Olomouc – Trenčín 4:0 (kon.) | Slavia – Kladno 2:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 3:2 (kon.)
Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Cracovia – Havířov 0:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:5 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 4:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.) | Nymburk – Kolín 6:1 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Briançon 1:2 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 6:4 (kon.)
Písek – Milevsko 11:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 30.08.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. V té jsme mohli vidět větší počáteční aktivitu Zubrů, kteří se snažili o rychlé snížení či celkové vyrovnání stavu. Ke snížení došlo nakonec v čase 44:18, kdy se ke střele dostal Robert Černý. Stav utkání tak byl už jen s rozdílem jednoho gólu, a to 3:2. Po tomto gólu si začali třebíčští hráči více kontrolovat dění na hřišti a nepouštěli Přerov do větších šancí. V čase 58:45 se pokusili hosté o hru v šesti mužích na ledě. Zde se ukázal v tom nejlepším světle Lukáš Dostál, který dokázal s přehledem zlikvidovat všechny střely či akce, které na něj byly podniknuty. Domácí brankář dnes tvořil půl úspěchu vítězství Třebíče. Tímto zápasem nám skončilo přípravné období před sezónou a my se těšíme na další zápas, který se bude už hodnotit bodově. To bude ode mě pro dnešek vše. Já Vám děkuji za sledování onlajnu a někdy příště, na shledanou. (19:49:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Poslední sekundy se dohrávají před svatyní hostů s Klimešem v bráně.
     
    59:28
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Vodný se dostává ke kotouči, následně za bránou Nedbal a puk se nakonec dostává mimo hrací plochu.
     
    59:27
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:05
    Hosté kombinují na modré čáře, ke střele se dostává Rachůnek, pokouší se následně i o druhou, ale ani jedna neprošla do svatyně Dostála. Obě dokázal brankář domácích zlikvidovat. Domácí si berou oddechový čas.
     
    58:45
    Sýkora se dostává přes střední pásmo před Dostála a Klimeš vyjíždí z brány.
     
    58:00
    Hejcman projíždí středním pásmem, na modré čáře ale o puk Zubři přichází a hra pokračuje opět ve středním pásmu.
     
    57:20
    Čermák nahazuje kotouč na hokejku rozjetému Kuskovi po levé straně, ten střílí na Klimeše, který má situaci pod kontrolou.
     
    56:30
    Vodný vybojoval kotouč ve středním pásmu, rychle o něj ale přichází a za bránou se náhle ocitají dva Zubři. jeden z nich se nakonec dostává ke střele z prostoru před bránou, tento pokus končí nad horní tyčí.
     
    55:40
    Vhazování si berou domácí, Brož vyhazuje kotouč do středního pásma a putuje až za bránu Klimeše.
     
    55:35
    Třebíč vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    55:20
    Nahozený kotouč ze středního pásma si bere Klimeš do lapačky a vhazuje se následně před jeho bránou.
     
    54:50
    Král se pokoušel vybojovat kotouč za Klimešem, ale bez úspěchu.
     
    53:26
    Vhazování vyhráli hosté, ve středním pásmu ale o puk přichází a do šance se dostávají domácí. Po krátkém souboji za bránou Klimeše se kotouč opět přesouvá za Dostálem, kde ho Přebírá Vodný, který následně nahrává na střelu Havlátovi. Tato akce končí mimo bránu Klimeše.
     
    53:25
    Zubři vyhazují kotouč na zakázané uvolnění a vhazuje se před Klimešem.
     
    52:10
    Moučka vybojoval puk v pravém rohu u brány Dostála, na modré čáře puk zachytil Padrnos, po krátké kombinaci končí akce hostů a začíná se rozjíždět třebíčské mužstvo.
     
    51:15
    Vhazování před Klimešem si berou hosté, za bránou ale rozjíždí nakonec akci Ferda, který střílí z ostrého úhlu, puk se odráží od výstroje Klimeše a dostává se za jeho bránu, kde je připravený Nedbal, který ale o kotouč následně přišel.
     
    51:03
    Hosté v plném počtu.
     
