Poprad – Miskolc 3:1 (kon.) | Znojmo – Košice 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Čtvrtek 30.08.2018, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase! Milamovi nevyšla prihrávka od modrej čiary, puku sa zmocnil DÁVID BONDRA, ktorý ho dokorčuľoval a pohodlne zakončil do opustenej bránky!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Lukáš Kozák.
     
    53:13
    Miškolc dal gól!
    Hostia strieľajú kontaktný gól na 2:1. Od ľavého mantinelu prihral Galanisz puk na RASMUSA KULMALU, ktorý sa len otočil, pozrel sa na bránku a nádherne trafil k ľavej žrdi.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, Nick Crawford.
     
    36:46
    Poprad dal gól!
    Hernú pohodu potvrdili kamzíci druhým streleným gólom. Mlynarovič prišiel po puk do rohu klziska, pozrel sa pred bránku a perfektne naservíroval PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý si len stiahol Duscheka a bezpečne okolo jeho betónu zakončil.
    Asistencia: Samuel Mynarovič.
     
    34:28
    Poprad dal gól!
    Sme svedkami prvého gólu 71. ročníka turnaja a strieľa ho Poprad. JINDŘICH ABDUL sa uvoľnil medzi kruhmi, spracoval si prihrávku, prišiel bližšie k bráne a rýchlou prízemnou strelou "podstrelil" Duscheka.
    Asistencia: Lukáš Kozák.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 35. Abdul (Kozák), 37. Svitana (Mlynarovič), 60. Bondra (Zagrapan, Kozák) – 54. Kulmala (Galanisz, Crawford)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda – Svitana (A), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Macík, Paukovček, Koyš – Martančík
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Slovák, Szirányi (A) – Loiseau, Kulmala, Miskolczi – Somogyi, Galanisz (A), Magosi (C) – Ritó, Hajós, Vincze – Pance, Lada, Vojtkó

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri