Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Neděle 02.09.2018, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:30 Patrik VIRTA - 5:1
     
    56:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen dočkávají své úvodní branky. Úspěšným střelcem se stal finský útočník PATRIK VIRTA, který trefil přesně pravý horní roh Košečkinovy branky. Asistence: Adam Liška, Nick Schaus.
    43:05 Vladislav KALETNIK - 5:0
     
    43:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují slovanu už na pětibrankový náskok, tato branka se příliš neliší od jejich druhého gólu. VLADISLAV KALETNIK čekal na přímo před brankou na přihrávku zpoza branky a ačkoliv měl kolem sebe rozestavených všech pět hráčů Slovanu, dokázal kotouč propálit až za Čiliakova záda. Asistence: Pavel Varfolomejev, Andrej Čibisov
    32:55 Sergej MOZJAKIN - 4:0
     
    32:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hráči Magnitogorsku teď potrestali chybu Slovanu v jejich obranném pásmu. Ačkoliv měl slovenský celek v předchozích minutách několik velmi dobrých příležitostí, nakonec skóruje soupeř. Matt Ellison s Nikolajem Kuljominem přiravili příležitost pro SERGEJE MOZJAKINA, který zvyšuje na 4:0. Asistence: Matt Ellison, Nikolaj Kuljomin.
    14:14 Jevgenij BIRJUKOV - 3:0
     
    14:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ BIRJUKOV dostal přihrávku od Alexeje Běreglazova a okamžitě vyslal tvrdou ránu směrem na Čiliaka. Puk se po cestě ještě odrazil od brusle jednoho z obránců a změnil směr. Hostující gólman se pokusil zasáhnout lapačkou, kotouč mu ale propadnul a skončil v síti. Asistence: Alexej Běreglazov.
    11:05 Nikolaj KULJOMIN - 2:0
     
    11:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk odskakuje Slovanu na rozdíl dvou branek. NIKOLAJ KULJOMIN dostal přihrávku zpoza branky, bez váhání vypálil a Čiliak už nestihl zareagovat. Asistence: Sergej Mozjakin, Matt Ellison.
    07:45 Jakov RYLOV - 1:0
     
    07:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo se ujímá vedení. Pavel Varfolomejev dobře viděl před brankou úplně volného JAKOVA RYLOVA, který měl před sebou odkrytou branku a bez obtíží usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Pavel Varfolomejev, Andrej Čibisov.

    LB

    Branky a nahrávky: 8. Rylov (Varfolomejev, Čibisov), 12. N. Kuljomin (Mozjakin, Ellison), 15. J. Birjukov (Běreglazov), 33. Mozjakin (Ellison, N. Kuljomin), 44. Kaletnik (Varfolomejev, Čibisov) – 57. Virta (Liška, Schaus)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Bobrjašov, J. Birjukov, Běreglazov, Matuškin, Vereščagin, Rylov – Mozjakin, Ellison, N. Kuljomin – Pakarinen, Rasmussen, Wolski – Varfolomejev, Ljubimov, Čibisov – Platonov, Několenko, Kaletnik – Olšanskij.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen, Meszároš, Grman, Schaus, Jánošík, Švarný, Gelinas, Hedera – Červený, Taffe, Řepík – Lunter, Chipchura, Lamper – Liška, Rau, Virta – Hrnka, Šimun, Buc.
    bahis siteleri