Litoměřice – Dukla 6:4 (kon.) | Most "B" – Dandy Malé Březno 2:1 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
6:4 (0:4, 2:0, 4:0)
HSÚ Dukla Ústí nad Labem
Neděle 09.09.2018, 14:00 • SHC Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (15:49:57)
     
    Velmi překvapivé utkání! Po první třetině to znamenalo celkem slibně pro hráče ústeckého celku, ovšem ukázalo se zcela jasně, že zápas po patnácti minutách nekončí. Litoměřicím se povedlo šesti góly otočit vývoj utkání, čímž si hned v prvním kole připisují velmi cennou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    44:41
    Hra se obrátila! Do střelecké příležitosti se tentokrát dostali hráči domácího celku.
     
    44:04
    Hosté se drží na soupeřově polovině a navyšují svůj přesilovkový tlak. Proti nim ale stojí neoblomná obrana Killers, na kterou nemohou vyzrát.
     
    43:34
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Ondřej Rechtorík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:19
    V závěrečné dvouminutovce se Dukla snaží ještě něco udělat s vývojem utkání, které pro ní zprvu vypadalo velmi slibně. Jakékoliv zakončení je ale nepřesné.
     
    42:50
    Killers se dostali do útočného pásma. Na zakončení ale čekali s míčkem na hokejkách až příliš dlouho.
     
    41:44
    Jinou možnost, než prudkou střelu ze středního pásma neměl Václav Jirkovský. Míček se ale po této šanci pouze prolétl vedle litoměřické branky.
     
    40:55
    Velkou šanci měl na opačné straně Dušan Pechy! Zcela sám se odhodlal k průniku do útočného pásma. Bez hlídání také vystřelil. Ovšem Zimenzl si proti jeho střele vyběhl celkem vysoko, čímž jí dokázal pokrýt.
     
    40:23
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení! Po svém náběhu podél mantinelu a několika prověření ústecké branky se dostal opět k míčku EDUARD HAKEN, který zvyšuje litoměřický odstup na dvě branky. Asistence. Michal Krejza, Jakub Patrák.
     
    39:05
    Tomáš Krátký vyběhl sám z obranného pásma. Stíhán Václavem Jirkovským se odhodlal ke křižné přihrávce na Lukáše Nováka směrem do opačného rohu hrací plochy. Míček byl však rychlejší než Novákovy nohy, čímž o něj Killers přišli.
     
    38:00
    Ondřej Rechtorík napálil míček prudce na Jandovu branku. Míček se ale pouze odrazil o betony ústeckého gólmana přímo na hokejku Miroslava Vinše. Jeho snaha o probití se do středního pásma ale byla i tentokrát neúspěšná.
     
    36:57
    V souboji šestek ve středním pásmu byl úspěšnější litoměřický Tomáš Mach. Další pokus Dukly o přechod na opačnou stranu hřiště se tak znovu zadrhl, navíc se Killers vrátili rychle zpět.
     
    35:27
    Dukla se odhodlala k vyběhnutí z vlastní obranné třetiny. Ještě na modré čáře ale narazila na dvojici litoměřických hráčů, což se jí stalo osudné. Killers se tak i nadále drží v útočné třetině soupeře.
     
    34:53
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do trháku! Chaosu ve skupince ústeckých hráčů využil TOMÁŠ KRÁTKÝ, který si na hranici brankoviště převzal míček a nesouhru Ústečanů krutě vytrestal jeho posláním do volného prostoru branky, čímž kompletuje svůj hattrick. Asistence: Milan Šimek, Ondřej Sýkora.
     
    34:32
    Tlak litoměřického týmu neustále narůstá! Podél levého mantinelu si vyjel na opačný konec hřiště Libor Kauschitz. Jeho střelu ale Janda podržel.
     
    34:08
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! K odraženému míčku se dostal ONDŘEJ SÝKORA, který neváhal ani vteřinu a ihned poslal míč do ústecké branky. Bez asistence.
     
    33:41
    Baxovu střelu z pravé strany Zimenzl velmi rychlých pohybem betony dokázal vyrazit!
     
    33:07
    Killers se stále drží v útočném pásmu. Dukla však vytušila vážnost situace a začala svůj brankový prostor daleko důrazněji hájit.
     
    32:22
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí výrazně dramatizují utkání! Zpoza brány obdržel přesnou přihrávku TOMÁŠ KRÁTKÝ, který našel úplně volný prostor v Jandově brance. Ten také nekompromisně vytrestal. Asistence: Milan Šimek.
     