    50:35
    Po vyhození Třebíče na zakázané uvolnění se vhazuje před Dostálkem, od modré čáry střílí Černý a o opětovné získání kotouče se snaží další ze Zubrů.
     
    50:20
    Kusko vybojoval společně s Raškou kotouč, ale po rychlém zásahu hostů se puk dostává mimo jejich obrannou třetinu.
     
    50:05
    Nedbal nahrává z pravé strany modré čáry puk Královi na straně levé, jeho střela končí vysoko nad v ochranné síti a bude se znovu vhazovat.
     
    49:25
    Bilčík střílí na Klimeše, o dorážku se pokouší Nedvídek, ani jeden z těchto pokusů však nekončí ve svatyní brankáře hostů. Hra se nyní přesouvá před Dostála, kde se vhazuje, domácí jsou úspěšnější a vyráží opět před Klimeše.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Havránek – 2 min., faul loktem).
     
    48:48
    Jakub Čejka zkusil nahrát kotouč na druhou stranu Raškovi, tento pokus mu nevyšel a ani následná dorážka, která směřovala do pravého růžku brány.
     
    47:51
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, Dostál rozehrává zpoza brány puk, který dále pokračuje nahozením Brože do útočného pásma, tam ale jeho cesta končí a začíná úplně nová na holích hráčů Přerova.
     
    47:15
    Malec prohrál na vhazování a puk se dostává k Sikorovi, obránci jsou ale pozorní a rychle Zubry zbaví vlastnictví kotouče. Hra nyní pokračuje ve středním pásmu.
     
    46:45
    Nedvídek vyhrál vhazování proti Sýkorovi, Vodný se dostal ke kotouči ve středním pásmu, odtud ale puk putuje zpět před Dostála, kde musí brankář domácích zasahovat.
     
    46:00
    Raška nahrál kotouč rozjetému Jakubovi Čejkovi před Klimešem, jeho tvrdou střelu musel likvidovat svým betonem, stav utkání tak zůstává beze změny.
     
    45:05
    Novotný nahrává ve středním pásmu na Sikoru, následně se ke kotouči dostávají domácí, kteří projíždí za bránou Klimeše.
     
    44:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po přihrávce zadovkou z před brankového prostoru se ke kotouči před Dostálem dostal ROBERT ČERNÝ, který svojí tvrdou střelou propálil brankáře domácích mezi betony. Přerov tak snižuje stav utkání na 3:2, kdy má Třebíč stále jednobrankový náskok. Asistence: bez asistence.
     
    43:55
    Oba týmy střídají a s pukem na holích budou začínat Zubři.
     
    43:10
    Brož nahazuje kotouč na Rašku, ten o puk přichází ve středním pásmu a v pravém rohu kluziště u Dostála se o kotouč perou tři hráči.
     
    42:10
    Doležal vyhrál souboj o kotouč, druhý ale následně prohrává. Třebíč vyráží do útoku, kdy se ke kotouči dostává Král a následně Nejedlý, který udržel útočné pásmo.
     
    41:30
    Vhazování vyhráli hosté, kteří nahazují kotouč za bránu Dostála, v rohu vybojoval puk následně Malec, který ho ale vzápětí ztrácí a od modré čáry střílí jeden ze Zubrů. Střela končí za zády Dostála.
     
    41:26
    Ofsajd hostů, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    40:45
    Novotný nahrává na Moučku, který se dostává do útočného pásma, tam o puk přichází a dopředu vyráží třebíčští hráči. Ti ale končí ve středním pásmu a akci začínají Zubři od brány Klimeše.
     
