Vsetín – Brumov 12:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
12:4 (3:2, 6:2, 3:0)
HC Brumov-Bylnice
Středa 22.08.2018, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    50:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BEDNAŘÍK přidává svou třetí branku zápasu. Vsetínský kapitán se obtočil na levém kruhu, získal přihrávku a vypálil z první do vzdálenějšího dolního rohu. Asistence: Matyáš Dědek, Adam Turek.
     
    49:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z levého kruhu se střeleckým pokusem k levé tyči prosazuje ADAM TUREK. Asistence: David Bednařík, Matyáš Dědek.
     
    46:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali desáté branky, kterou po získání kotouče vstřelil právě JIŘÍ MACHAČ. Když se k puku dostal,nic nevymýšlel a rovnou jej poslal mezi brusli a bližší tyč. Asistence: Bez asistence.
     
    39:13
    Brumov právě vstřelil branku!
    MARTIN JANÍČEK se prosmýkl po levém křídle a prudkou a nečekanou střelou prostřelil domácího gólmana Růžičku. Asistence: Bez asistence.
     
    39:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dořičákova střela se zastavila o clonící hráče, a tak ji před brankou zachytili Kočí s JANEM MATĚJÍČKEM. Druhý jmenovaný ze zmatku před gólmanem skóroval. Asistence: Václav Kočí, Martin Dořičák.
     
    32:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení vymíchal s gólmanem ADAM TUREK a přesnou střelou mezi levou ruku a tělo a dává osmo branku Vsetína. Asistence: Vojtěch Mikula.
     
    30:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brumovu se podařilo zavézt kotouč za Krňovu branku. Tu ale hosté nijak neohrozili a sám se do útoku vydal MAREK URBAN, který z pravého kruhu navyšuje vsetínské vedení. Asistence: Jakub Caletka.
     
    24:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V posledních minutách je každá střela domácích přeměněna na gól a jinak tomu nebylo ani po střele VÁCLAVA KOČÍHO z pravého kruhu. Prudký pokus po ledě obletěl okolo levé tyčky a skončil v bráně. Asistence: Matyáš Dědek, Adam Turek.
     
    23:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do dvoubrankového vedení v přesilové hře. Kuchařík mohl pálit z vrcholu levého kruhu, ale rozhodl se pro přihrávku do předbrankového prostoru, kde byli dva jeho spoluhráči těsně bráněni. Už to mohlo vypadat, jako nepříliš chytré rozhodnutí, MATYÁŠ DĚDEK však puk nenápadně protlačil mezi Žižkovy betony a Vsetín se znovu raduje. Asistence: Dominik Kuchařík, Adam Turek.
     
    22:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Opět tu máme stejný scénář a další rychlou vsetínskou odpověď na brumovské vyrovnaní. Čtvrtou branku sepsal JAN STAŇA, když prostřelil Žižku k vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    21:13
    Brumov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe se podél mantinelu prohnal JAKUB PACÍK a poslal kotouč přes clonící hráče do levého dolního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    19:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BEDNAŘÍK se nejlépe zorientoval v chaotické situaci před brumovskou bránou a po několika pokusech o úspěšnou dorážku poslal puk kolem levého betony gólmana až za brankovou čáru. Asistence: Matyáš Dědek, Václav Kočí.
     
    18:18
    Brumov právě vstřelil branku!
    Do konce první třetiny zbývají necelé dvě minuty a na Lapači je opět vyrovnáno. Tentokrát využil VOJTĚCH SOPEK zaváhání vsetínského brankáře, který se nestačil vrátit k levé tyčce, a poslal kotouč bekhendem pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Zvoníček, Martin Janíček.
     
    14:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si své vedení bere rychle zpět, a to když nepřehledná situace před brankovištěm nedovolila brankáři zasáhnout proti trefě VÁCLAVA KOČÍHO. Ten po přihrávce od pravé tyčky neudělal nic jiného, než že poslal puk do prázdné branky. Asistence: Matyáš Dědek.
     
    13:25
    Brumov právě vstřelil branku!
    V následné akci už se ale hostům daří vsítit vyrovnávací branku a nutno podotknout, že to byla opravdu povedená akce. Pacík nejprve naznačil střelu a vydal se za branku, kde předal kotouč Šánkovi, který si s domácím brankářem pohrál u levé tyčky. Ani on však nevystřelil a poslal finální přihrávku na LADISLAVA JANÁČKA, jenž puk uklidil do odkryté brány. Asistence: Tomáš Šánek, Jakub Pacík.
     
    05:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se v 6. minutě zápasu ujímají vedení. Jako velká voda se před Žižku přihnal vsetínský útok a před brankovištěm nedal gólmanovi šanci. DAVID BEDNAŘÍK poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Adam Turek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Bednařík (Turek), 15. Kočí (Dědek), 20. Bednařík (Dědek, Kočí), 23. Staňa (Kuchařík), 24. Dědek (Kuchařík, Turek), 25. Kočí (Dědek, Turek), 31. Urban (Caletka), 33. Turek (Mikula), 40. Matějíček (Kočí, Dořičák), 47. Machač, 50. Turek (Bednařík, Dědek), 51. Bednařík (Dědek, Turek) – 14. Janáček (Šánek, Pacík), 19. Sopek (Zvoníček, Janíček), 22. Pacík, 40. Janíček


    VHK ROBE Vsetín: Krňa (33. Růžička) – Velikovský, Mikula, Kočí, Kuchařík, Caletka, Machů – Bednařík, Novotný, Dořičák, Dědek, Staňa, Matějíček, Turek, Urban, Machač.
    HC Brumov-Bylnice: Žižka (Čada) – Fojtík, Mudrák, Divoš, Smolík, Šánek – Janíček, Zvoníček, Sopek, Janáček, Obadal, Pacík, Urban, Vanek, Slovák.
    bahis siteleri