Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
6:3 (2:1, 2:2, 2:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 02.09.2018, 16:00 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:11 Vjačeslav LEŠČENKO - 6:3
     
    49:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí opět korigují stav utkání. Velmi špatnou přihrávku zachytil na modré čáře VJAČESLAV LEŠČENKO, který po nabrání rychlosti využil zcela volného středu hřiště a v tváří tvář dokázal překonat Kašíka rychlou střelou po naznačení kličky. Bez asistence.
    42:47 Martinš KARSUMS - 5:3
     
    42:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Aktivní hra domácímu Spartaku přináší ovoce v podobě páté branky utkání. Střelu Alexandra Chochlačova dokázal za Kašíkova záda protečovat dobře postavený MARTINŠ KARSUMS. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    34:38 Dmitrij VOROBJOV - 4:3
     
    34:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Bespalov nyní jen hledí na své spoluhráče. Zcela zacloněného výhledu využil DMITRIJ VOROBJOV, který z pravé strany modré čáry dokázal uklidit kotouč do branky Spartaku. Asistence: Ilja Berestennikov a Arťom Železkov.
    28:57 Pavel DĚDUNOV - 4:2
     
    28:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ale nevzdávají a snižují na rozdíl dvou branek! Po vhazování nahodil kotouč do brankového prostoru Vitalij Aťušov, načež odražený kotouč sklepl jako první PAVEL DĚDUNOV. Asistence: Vitalij Aťušov.
    27:32 Ben MAXWELL - 4:1
     
    27:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ponechanou výhodu domácí využívají a už vedou o tři branky! Filatov nabil BENU MAXWELLOVI, který od modré čáry dokázal prostřelit vše co mu stálo v cestě. Asistence: Nikita Filatov a Vselovod Sorokin.
    24:06 Andrej KUTĚJKIN - 3:1
     
    24:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru domácí zvládli a odskakují zpět na rozdíl dvou branek. Alexandr Chochlačov si sjel od modré čáry na střed levého kruhu, načež vytvořil prostor ANDREJI KUTĚJKINOVI. Ten po přihrávce napřáhl k tvrdé střele, proti které Kašík nemohl nic dělat. Asistence: Alexandr Chochlačov a Ilja Zubov.
    06:08 Maxim KONDRATĚV - 2:1
     
    06:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    O branky v první třetině rozhodně není nouze! Po přechodu útočné modré čáry dostal kotouč na modrou čáru Jan Kolář, který lehkou přihrávkou nabil puk MAXIMU KONDRATĚVOVI. Ten svou tvrdou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě a kotouč zastavila až branková síť. Asistence: Jan Kolář.
    04:06 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:0
     
    04:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hráči v červeném navyšují velmi rychle své vedení na rozdíl dvou branek! Robin Hanzl po přejetí na pravé křídlo stáhl hru na sebe, čímž na levé straně zcela uvolnil KASPARSE DAUGAVINŠE. Na toho volala odkrytá branka, kterou po rychlém zpracování trefuje. Asistence: Robin Hanzl.
    02:06 Ben MAXWELL - 1:0
     
    02:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí na úvodní branku nečekali příliš dlouho. Po usazení v útočné třetině vytáhli domácí hru na modrou čáru, odkud po výměně pálil přímo mezi betony Kašíka BEN MAXWELL.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 3. Maxwell, 5. Daugavinš (R. Hanzl), 25. Kutějkin (Chochlačov, Zubov), 28. Maxwell (Filatov, V. Sorokin), 43. Karsums (Chochlačov), 50. Leščenko – 7. Kondratěv (J. Kolář), 29. Dědunov (Aťušov), 35. D. Vorobjov (Berestennikov, Železkov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin, Gončarov, Kutějkin, Dyblenko, A. Osipov, Kulik, V. Sorokin – Karsums, Chochlačov, Zubov – Daugavinš, R. Hanzl, Filatov – Leščenko, Maxwell, Truňov – Cyplakov, A. Voronin, Šaškov – Šalagin.
    Amur Chabarovsk: Kašík (Alikin) – Jordán, Aťušov, Kondratěv, J. Kolář, Turbin, D. Vorobjov, Kuzmin – Vj. Ušenin, Gorškov, T. Zohorna – Berestennikov, Železkov, Ruděnkov – A. Kuzněcov, Dědunov, Potěchin – Zaseda, Golubev, Gizdatullin.
    bahis siteleri