    40:06
    Vhazování vyhráli domácí, po nahození kotouče do středního pásma ale o puk přichází a hosté se drží ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    A máme zde konec i druhé třetiny. Ta začala poněkud lépe pro Přerov, který v čase 21:14 vstřelil rychlou branku prostřednictvím Sikory a otevřel tak skóre tohoto zápasu. Poté hráli ještě Zubři poněkud agresivnější hru než domácí, to se ale změnilo v čase 26:42, kdy Malec dal vyrovnávací branku na 1:1 a dokázal tak využít přesilovou hru Třebíče. V časech 28:01 a 31:47 padla další vyloučení v řadách Zubrů, kdy při druhém z nich v čase 32:02 dokázal Kusko navýšit stav utkání na 2:1 pro Třebíč. A po minutě a devíti sekundách v čase 33:11 posunul Třebíč do vedení o dvě branky Tadeáš Král. Stav tak byl 3:1. Po třetím góle na straně Třebíče dokonce odstoupil Šurý z brány a pustil na své místo Klimeše. I přes následný nápor Přerova v čase 34:31, kdy byl vyloučen Brož, zůstal stav utkání beze změny, a to hlavně díky skvěle chytajícímu Dostálovi. Do konce třetiny se pak již nic zvláštního nestalo. Domácí Horácká Slavia má náskok dvou branek. Dokáží Zubři stav utkání vyrovnat či úplně otočit? To vše a ještě více se dozvíme v čase 19.08, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Pšurný jede s kotoučem za bránu Dostála kolem levé tyče, pokouší se puk dostat za záda třebíčského brankáře, ale bez výsledku.
     
    39:14
    Vhazování si berou na své hole hosté, Rachůnek přichází o puk před Dostálem a pokračují v kombinaci domácí.
     
    39:13
    Po rychlé akci ihned po vhazování se bude po zákroku Klimeše před jeho bránou opakovat.
     
    38:55
    Procházka se snaží dostat kotouč od Rašky, následně tak i Černý, ani jednomu z nich se to ale nedaří a třebíčští hráči se dostávají i k následné střele. vhazuje se před Klimešem.
     
    37:15
    V pravém rohu obranného pásma domácích se svádí souboj o kotouč, ve kterém vítězí domácí. Puk se ve středním pásmu dostává na hole hostů, kteří se ale moc daleko nedostávají. Nyní rozjíždí akci Jurnečka, který vyhazuje kotouč, Zubři ho ale berou pod svá křídla a vyráží zpět do středního pásma.
     
    36:31
    Domácí v plném počtu.
     
    35:50
    Navrátil nyní kombinoval se svými spoluhráči a po pár kličkách s kotoučem se pokusil o střelu, kterou svým rychlým betonem zneškodnil Dostál. Dále přišla střela z modré čáry, kterou dokázal Dostál pokrýt svou vyrážečkou. Nyní brankář domácích podržel svůj tým.
     
    35:00
    Domácí se osvobozují ze sevření Zubrů vyhozením kotouče. Nyní se pokoušel o rychlou akci Pšurný, který nahodil kotouč před Dostála, tam ho ale přebral Král a vyhodil za Klimešem.
     
    34:31
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Brož – 2 min., krosček).
     
    34:05
    Sýkora se pokusil o bekendovou střelu od levé tyče, jeho pokus končí na druhé straně brány, pokouší se ještě o druhou střelu ze stejného místa, tato šance končí v pravé síťce brány. Vhazovat se bude před Dostálem.
     
    33:12
    Hosté střídají brankáře, na místo Šurého nastupuje Lukáš Klimeš.
     
    33:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po nahrávce zpoza brány od Patáka se ke kotouči dostal TADEÁŠ KRÁL, který propálil Šurého za záda a navýšil stav skóre na 3:1. Asistence: Paták, Ferda.
     
    32:50
    Paták kombinuje s Václavem Čejkou na modré čáře, který střílí. Jeho střela končí v obraně.
     
    32:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po pár sekundách přesilovky se do gólové šance dostal SILVESTER KUSKO, který se po střele Vlastimila Bilčíka dostal k dorážce v blízkosti Šurého a zvýšil tak stav skóre na 2:1. Asistence: Vlastimil Bilčík, Adam Raška.
     
    31:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Rachůnek – 2 min., držení).
     
    31:35
    Černý rozjíždí akci nahrávkou na modrou čáru, tam kotouč přebírají domácí a hra pokračuje v pravém rohu kluziště.
     
    30:26
    Ferda svádí souboj s Navrátilem, ten se dostává ke kotouči následně ve středním pásmu, kde ho o puk připravila obrana domácích. Nyní hra pokračuje u levého mantinelu, kdy se nakonec dostává k puku Hort, který nahrává na Jakuba Čejku na modré čáře. jeho střela končí v před brankovém prostoru.
     
