IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
Junosť Minsk
6:2 (2:0, 2:0, 2:2)
Malmö Redhawks
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 SETKOV - 6:2
     
    59:50
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    To je parádní konec zápasu! MALTE SETKOV vyslal hned dvě dobré střely. První sice jen zaduněla o mantinel, jenže ta druhá skončila v síti. Parádní střela! Asistence: Frederik Storm.
    58:46 KOGALEV - 6:1
     
    58:46
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Tak tohle je debakl pro hosty, kteří před tímto zápasem vedli tabulku! ALEXANDR KOGALEV dostal puk a neměl komu nahrát. Proto se rozhodl pro rychlou střelu, která propadla až do brány! Asistence: Sergej Drozd.
    54:53 KULAKOV - 5:1
     
    54:53
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Nakonec se ovšem přece jen prosazuje! Obranná čtyřka tam byla celé oslabení a už viditelně tahala nohy. Puk na střed dostal , jehož střelu ještě zvládl Alsenfelt vyrazit. Puk se však odrazil přesně na hůl ALEXANDRA KULAKOVA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Pavel Razvadovskij a Stanislav Lopačuk.
    40:35 KOMAREK - 4:1
     
    40:35
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    A už je to "jen" o tři branky, jelikož hostující tým využívá přesilovou hru! KONSTANTIN KOMAREK dostal puk na vrcholek kruhu a jeho rána se zastavila až o síť v bráně. Asistence: Anton Öhman a Max Görtz.
    38:31 KOGALEV - 4:0
     
    38:31
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Na tuhle parádní akci už však obranná čtyřka nestačila a Junosť vede již o čtyři góly! Kulakov vyslal skvělou křižnou přihrávku na zcela volného ALEXANDRA KOGALEVA, který to měl s dorážkou do prázdné brány jednoduché. Asistence: Alexandr Kulakov a Stanislav Lopačuk.
    20:42 STEFANOVIČ - 3:0
     
    20:42
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Nebude, jelikož Minsk využívá i tuto přesilovou hru a dostal se do vedení o tři branky! MICHAIL STEFANOVIČ dostal nabito od mantinelu a jeho rána z první zapadla k bližší tyči. Alsenfelt neměl čas reagovat. Asistence: Eduard Grin a Kirill Brikun.
    04:34 GAJNETDINOV - 2:0
     
    04:34
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Parádní start do utkání v podání Minsku, jelikož vede už o dvě branky! Běloruský tým byl důrazný u mantinelu, díky čemuž se dostal k puku. Před bránou byl navíc úplně volný JEGOR GAJNETDINOV, jenž procpal kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Karakulko.
    02:02 GRIN - 1:0
     
    02:02
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Tak to bylo rychlé! Minsk využil přesilovou hru a dostává se jako první do vedení. Puk se odrazil k EDUARDOVI GRINOVI, jenž z první prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Kirill Brikun a Sergej Drozd.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Grin (K. Brikun, Drozd), 5. Gajnetdinov (Karakulko), 21. Stefanovič (Grin, Brikun), 39. Kogalev (Kulakov, Lopačuk), 55. Kulakov (Razvadovskij, Lopačuk), 59. Kogalev (Drozd) – 41. Komarek (Öhman, Görtz), 60. Setkov (Storm)


    Junosť Minsk: I. Brikun (Borodulja) – Šočin, Antonov, Mickevič, Bogoleiša, Kazakevič, Tarleckij, Nogačjov, Jerokho – Grin, K. Brikun, Stefanovič – Kulakov, Razvadovskij, Kogalev – Lopačuk, Drozd, Protasenja – Kaškar, Karakulko, Gajnetdinov.
    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Nihlstorp) – Ekberg, Warg, Olsson, Lerby, Öhman, Mylläri, Rosdahl, Setkov – Sylvegård, Händemark, Bryggman – Sylvegård, Komarek, Görtz – Olofsson, Forsberg, Janolhs – Strom, Wemmenborn, Hardt.

    Rozhodčí: Müller, Amosov – Kliaščeunikau, Paliakou

    Diváci: 3469
    bahis siteleri