávníku se odehrával hodně bojovný fotbal. Ani jeden z týmů se nemohl dostat za obranu soupeře. Domažlice byly přeci jen o něco aktivnější, ale Štěchovicím pomohl také brankář Řehák.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Štěchovice obstaraly výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale Domažlice získaly míč pro sebe.
     
    47
    Domažlice vybojovaly míč pro sebe a okamžitě se snaží útočit. Domácí však musí najít recept na pozornou defenzívu.
     
    48
    Štěchovice i po změně stran pokračují v neustálém napadání rozehrávky domácího celku. Hráči v červeném se skvěle pohybují.
     
    49
    Kučera vymyslel oblouček za obranu Domažlic. Zadáci domácího celku však stáli blízko sebe a zamezili soupeři v zakončení.
     
    50
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč byl příliš dlouhý a míč proskákal pokutovým územím, aniž by jej někdo tečoval.
     
    51
    Domažlice zaútočily po pravé straně hrací plochy. U domácích hráčů se však bleskově vyrojili zadáci Štěchovic.
     
    52
    Domácí brankář Brych si troufl na hodně riskantní kličku. Brankář Domažlic měl proti sobě napadajícího soupeře, se kterým parádní zasekávačkou posekal trávník.
     
    53
    Domažlice zahrávaly rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se jeden z domácích hlavičkářů dopustil útočného faulu.
     
    54
    Hlavní rozhodčí měl přímo před očima nedovolený zákrok na jednoho z domácích fotbalistů. Domažlice mohou pokračovat v kombinaci.
     
    55
    Na trávníku nám začíná přibývat nedovolených zákroků. Zejména hosté sahají po taktických faulech velmi často.
     
    56
    Domažlice rozehrávaly přímý kop na polovině Štěchovic. Vysoký centr přiletěl na hranici pokutového území, kde zasáhli obránci.
     
    57
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Brabec, přichází Vlček.
     
    58
    Domácí se dožadovali rohového kopu, ale sudí po komunikaci s asistentem ukázal pouze autové vhazování pro Štěchovice.
     
    59
    Štěchovice zahrávaly další přímý kop. Domácí brankář vyrazil na malé vápno a centrovaný míč pouze kontroloval.
     
    60
    Je za námi úvodní hodina hry a stále čekáme na první branku dnešního střetnutí. Štěchovice jsou po změně stran odvážnější a snaží se útočit.
     
    61
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Přeci jen se domácí celek dostává do vedení! Po závaru před brankou Štěchovic se k odraženému míči dostal střídající TOMÁŠ VLČEK a pohotovou střelou otevřel skóre dnešního utkání!
    61. VLČEK - 1:0
     
    63
    Domácí i po vstřelení úvodní branky dnešního utkání pokračují v obléhání soupeřovy branky a snaží se nadále útočit.
     
    64
    Tomáš Vlček je při chuti! Autor úvodní branky se po přímém kopu opřel do odraženého míče, ale z hranice pokutového území nezamířil mezi tři tyče.
     
    65
    Hostující brankář vyrazil ven z brankové čáry za centrem z levé strany. Jeden z hráčů Domažlic se proti němu dopustil faulu.
     
    66
    Košata nakopl míč na rozběhnutého Volešáka. Druhý jmenovaný se dral vpřed po levé straně, ale obránce Domažlic jej připravil o míč.
     
    67
    Domažlice rozehrávly další rohový kop. Domácí se rozhodli pro rozehrávku do kombinace. Nikdo z nich si ale netroufl na střelu.
     
    68
    Jonáš Vais se zpoza hranice pokutového území opřel do přihrávky proti noze, jenže rána mu vůbec nesedla. Míč prolétl daleko od branky.
     
    69
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů totiž zůstává ležet na trávníku a drží se za nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    71
    Také jeden z hráčů Štěchovic si nyní přivodil drobné zranění. Po průniku po levém křídle se drží za rameno.
     