    30:01
    Hosté v plném počtu.
     
    29:25
    Král kombinuje s Nedbalem, Král se dostává ke střele, která je ale zablokována, následně dostává zpoza brány přihrávku Jakub Čejka, který střílí na Šurého. Ten má situaci pod kontrolou.
     
    29:13
    Po nahrávce od modré čáry se ke střele v blízkosti před Šurým dostal Jakub Čejka, Šurý měl ale situaci pod kontrolou.
     
    28:36
    Nedvídek se dokázal dostat kličkou přes 2 obránce, ale následnou střelu mu znemožnil svojí hokejkou jeden ze Zubrů. Po chvíli se hosté dostávají do ofsajdu a vhazuje se před Šurým.
     
    28:10
    Nedvídek se společně s Kuskem pustili do akce a následné střele, kdy pak oba přijeli ještě kotouč dorážet. Tato akce však vyústila pouze v další vhazování pře Šurým.
     
    28:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mašín – 2 min., sekání).
     
    26:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč dokázala využít přesilovku. Po střele u levé tyče se ONDŘEJ MALEC dostal ještě k dorážce a dokázal přes beton a tyčku dostat puk až za záda Šurého a srovnat stav utkání na 1:1. Asistence: Tadeáš Král, Karel Nedbal.
     
    25:16
    Sýkora vyváží kotouč až přes střední pásmo k Dostálovi, odtud třebíčští opět zakládají útočnou akci a kombinují před Šurým. nyní připutovala přihrávka na pravou stranu k Václavu Čejkovi, který ji ještě vracel před prázdnou bránu, tento pokus ale dokázali Zubři zpacifikovat.
     
    25:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Pala – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:27
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Václav Čejka posouvá kotouč do středního pásma, odkud je tečován za záda Šurého, tam už se ale nikdo z domácích nedostal.
     
    23:48
    Malec nedokázal vybojovat kotouč ve středním pásmu, puk si nakonec berou na své hole Zubři, kdy s ním kombinují Goiš a Navrátil. Po chvíli se ale puk dostává do středního pásma.
     
    23:00
    Nedvídek dokázal zablokovat přihrávku, která směřovala přímo na hůl Rachůnka, který by se dostal do samostatného nájezdu. Hra pokračuje vhazováním před Dostálem.
     
    22:26
    Doležal dostal kotouč za Dostálem do levého rohu kluziště, tam byli ale úspěšní domácí, kteří vyváží kotouč do útočného pásma. Zubři nakonec vyhazují puk na zakázané uvolnění.
     
    22:04
    Hejcman jel s Indrákem na Dostála a vznikla zde podobná situace jako při prvním gólu, tentokrát střela směřovala do pravého růžku brány, tento pokus skončil nakonec za Dostálem v mantinelu. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    21:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    MAREK SIKORA dostal přihrávku od Martina Novotného a dostal se tak do samostatného nájezdu na Dostála. Jeho střela skončila v pravé straně sítě, kam už nedokázal Dostál strčit svoji vyrážečku. Asistence: Martin Novotný.
     
    20:40
    Vhazování vyhráli hosté, Moučka projel středním pásmem až za bránu Dostála, tam o puk přichází a hra se přesouvá před Šurého.
     
    20:35
    Ofsajd hostů , vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:05
    Vhazování vyhráli hosté. Do útoku se pouští Sýkora, který je zastaven na modré čáře obranou Třebíče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Co se aktivity týče, byla na obou stranách vyrovnaná, o čemž vypovídá stav skóre a počet vyloučení, která padla celkem dvě, a to jedno na straně domácích a jedno v řadách hostů. Ani jedna z přesilovek nebyla využita. Oba brankáři měli místy plné ruce práce, kdy například Šurý musel likvidovat střelu a následný pád kotouče ze vzduchu, kdy puk nakonec skončil těsně vedle pravé tyče. Jak bude vypadat druhá třetina? Který z týmů bude mít tu čest otevřít skóre? To vše a ještě více se dozvíme v čase 18.15, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:01
    Vhazování před Dostálem si berou domácí. Malec rozjíždí útok, ve středním pásmu se ale kotouč dostává k Zubrům, a ti následně vyhazují puk za bránu Dostála. Tam o něj svádí menší souboj Ferda s jedním ze Zubrů, kotouč nakonec zůstává na holích horácké Slavie.
     
