Aston Villa – Brentford 2:2 (kon.)
konec
Aston Villa FC
2:2 (1:1)
Brentford FC
Středa 22.08.2018, 20:45 • Villa Park, Birmingham • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 13:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:18. (22:44:27)
     
    Je konec! Dnešní utkání nabídlo velice zajímavou podívanou, která nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Aston Villa se většinu času držela s míčem na útočné polovině, avšak akce Villans odrážela pozorná obrana soupeře. Brentford opět začal hrát zhruba dvacet minut před koncem, výsledkem byla druhá branka z kopačky Maupaye, která ze zdála být rozhodující. Brentford si v koncovce zápasu přichystal velkou řadu zajímavých šancí, nakonec na svojí neefektivitu doplatil tím nejhorším možným způsobem, neboť soupeř v poslední minutě nastavení srovnal na konečných 2:2.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. KODJIA - 2:2
     
    90+5
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, domácí z poslední akce zápasu srovnávají krok! Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, který jeden z hostů prodloužil přímo na hlavu JONATHANA KODJIY, který hlavičkou překonal Bentleyho.
     
    90+4
    Bentley si připsal další rutinní práci, neboť centrovaný míč se snášel přímo do jeho náruče. Hostující brankář se snaží natáhnout čas.
     
    90+3
    Ngoyo nakonec ještě zastihl míč na hrací ploše, následně ho razantně poslal na druhou stranu. Domácí se nadechují k závěrečnému náporu.
     
    90+2
    Posléze se k němu dostal také Nyland, který ale neuspěl s dalekonosným nákopem na Kodjiu.
     
    90+1
    Domácím se stále nedaří proniknout s míčem na útočnou polovinu. U balónu je hostující brankář Bentley.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Další obrovská šance Brentfordu! Watkins dlouho hledal vhodného spoluhráče, nakonec si vybral Maupaye, jeho ránu z hranice malého vápna Nyland vyráží.
     
    89
    McGinn se postavil k rozehrávce volného kopu z levé strany. Jeho centr nabral pořádnou výšku, Jedinak ale neuspěl ve vzduchu.
     
    88
    Domácím se nedaří vůbec nic, naopak soupeř je i nadále hodně nebezpečný. Sawyers se tentokráte nedostal přes prvního protihráče.
     
    85
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Glenn Whelan, přichází Rushian Hepburn-Murphy.
     
    84
    Další branku měl na hlavě Benrahma, který ale pouze nechal vyniknout Nylanda. Posléze je pískáno ve prospěch Aston Villy.
     
    83
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Axel Tuanzebe, přichází Conor Hourihane.
    82. MAUPAY - 1:2
     
    82
    Brentford právě vstřelil branku! Hosté si berou vedení zpět! Yennaris se famózně protáhl kolem protihráče, načež jeho dělovku vyrazil Nyland pouze vedle sebe, kde číhal důrazný NEAL MAUPAY. Aston Villa si pořádně zahrává, do konce totiž nezbývá moc času.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Brentford se snaží kouskovat hru, což se mu daří. Remíza z tohoto zápasu by zřejmě byla výhrou.
     
    81
    Villans si poradili i s dalším rohovým kopem soupeře, posléze si ale u středového kruhu počínal nedovoleně Kodjia.
     
    80
    Green to zkusil hodně odvážným manévrem kolem obránce, který se mu ale absolutně nepovedl. Na druhé straně čistým způsobem zasáhl Chester.
     
    79
    McGinn se pokoušel chytře narazit Kodjiovi, avšak tento záměr hravě přečetl Mepham, který zasáhl v roli posledního obránce.
     
    78
    Barbet to zkoušel drze po levém křídle, kde ale narazil na Elmohamadyho. Následně se neujala ani kolmice na Maupaye.
     
    77
    Do pokutového území připlachtil další centrovaný balón, který se stal snadnou kořistí pro Grealishe. Domácí se ale nemohou dostat k míči.
     
    76
    Brentford je v posledních vteřinách aktivnější, na což domácí málem doplatili. Yennaris mířil ke vzdálenější tyči, kterou nakonec o vlásek minul.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Mohamed Said Benrahma (Brentford).
     
    75
    Na druhé straně už je pískáno, jemným kontaktem si v souboji pomohl Tuanzebe. Brentford okamžitě rozehrál nabízenou standardku.
     
    74
    Rohový kop nebyl ničím nebezpečný, naopak domácí podnikli rychlý protiútok, který táhl Green. Domácí mladík se nakonec vrátil s míčem k půlící čáře.
    73. Nyland se blýskl skvělým zákrokem.
     
    73
    Mepham si všiml lépe postaveného Yennarise, který to zkusil velice prudkou střelou. Nyland měl plné ruce práce, nakonec míč vyrazil na roh.
     
    72
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Sergi Canos, přichází Mohamed Said Benrahma.
     
    72
    Hutton si na levém křídle neporozuměl se střídajícím Greenem, posléze se ale k míči dostal Elmohamady, který se marně dožadoval faulu.
     
    71
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Zdá se, že Brentford konečně začal hrát, domácí se momentálně brání na vlastní polovině.
     
    70
    Hosté se dostali ještě k jednomu volnému kopu, který rozehráli cvičeným signálem. Vše vyšlo, až na finální přihrávku před Nylanda.
     
    69
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Albert Adomah, přichází Andre Green.
     
    68
    Brentford se po delší době dostal k rozehrávce standardní situace. Centr směřoval do malého vápna, kde zakročil Elmohamady.
     
    67
    Žlutou kartu dostává James Chester (Aston Villa FC).
     
    64
    Tuanzebe si prostřednictvím autového vhazování vybral pouze nohu soupeře, od které se míč dostal zpět za postranní čáru.
     
    63
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Ve druhém poločase sledujeme jednostrannou záležitost, Aston Villa se ale nemůže dostat k druhé brance.
     
    62
    Adomah se rychlostně dostal kolem Dalsgaarda, načež našel dobře postaveného Kodjiu, který ale zakončil do rukavic Bentleyho.
     
    61
    Brentford čelil dalšímu rohovému kopu soupeře, v dnešním utkání už dvanáctému. Na přední tyči ale dokázal hravě zasáhnout Dalsgaard.
     
    60
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Josh McEachran, přichází Nicholas Yennaris.
     
    59
    Mepham měl před sebou obrovské množství prostoru, místo střely ale ještě hledal Maupaye, což se projevilo jako špatné řešení akce.
     
    58
    Brentford je pod neustálým tlakem. Tentokráte se Grealish prohnal kolem Barbeta, jeho nabídku na zadní tyč ale zablokoval Bentley.
     
    57
    Whelan se rovněž vydal podpořit své útočné kolegy, na hranici velkého vápna se dostal ke střele, která ale směřovala nad branku.
     
    56
    McGinn napřáhl zpoza pokutového území, jeho ránu ale srazil hostující Mepham, což málem hrálo do karet Kodjiovi, který se málem dostal k dorážce.
     
    55
    Na nadýchaný bochánek se vyhoupl urostlý Hutton, který ale míč pouze slabě lízl. I tak uvidíme další rohový kop domácích.
     
    54
    Obrannou povinnosti si splnil hostující Barbet, který se vzorně vrátil s Adomahem. Následně se Tuanzebemu podařilo vybojovat rohový kop.
     
    53
    Střídající Mokotjo nedokázal uspět v hlavičkovém souboji, i přesto se jeho celek dostal k míči. Brentford to zkouší po pravém křídle.
     
    52
    Kodjia to nyní neudělal vůbec dobře, neboť místo přihrávky ještě zkoušel kouzlit s míčem. Brentford ho ihned obral o balón.
     
