Litoměřice – Dukla 6:4 (kon.) | Most "B" – Dandy Malé Březno 2:1 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
6:4 (0:4, 2:0, 4:0)
HSÚ Dukla Ústí nad Labem
Neděle 09.09.2018, 14:00 • SHC Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (15:49:57)
     
    Velmi překvapivé utkání! Po první třetině to znamenalo celkem slibně pro hráče ústeckého celku, ovšem ukázalo se zcela jasně, že zápas po patnácti minutách nekončí. Litoměřicím se povedlo šesti góly otočit vývoj utkání, čímž si hned v prvním kole připisují velmi cennou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    44:41
    Hra se obrátila! Do střelecké příležitosti se tentokrát dostali hráči domácího celku.
     
    44:04
    Hosté se drží na soupeřově polovině a navyšují svůj přesilovkový tlak. Proti nim ale stojí neoblomná obrana Killers, na kterou nemohou vyzrát.
     
    43:34
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Rechtorík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:19
    V závěrečné dvouminutovce se Dukla snaží ještě něco udělat s vývojem utkání, které pro ní zprvu vypadalo velmi slibně. Jakékoliv zakončení je ale nepřesné.
     
    42:50
    Killers se dostali do útočného pásma. Na zakončení ale čekali s míčkem na hokejkách až příliš dlouho.
     
    41:44
    Jinou možnost, než prudkou střelu ze středního pásma neměl Václav Jirkovský. Míček se ale po této šanci pouze prolétl vedle litoměřické branky.
     
    40:55
    Velkou šanci měl na opačné straně Dušan Pechy! Zcela sám se odhodlal k průniku do útočného pásma. Bez hlídání také vystřelil. Ovšem Zimenzl si proti jeho střele vyběhl celkem vysoko, čímž jí dokázal pokrýt.
     
    40:23
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení! Po svém náběhu podél mantinelu a několika prověření ústecké branky se dostal opět k míčku EDUARD HAKEN, který zvyšuje litoměřický odstup na dvě branky. Asistence. Michal Krejza, Jakub Patrák.
     
    39:05
    Tomáš Krátký vyběhl sám z obranného pásma. Stíhán Václavem Jirkovským se odhodlal ke křižné přihrávce na Lukáše Nováka směrem do opačného rohu hrací plochy. Míček byl však rychlejší než Novákovy nohy, čímž o něj Killers přišli.
     
    38:00
    Ondřej Rechtorík napálil míček prudce na Jandovu branku. Míček se ale pouze odrazil o betony ústeckého gólmana přímo na hokejku Miroslava Vinše. Jeho snaha o probití se do středního pásma ale byla i tentokrát neúspěšná.
     
    36:57
    V souboji šestek ve středním pásmu byl úspěšnější litoměřický Tomáš Mach. Další pokus Dukly o přechod na opačnou stranu hřiště se tak znovu zadrhl, navíc se Killers vrátili rychle zpět.
     
    35:27
    Dukla se odhodlala k vyběhnutí z vlastní obranné třetiny. Ještě na modré čáře ale narazila na dvojici litoměřických hráčů, což se jí stalo osudné. Killers se tak i nadále drží v útočné třetině soupeře.
     
    34:53
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do trháku! Chaosu ve skupince ústeckých hráčů využil TOMÁŠ KRÁTKÝ, který si na hranici brankoviště převzal míček a nesouhru Ústečanů krutě vytrestal jeho posláním do volného prostoru branky, čímž kompletuje svůj hattrick. Asistence: Milan Šimek, Ondřej Sýkora.
     
    34:32
    Tlak litoměřického týmu neustále narůstá! Podél levého mantinelu si vyjel na opačný konec hřiště Libor Kauschitz. Jeho střelu ale Janda podržel.
     
    34:08
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! K odraženému míčku se dostal ONDŘEJ SÝKORA, který neváhal ani vteřinu a ihned poslal míč do ústecké branky. Bez asistence.
     
    33:41
    Baxovu střelu z pravé strany Zimenzl velmi rychlých pohybem betony dokázal vyrazit!

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 18. Krátký (Krejza, Kauschitz), 28. Novák (Rechtorík, Krátký), 33. Krátký (Šimek), 35. Sýkora, 35. Krátký (Šimek, Sýkora), 41. Haken (Krejza, Patrák) – 3. Pechy (Jirkovský), 7. Baxa (Petružálek, Poláček), 9. Baxa (Petružálek, Pechy), 12. Baxa (Petružálek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimenzl – Pechan, Mach, Brabec, Chvojka, Rechtorík, Šimek, Novák, Krátký, Haken, Sýkora, Patrák, Stibal, Krejze, Kauschitz, Ježek.
    HSÚ Dukla Ústí nad Labem: Janda – Janák, Jirkovský, Poláček, Saska, Baxa, Bezděkovský, Grosse, Pechy, Petružálek, Rod, Vinš.

    Rozhodčí: Joudal, Tuček
    bahis siteleri