Švédsko – Rusko 0:4 (kon.) | Česko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Finsko
Pátek 24.08.2018, 19:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Aneta LÉDLOVÁ - 2:3
     
    59:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě tu je gól naděje českého týmu! V útočném pásmu se dostala k puku Kateřina Mrázová, která si ho před Silvonenovou stáhla na bekhend a přihrávkou přes brankoviště našla ANETU LÉDLOVOU, která už měla lehkou úlohu – 2:3. Asistence: Kateřina Mrázová.
    46:19 Riikka VÄLILÄOVÁ - 1:3
     
    46:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    České hráčky jsou potrestány za chybu v rozehrávce, kdy ztratily kotouč v blízkosti své branky! Toho využila Noora Tulusová, která předložila puk na vzdálenější tyčku pro RIIKKU VÄLILÄOVOU a ta už před sebou měla volnou klec. Asistence: Noora Tulusová a Susanna Tapaniová.
    42:12 Elisa HOLOPAINENOVÁ - 1:2
     
    42:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky jdou podruhé v zápase do vedení! Střelu Holopainenové vyrazila Zechovská jen před sebe. Následně ještě dokázala zastavit dorážku Lindstedtové, ale byla to právě ELISA HOLOPAINENOVÁ, která mezitím dojela k českému brankovišti a uklidila kotouč do odkryté klece. Asistence: Rosa Lindstedtová.
    36:29 Aneta TEJRALOVÁ - 1:1
     
    36:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    No vida! Je vyrovnáno. Vendula Přibylová nabila ANETĚ TEJRALOVÉ a rána české obránkyně od modré čáry zapadla až do síťky za Silvonenovou – 1:1. Asistence: Vendula Přibylová.
    34:33 Linda VÄLIMÄKIOVÁ - 0:1
     
    34:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finské hokejistky přesilovku využily a jdou do vedení! Nabídku Tuominenové pohotově tečovala LINDA VÄLIMÄKIOVÁ za záda Zechovské. Asistence: Minnamari Tuominenová a Ronja Savolainenová.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 37. Tejralová (Přibylová), 60. Lédlová (Mrázová) – 35. Välimäkiová (Tuominenová, Savolainenová), 43. Holopainenová (Lindstedtová), 47. Väliläová (Tulusová, Tapaniová)


    Česko: Zechovská (Peslarová) – Horálková, Tejralová (A), Kosinová, Zíková, Kovářová, Zedníková, Kolowratová – Křížová, Pejzlová (A), Vanišová – Přibylová, Hymlárová, Mills (C) – Martinů, Patočková, Lerchová – Lédlová, Mrázová, Jůzková.
    Finsko: Silvonenová (Rätyová) – Savolainenová, Tuominenová, Hiirikoskiová (C), Laitinenová, Lindstedtová, Karppinenová, Vitasuová – Nieminenová, Välimäkiová, Hoviová (A) – Tulusová, Väliläová (A), Tapaniová – Karjalainenová, Niskanenová, Holopainenová – Rakkolainenová, Rajahuhtaová, Hakalaová – Nilssonová.

    Rozhodčí: Celarová, Růžičková – Dopitová, Kúdelová
    bahis siteleri