    31:28
    Lukáš Novák nedokázal obehrát na modré čáře Václava Jirkovského. Ovšem přestože Killers v tento moment o míček přišli, v rohu hrací plochy jej rychle získali zpět.
     
    30:14
    Závěrečnou třetinu zahájili daleko aktivněji domácí hokejbalisté, kteří se ihned nastěhovali do soupeřova útočného pásma. K pořádné střele na gólmana Dukly se ale již dostat nemohou.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Už trochu vyrovnanější hru přinesla tato perioda. Domácím se povedlo vrátit se díky dvěma gólům do hry. Vývoj utkání se ale výrazně zdramatizoval, neboť dvířka na trestné se neustále otvíraly a zavíraly.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:52
    Dukla se ještě v závěru snaží něco vytvořit díky dlouhé rozehrávce od vlastní branky.
     
    28:37
    Dukla vyhodila kotouč až za Zimenzlovu branku. Za ní se kotouče zmocnil Michal Krejza, který se marně snaží o rozehrávku.
     
    28:04
    Litoměřice se nakoply a stále častěji se dostávají do střeleckých situací. Tentokrát ale samostatný průnik podél pravého mantinelu dokázal Janda udržet.
     
    27:26
    Hosté v plném počtu.
     
    27:26
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Je vidět, že přesilovky jsou dnes velkým faktorem! Pozvolnou, pomalou kombinaci v mezikruží převzal LUKÁŠ NOVÁK, který z první překonal gólmana Jandu. Asistence: Ondřej Rechtorík, Tomáš Krátký.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Jiří Petružálek – 2 min., držení protihráče).
     
    26:32
    Václav Jirkovský dlouho váhal s rozehrávkou. Následně vyslal prudký pass dopředu. Ten ale Killers rychle odrazili a vrátili se zpět k ústecké brance.
     
    25:29
    Slibná střela Jakuba Patráka! Byť ji útočník Killers zaměřil skoro až z mrtvého úhlu, gólman ústeckého celku proti ní skočil rybičku tak, aby ji udržel před brankovou čarou.
     
    24:40
    Miroslav Vinš uvolnil napětí před svou brankou obloučkovitým vyhozením míčku přes celé hřiště. Killers se ale rychle dokázali vrátit zpět.
     
    23:42
    Milan Šimek proběhl s míčkem na holi podél pravého mantinelu. Povedlo se mu tak vyvézt hru až k Jandovi, jehož branku se domácí snaží i nadále pokořit.
     
    23:13
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Dušan Pechy – 2 min., sekání).
     
    22:26
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Libor Kauschitz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:07
    Slibně se vyvíjející šance Milana Janáka! Sám se probil středem pole, až v mezikruží před vystřelením narazil na Hakena, který ho o míček obral.
     
    22:07
    Killers pokračují v početní převaze.
     
    20:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jaroslav Ježek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Jan Grosse – 2 min., sekání).
     
    20:45
    Radek Rod pomalu rozehrál od své branky. K míčku se posléze dostal Jan Grosse, který na modré o míč přišel.
     
    20:07
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Dušan Pechy – 2 min., podražení).
     
    19:23
    I přes oslabení to jsou litoměřičtí hokejbalisté, kteří se drží v útočném pásmu. Svou tvrz ale Radek Janda opevnil opravdu důmyslným způsobem. Killers tak nemohou najít způsob na její překonání.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Milan Šimek – 2 min., podražení).
     
    18:43
    Dukla se pomalu snaží rozehrát od své branky. V cestě ji však stojí celkem výrazný litoměřický blok podél mantinelu.
     
    17:54
    Killers Litoměřice právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do hry. Přesilovku Killers střelou z pravé strany využil TOMÁŠ KRÁTKÝ. Asistence: Michal Krejza, Libor Kauschitz.
     
    17:15
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Marek Stibal – 5 min. + Osobní trest do konce utkání, sekání).
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Ondřej Poláček – 5 min. + Osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    16:29
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Václav Jirkovský – 2 min., držení protihráče).
     
    15:58
    Úvod druhé třetiny byl celkem rozvážný. V útoku se drželi hráči Dukly, ovšem bez větší šance. Na druhou stranu následně vyběhli litoměřičtí hokejbalisté.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Celkem jednoznačná část hry. Velkou měrou se na ní podílely přesilové hry, díky kterým Dukla vede jednoznačně 4:0.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:22
    Jan Grosse obíhá s míčkem kolem vlastní branky. Míček se ale povedlo převzít zpět domácím hokejbalistům, jejichž šanci prudkou střelou od modré zakončil Eduard Haken.
     