    18:49
    Hosté v plném počtu.
     
    18:08
    Vhazování před Šurým si berou domácí, po ztrátě kotouče se ale puk dostává do středního pásma, odkud Třebíč znovu začíná svoji akci. Ke střele se dostává Král, jeho pokus končí na betonech Šurého.
     
    17:15
    Na modré čáře kombinuje Raška s Čejkou a Bilčíkem, Kusko blokuje pokus o vyhození kotouče do středního pásma, napodruhé se to hostům daří a třebíčští hráči musí začínat od své brány.
     
    16:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mašín – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    16:40
    Hráči si nyní přehazují puk z hole na holi ve středním pásmu, kde dochází následně k vyhození kotouče mimo led. Vhazuje se před Šurým.
     
    15:09
    Po krátkém pobytu před Šurým se puk dostává opět za Dostálem, odkud putuje do středního pásma, tam byli Zubři úspěšnější, kdy ale po neshodě se dostává kotouči Malec, který střílí na Šurého. Jeho pokus letí vedle levé tyče, následně se o střelu snaží i Král, ale už bez úspěchu.
     
    14:20
    Havránek nahazuje kotouč od modré čáry za bránu Dostála, za pukem se žene Pšurný, který je zastaven dvěma hráči z Třebíče a ti následně vyráží do útoku.
     
    13:35
    Kučera se dostává ke střele od modré čáry, jeho pokus končí za bránou Šurého.
     
    12:10
    Hejcman rozjíždí akci s Mašínem, ta bránou Dostála nyní bojuje Sýkora s Václavem Čejkou, ten je úspěšnější a puk jde přes střední pásmo až do útoku za třebíčskými hráči.
     
    11:10
    Třebíčští hráči vyhráli vhazování, na modré čáře ale kotouč zachytil Padrnos, který se následně dostal ke střele, kterou mu ale překazila třebíčská obrana. Černý vrací kotouč ze středního pásma do pásma Třebíče a jede střídat.
     
    10:58
    Furch vyhazuje kotouč z obranného pásma na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Dostálem.
     
    10:00
    Malec rozjíždí útočnou akci, vybízí své spoluhráče k útoku, za bránou Šurého nyní bojuje o kotouč Nejedlý, po krátkém souboji se ale puk dostává na hole hostů, kteří vyjíždí do středního pásma.
     
    08:35
    Nedvídek objíždí bránu a zakládá útok, po přehození kotouče ve středním pásmu se dostává do samostatného nájezdu, jeho pokus směřuje do pravého růžku brány Šurého, tato šance ale končí jen v mantinelu.
     
    08:25
    Domácí v plném počtu.
     
    07:54
    Na modré čáře stojí připravený Novotný, pálí na Dostála, ten je připravený. Poté přichází další střela, kterou brankář domácích pokryl svojí lapačkou.
     
    07:10
    Novotný zachytil vyhozený kotouč na modré čáře, kombinuje se svými spoluhráči v před brankovém prostoru, Dostál si ale situaci pohlídal a vhazuje se před bránou domácích.
     
    06:35
    Pala nahrával od modré čáry na svého spoluhráče po pravém mantinelu, třebíčská obrana byla pozorná a vyhazuje puk do středního pásma.
     
    06:25
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Bilčík – 2 min., podrážení).
     
    05:55
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Ferda rozjíždí rychlou akci přes střední pásmo, po levé straně mu jede jeden ze spoluhráčů, jeho střela ale končí v ochranné síti.
     
    05:50
    Po nahození Třebíče je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    04:50
    Vhazování vyhráli domácí, Václav Čejka vypálil na Šurého, který ale tento pokus zneškodnil, kotouč plachtil chvíli vzduchem a následně projel kolem tyče brány hostů.
     