    51
    Mohlo být zle, neboť domácí obrana propadal a do vyložené šance se řítil Canos, kterého ale velmi dobře vytlačil důrazný Jedinak.
     
    50
    Grealish si ukázkovým způsobem zpracoval neposedný balón, následně ho skolil k zemi vracející se McEachran. Standardka pro Villans.
     
    49
    Hutton výborně vyvezl míč, načež se rozhodl spolupracovat s Adomahem. Domácí křídelník našel svým centrem pouze hlavu Ngoya.
     
    48
    Elmohamady to zkoušel po pravém křídle, kde ale narazil na přesilu protihráčů. Domácí se ještě zmocní autového vhazování.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Lewis MacLeod, přichází Kamohelo Mokotjo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hned dvě branky. Aston Villa byla v úvodu utkání o poznání aktivnější, avšak do vedení se dostal soupeř. Villans se ale inkasovanou brankou nenechali rozhodit, naopak se dočkali kýženého vyrovnání, který obstaral forvard Kodjia. Brentford nám toho směrem dopředu moc nepředvedl, avšak narozdíl od soupeře, byl mnohem efektivnější.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Po delší době jsme se dočkali také útočného výpadu Brentfordu, McEachran ale hloupě přišel o balón, Dalsgaard ale akci soupeře přesekl skluzem.
     
    45+1
    Domácí rozjeli naprosto ukázkovou kombinaci, na jejíž konci byl Kodjia. Střelec vyrovnávací branky zbytečně hledal Adomaha, který se ale k míči nedostal.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    44
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta prvního poločasu. Zdá se, že žádnou další branku už neuvidíme.
     
    42
    Hraniční moment před šestnáctkou Brentfordu. Kodjia se totiž mohl řítit sám na brankáře, loktem ho ale zastavil Ngoyo, který si dle výroku sudího počínal v rámci pravidel.
     
    41
    Aston Villa bude hrát chvíli v početní nevýhodě, menší zranění si totiž v předchozím souboji způsobil levý křídelník Adomah.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
    39. KODJIA - 1:1
     
    39
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Je tu zasloužená vyrovnávací branka v podání domácích! Adomah našel na levém křídle JONATHANA KODJIU, který si doslova pohrál s bránícím Ngoyem. Forvard Villans se posléze dostal až před brankáře, kterého bezpečně propálil.
     
    39
    Do útočného výpadu se zapojil také levý obránce Hutton, který se zjevil až u opačné šestnáctky. Ani jeho centr ale nenašel nikoho ve stejném dresu.
    38. Bentley opět v akci.
     
    38
    Bentley v akci! Kodjia dlouho operoval zády k bráně, načež se s míčem otočil kolem své osy a jeho ostrý projektil musel hostující brankář reflexivně vyrazit.
     
    37
    Grealish ještě vyšperkoval akci přihrávkou na Adomaha, který ale centr na své spoluhráče zazdil. Domácí ale zůstávají u balónu.
     
    36
    Villans se nadechují k dalšímu náporu. Ten obsahoval také zisk rohového kopu, který musel krotit až hostující brankář Bentley.
     
    35
    Máme za sebou něco málo přes třetinu hry. Brentford výrazně vyrovnal hru, naopak je v posledních vteřinách o něco málo aktivnější.
     
    34
    Tuanzebe měl na pravém křídle celkem dost prostoru, i tak se mu centr na Kodjiu nepodařil. Bentley se prezentoval jistým zalehnutím míče.
     
    33
    Rohový kop také na druhé straně, postaral se o něj Elmohamady. Jeho centr ještě vracel před branku Jedinak, tam se ale nacházel pouze jeden z protihráčů.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Ollie Watkins (Brentford).
     
    31
    Mepham se ještě dostal k jednomu centru, který se ale nezdařil dle představ. I tak se z ochozů domácího stadionu ozývá pískot.
     