    72
    Rozhodčí znovu přerušuje hru z důvody přestávky na občerstvení. I ve večerních hodinách panují v Domažlicích vysoké teploty.
     
    73
    Hosté rozehráli přímý kop bez píšťalky. Sudí okamžitě přerušil hru, čímž fotbalisty Štěchovic pořádně rozrušil.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Došlý (TJ Jiskra Domažlice).
     
    75
    Domažlice hrají velmi aktivně a nepouštějí soupeře do útoku. Domácí se usadili v blízkosti pokutového území.
     
    76
    Řehák nakopl míč na osamoceného útočníka na hrotu. Domácí stopeři se k němu bleskově stáhli a odhlavičkovali míč do bezpečí.
     
    77
    Petr Mužík diriguje rozehrávku Domažlic na polovině Štěchovic. Domácí otáčejí hru z jedné strany hrací plochy na druhou.
     
    78
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Domažlice znovu uřadily po povedeném centru! Domácí tentokrát zahrávali rohový kop. Na centr si naskočil TOMÁŠ HÁJOVSKÝ a krásným zakončením překonal brankáře!
    78. HÁJOVSKÝ - 2:0
     
    80
    Domažlice se opět hnaly do útoku, nicméně Vlček se při svém průniku středem hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku.
     
    81
    Zadáci Štěchovic si museli dát pozor na rozběhnutého útočníka domácího výběru. Stoper v červeném dresu zahrál hlavou malou domů.
     
    82
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Došlý, přichází Kadar.
     
    84
    Štěchovice se sice snaží útočit, jenže domácí fotbalisté hrají opravdu dobře a záložní řada Domažlic funguje opravdu skvěle.
     
    85
    Hosté vybojovali přímý kop v blízkosti pokutového území. Pro Štěchovice se otevírá šance ke zdramatizování dnešního souboje.
     
    86
    Domažlice podržel fantastickým zákrokem brankář Brych! Domácí gólman se vrhnul k pravé tyči své branky a vyrazil prudkou střelu!
     
    87
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    Přeci jen se hostům podařilo snížit! Štěchovice tentokrát zahrávaly rohový kop. Na povedený centr si počkal FILIP BUSTA a svůj oblouček hlavou umístil k zadní tyči!
    87. BUSTA - 2:1
     
    89
    Hosté se najednou tlačí do útoku a nese to ovoce. Štěchovice na levé straně hrací plochy vybojovaly přímý kop v blízkosti pokutového území.
     
    90
    Domažlice se usadily v blízkosti pokutového území soupeře a snaží se kombinovat s míčem na kopačkách. Domácí celek chce dohrát dnešní souboj bez komplikací.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Mužík (TJ Jiskra Domažlice).
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Domažlice zvládli dnešní duel a porážejí Štěchovice 2:1! Vše podstatné s dnes událo až po změně stran. Domácí celek se dostal do vedení po hodině hry, kdy se prosadil Tomáš Vlček. V 78. minutě navíc po rohovém kopu přidal druhou branku Tomáš Hájovský. Hosté se ale nevzdali a v 87. minutě dokázal snížit Busta. Na víc už se hosté nezmohli a odjíždějí s prázdnou.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:05)

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 61. Vlček, 78. Hájovský – 87. Busta

    Karty:   74. Došlý (DOM), 90+1. Mužík (DOM)


    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Hájovský, Čihák (31. Teršl), Rychnovský, Hrubý, Mužík (C), Vais, Brabec (57. Vlček), Došlý (82. Kadar), Černý, Dvořák
    Náhradníci: Buršík, Teršl, Sedláček, Vilček, Kadar, Švihořík

    TJ Štěchovice: Řehák, Busta, Košata, Pavlík, Volešák, Kučera (C), Batka, Díl, Novák, Jakobovský, Těžký
    Náhradníci: Greš, Muller, Kučaba, Vašák

    Rozhodčí: Hányš – Melničuk, Nehasil
    bahis siteleri