Plzeň – Karviná 5:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
5:2 (3:1, 2:1, 0:0)
HbK Karviná
Neděle 02.09.2018, 11:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 11. kolo
     
    25:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni vedou znovu o tři góly! STANISLAV VALENTA zkusil překvapit z rohu gólmana Smolku a povedlo se mu to, když se od jeho výstroje odrazil míček za jeho záda. Asistence: Ondřej Benedikt, David Ulč.
     
    19:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni vedou znovu o dvě branky! Rána od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu zpět k tyčce, kde ONDŘEJ MALÝ pohotově trefil poloprázdnou klec. Asistence: Ondřej Benedikt, David Ulč.
     
    15:04
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod v podání Karviné! Po vhazování se MARTIN KONEČNÝ opřel do balonku a ten skončil k překvapení všech až za zády gólmana Kráčiny. Bez asistence.
     
    15:00
    Karviná právě vstřelila branku!
    Přímo s hvizdem sirény ještě Karviná snižuje! Zpoza branky dostal výbornou přihrávku LUKÁŠ PACAS, který z blízkosti z první propálil zkoprnělého Kráčinu. Asistence: Jan Diviš.
     
    14:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už o tři branky! MARTIN KRCH na levé straně nic nevymýšlel, práskl do balonku a jeho dělovka skončila až za zády brankáře Smolky. Asistence: Jiří Kavalír, Daniel Pejchar.
     
    12:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši dávají další gól! DAVID POKORNÝ dostal nabito od Ondřeje Kejře a propálil gólmana Smolku. Asistence: Ondřej Kejř, Ondřej Benedikt.
     
    10:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni jdou do vedení! Majer vystřelil po otočce z mezikruží a Smolka vyrazil míček pouze ke STANISLAVU VALENTOVI, který ho dorazil za jeho záda. Asistence: Tomáš Majer, Ondřej Benedikt.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 11. Valenta (Majer, O. Benedikt), 13. Pokorný (Kejř, O. Benedikt), 15. Krch (Kavalír, Pejchar), 20. Malý (O. Benedikt, Ulč), 26. Valenta (O. Benedikt, Ulč) – 15. Pacas (Diviš), 16. Konečný


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – O. Benedikt, Hanuš, Vodrážka, Kavalír, O. Kejř, Pokorný, Kastner, Šmucer – Majer, Ulč, Valenta – Krch, Švarc, Malý – Vobruba, J. Benedikt, Pauer – Drož, Pejchar, Forejt.
    HbK Karviná: Smolka (Mokrý) – Pilch, Zaremba, Liboska, Sladký, Rejthar, Konečný, Vosyka, Gengel, Pořízek, Rosůlek, Pacas, Diviš, Řehůřek, Favský, Kubica
    bahis siteleri