    30
    Pochopitelně jsme sledovali také druhý roh, který byl rozehrán tak trochu podobně. Tentokráte se Huttonovi podařilo přečíst tento záměr.
     
    29
    Hostující hráči si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu z pravé strany. K oné exekuci se postavil MacLeod, který našel na zadní tyči úplně volného Maupaye, jehož hlavička skončila pouze na noze McGinna.
     
    24
    To je určitě pro aktivněji hrající domácí hráče velké překvapení, Aston Villa musí dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.
    23. MAUPAY - 0:1
     
    23
    Brentford právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, akce po pravé straně byla ukázková! Dalsgaard poslal centrovaný balón na hlavu Watkinse, který ještě sklepl lépe postavenému NEALU MAUPAYOVI, jehož dělovka prosvištěla až do sítě. Nyland byl téměř bez šance.
     
    23
    MacLeod se rázem dostal k hranici šestnáctky, kde se pokusil o zakončení. Střela z dobré pozice ale nepřinesla kýžený úspěch v podobě přesné trefy.
     
    22
    Elmohamady se dlouho dožadoval přihrávky, kterou také obdržel. Jeho centr vyvolal v šestnáctce Brentfordu obrovský zmatek, načež Grealish vypálil do hrudi brankáře.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím žádnou branku nenabídla. Aston Villa je směrem dopředu aktivnější, Bentley se musí mít na pozoru.
     
    20
    Také Brentford se konečně podíval s míčem na útočnou polovinu, ihned z toho byl zisk standardní situace. Tuanzebe odvracel míč do zámezí.
    19. Grealish zamířil do rukavic brankáře.
     
    19
    Tentokráte se Grealish propracoval k zakončení, kterému ale chyběla větší přesnost. Bentley si připisuje další rutinní zákrok.
     
    18
    Grealish se z první pokoušel nastartovat Kodjiu, který ale tento záměr vůbec nepochopil. Přihrávku navíc skvěle přečetl pozorný Mepham.
     
    17
    Nakonec to bylo s tečí, Villans se tak dostali k exekuci rohového kopu. McGinn hledal spoluhráče na zadní tyči, kde dokázal zakročit Bentley.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Jonathan Kodjia (Aston Villa FC).
     
    15
    Rozehrávky standardní situace se ujal McGinn, který svým centrem dokázal nalézt Chestera. Domácí zadák mířil vysoko nad břevno.
     
    14
    Maupay to udělal ukázkovým způsobem, na poslední chvíli se ale k němu stačil vrátit Tuanzebe, který tak zamezil jakémukoliv zakončení.
     
    13
    Hlavní sudí musel řešit menší spor mezi hostujícím Maupayem a domácím Huttonem. Nakonec se to obešlo bez žluté výstrahy.
     
    12
    Bentley si nebral servítky a míč poslal nekompromisním způsobem za středový kruh, kde ale v hlavičkovém souboji zvítězil Jedinak.
     
    11
    Přenesení hry mělo na levém křídle najít Adomaha, míč ale skončil daleko od jeho kopačky. Brentford bude vhazovat od pravé autové čáry.
     
    10
    Ngoyo výborně zapracoval směrem dozadu, následně se Aston Villa dožadovala odpískání nedovoleného zákroku na McGinna.
     
    9
    To jsou věci. Zdálo se, že Bentley v poklidu podrží míč ve své náruči, avšak viděli jsme pravý opak. Hostující brankář měl štěstí, že se za ním nacházel spoluhráč.
     
    8
    Rychlonohý Adomah se v pokutovém území ocitl na zemi, penalta se ale konat nebude. Faktem je, že Dalsgaard byl v souboji mnohem dříve.
     
    7
    Centr si vyzkoušel také hostující Maupay, který se výborně protáhl kolem Chestera, následně ale trefil pouze nohu Jedinaka.
     
    6
    Grealish roztáhl hru na levou stranu, kde číhal zcela osamocený Adomah. Druhý jmenovaný ale našel centrem pouze prvního protihráče.
     
    5
    První zajímavější příležitost. Postaral se o ní domácí McGinn, který ještě v pádu dokázal zakončit. Míč ale směřoval pouze nad branku.
     
    4
    Na opačné straně musel zasahovat Mepham, který raději odklidi míč za postranní čáru. Autového vhazování se ujme Tuanzebe.
     
    3
    Dalsgaard to zkoušel kolmicí za obranu, jeho pokus se ale nesetkal s úspěšným řešením. Nyland bude moci vykopávat.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Aston Villa FC: Nyland (C) – Tuanzebe, Chester, Jedinak, Hutton – Elmohamady, Whelan, McGinn, Adomah – Grealish – Kodjia
    Náhradníci: Moreira – Bjarnason, Elphick, Green, Hepburn-Murphy, Hourihane, Taylor

    Brentford: Bentley – Dalsgaard, Ngoyo, Mepham, Barbet – MacLeod, McEachran (C), Sawyers – Canos, Maupay, Watkins
    Náhradníci: Daniels – Benrahma, Jeanvier, Judge, Mokotjo, Woods, Yennaris

    Rozhodčí: Moss – Lennard, Halliday.
     
    Brentford

    Na opačné straně se nachází devátý celek loňské sezóny, kterým je Brentford. Tento celek dlouho sahal po vidině play-off o Premier League, nakonec mu tato šance ale unikla o šest bodů. Zásadní vliv na tom měla špatná forma z posledních čtyř zápasů, ve kterých Brentford nasbíral pouze pět bodů. Hostující tým dnešního utkání vstoupil do letošního ročníku podobně, jako Aston Villa. Brentford si nejprve v úvodním kole hravě poradil s Rotherhamem, který rozstřílel 5:1. Následně si tento celek připsal velice důležitou remízu na půdě Stoke, o jedinou branku The Bees se postaral Watkins. Minulé kolo nabídlo další tříbodové vítězství pro Brentford, který si tentokráte poradil s Sheffieldem poměrem 2:0.
     
    Aston Villa FC

    Fotbalisté Aston Villy se už několik let marně pokoušejí dostat zpět do Premier League. Villans se v uplynulé sezóně umístili na čtvrté pozici, díky které si zajistili play-off o postup do anglické nejvyšší soutěže. Domácí tým dnešního utkání si nejprve dokázal poradit s Middlesbrough, přičemž o osudu celého dvojzápasu rozhodla jediná branka, a sice z kopačky Jedinaka. Následné finále rovněž nabídlo jedinou branku, avšak radoval se z ní Fulham, který tak zaujal poslední postupové místo. Aston Villa vstoupila do letošního ročníku velmi dobře, po třech odehraných zápasech má na kontě sedm bodů.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Anglická Championship má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Aston Villa FC a Brentford.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Suchý

    Branky: 39. Kodjia, 90+5. Kodjia – 23. Maupay, 82. Maupay

    Karty:   16. Kodjia (ASV), 67. Chester (ASV) – 32. Watkins (BRF), 75. Benrahma (BRF)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 13:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:18.
    Aston Villa FC: Nyland (C) – Tuanzebe (83. Hourihane), Chester, Jedinak, Hutton – Elmohamady, Whelan (85. Hepburn-Murphy), McGinn, Adomah (69. Green) – Grealish – Kodjia
    Náhradníci: Moreira – Bjarnason, Elphick, Green, Hepburn-Murphy, Hourihane, Taylor

    Brentford FC: Bentley – Dalsgaard, Ngoyo, Mepham, Barbet – MacLeod (46. Mokotjo), McEachran (C) (60. Yennaris), Sawyers – Canos (72. Benrahma), Maupay, Watkins
    Náhradníci: Daniels – Benrahma, Jeanvier, Judge, Mokotjo, Woods, Yennaris

    Rozhodčí: Moss – Lennard, Halliday
    bahis siteleri