    04:49
    Přerov vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    04:20
    Černý si objíždí vlastní bránu, kotouč se následně dostává do středního pásma, kde ho berou domácí pod svá křídla.
     
    03:10
    Vhazování si berou na své hole domácí, Furch čeká na modré čáře na přihrávku, mezitím se puk ocitá za bránou hostů, kde o něj bojuje Jakub Čejka, hostí ale dokázali kotouč dostat pryč z obranného pásma a oba týmy jdou střídat.
     
    03:00
    Ferda projel středním pásmem s Nejedlým, Ferda se pokusil z modré čáry o bekendovou střelu, kterou Šurý pokryl. Vhazuje se před bránou hostů.
     
    01:55
    Padrnos rozjíždí akci s Goišem a Procházkou, po krátké kombinaci končí kotouč za bránou Třebíče, kde o něj bojuje Hort s Mašínem, Hort je úspěšnější a hra pokračuje na holích Horácké Slavie.
     
    01:10
    Moučka se pokouší vybojovat kotouč v obranném pásmu Třebíče, ale puk se dostává na hole domácích, kteří ho vyváží do středního pásma.
     
    00:05
    Úvodní vhazování jde na hokejky třebíčským hráčům, na modré čáře se ke střele chystá Kusko, nyní však svádí souboj za bránou hostů dva ze Zubrů s jedním z hráčů Horácké Slavie, po této akci se hra přesouvá do středního pásma, odkud je kotouč poslán následně na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Šurým.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes máme před sebou poslední přípravné utkání, při kterém si spolu zahrají domácí hráči Horácké Slavie a Zubři z Přerova. Utkání začne v 17.30, kdy padne úvodní buly tohoto zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Bilčík, Furch, Brož, Nedbal, Čejka V., Čermák, Kučera, Hort – Kusko, Čejka J., Raška – Vodný, Havlát, Nedvídek – Malec, Paták, Král – Ferda, Jurnečka, Nejedlý.

    HC ZUBR Přerov: Šurý (Klimeš) – Pala, Novotný, Zbořil, Černý, Pohl, Padrna, Havránek, Doležal, Sýkora, Rachůnek, Moučka, Pšurný, Sikora, Procházka, Navrátil, Goiš, Mašín, Hejcman, Indrák..
     
    Dne 30. 8. se odehraje poslední přípravné utkání na ledě Horácké Slavie, která poměří své síly se Zubry z Přerova. Třebíč ve svém posledním zápase dokázala porazit Prostějov 3:2, oproti tomu Přerov prohrál na samostatné nájezdy proti Vsetínu, který tak vyhrál 5:4sn. Jak dopadne tento zápas? Vše se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava Přerova z minulého utkání: Klimeš (Šurý) – Novotný, Zbořil, Padrnos, Černý, Pala, Malina, Pohl – Sýkora, Doležal, Sikora, Procházka, Rachůnek, Tomaník, Navrátil, Pšurný, Dvořák, Moučka.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Jekel (Svoboda) – Bilčík, Furch, Kowalczyk, Nedbal, Čejka, Čermák, Kučeřík, Hort – Vodný, Raška, Novák, Kusko, Střondala, Kratochvíl, Malec, Král, Čejka, Ferda, Súss, Havlát, Paták.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 27. Malec (Král, Nedbal), 33. Kusko (Bilčík, Raška), 34. Král (Paták, Ferda) – 22. Sikora (Novotný), 45. Černý


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Bilčík, Furch, Brož, Nedbal, Čejka V., Čermák, Kučera, Hort – Kusko, Čejka J., Raška – Vodný, Havlát, Nedvídek – Malec, Paták, Král – Ferda, Jurnečka, Nejedlý.
    HC ZUBR Přerov: Šurý (*Klimeš) – Pala, Novotný, Zbořil, Černý, Pohl, Padrna, Havránek, Doležal, Sýkora, Rachůnek, Moučka, Pšurný, Sikora, Procházka, Navrátil, Goiš, Mašín, Hejcman, Indrák.

    Rozhodčí: Pokorný, Ondráček.

    Diváci: 264
    bahis siteleri