    13:34
    Povedený zákrok Jana Zimenzla. Z mezikruží chtěl zavěsit do horního růžku Roland Baxa, ovšem litoměřický gólman vytáhl proti míčku nekompromisně svou lapačku, kterou míček vyrazil.
     
    13:09
    Radek Janda přikryl lapačkou míček před Jaroslavem Ježkem, který dobíhal k zakončení.
     
    11:58
    Tomáš Mach podél mantinelu neprošel přes Václava Jirkovského. Ústečanům se následně povedlo projít do útočného pásma, už ne se ale v něm udržet. Hra tedy nabrala spád tenisových výměn.
     
    11:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    ROLAND BAXA si připisuje hattrick! Na pravé straně mezikruží z první sklepl do Zimenzlovy branky přímou přihrávku od Jiřího Petružálka. Asistence: Jiří Petružálek.
     
    09:50
    Domácí v plném počtu.
     
    08:11
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Lukáš Bezděkovský – 10 minut osobní trest, nesportovní chování).
     
    08:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Litoměřickým se sice dlouhou dobu dařilo bránit dvojnásobnou přesilovku ubránit, následně na střelu ROLANDA BAXY nevyzráli. Ústí tak využívá již třetí přesilovku v tomto utkání. Asistence: Jiří Petružálek, Dušan Pechy.
     
    07:47
    Střelu Radka Roda z hranice pravého kruhu Jan Zimenzl bez obtíží zastavil.
     
    06:55
    Litoměřičtí se ve třech usilovně brání. Dukla tak pouze kombinuje mezi červenou a modrou čarou. Ke střele dál se dostat dlouho nemůže.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jaroslav Ježek – 2 min., zdržování hry).
     
    06:23
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Filip Chvojka – 2 min., zdržování hry).
     
    06:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná výhoda ústeckého týmu přinesla své ovoce! Na modré čáře se napřáhl ROLAND BAXA, který z této velké vzdálenosti nekompromisně poslal míček za Zimenzlova záda. Asistence: Jiří Petružálek, Ondřej Poláček
     
    06:00
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Libor Kauschitz – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:40
    Svou další přesilovku zahájila Dukla kombinací mezi Poláčkem a Petružálkem. Druhý zmiňovaný následně prudce vypálil na Zimenzla.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Tomáš Krátký – 2 min., sekání).
     
    04:46
    Velkou šanci měl na své hokejce Tomáš Krátký! Sám se utrhl po souboji u mantinelu na modré čáře a blafákem se snažil překonat Jandu u vzdálenější tyče. Gólman ústeckého týmu ale zůstal ve střehu.
     
    04:23
    Ústečané drží domácí tým v sevření vlastní poloviny. U míčku jsou sice Killers, ovšem snahu o průnik dále hosté rychle ukončí.
     
    04:11
    Domácí v plném počtu.
     
    03:45
    Pozvolný náběh od své branky proměnil Václav Jirkovský v prudkou střelu z poloviny hřiště. Jan Zimenzl ale vytáhl připravenou lapačku, do které míček přesně zapadl.
     
    03:25
    Hosté v plném počtu.
     
    03:09
    Ondřej Sýkora se pokusil o průnik do útočného pásma. Jeho akce sice zahořela ve středu, přesto se Litoměřičtí nakonec před branku Dukly dostali.
     
    02:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři seděla více Ústečanům. Po neúspěšné trefě Petružálka se k míčku dostal DUŠAN PECHY, který posílá svůj tým do vedení. Asistence: Václav Jirkovský
     
    02:11
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Patrák – 2 min., sekání).
     
    02:04
    Milan Janák utekl v souboji Jakubu Patrákovi. Ústecký hráč pak dokázal proniknout až k modré čáře.
     
    01:33
    Killers zahájili svou úvodní přesilovku náporem na ústeckou branku. Hostům se ale povedlo uklidnit napětí před svou svatyní, načež Ondřej Poláček odklidil kotouč do bezpečí.
     
    01:25
    Vyloučení v týmu HSÚ Dukla Ústí nad Labem (Jan Grosse – 2 min., napadení).
     
    01:04
    Litoměřičtí se vydávají do útoku. Od své branky ale rychle rozehrávku ukončili, naopak Dukla využila své příležitosti k výběhu proti Zimenzlovi
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHC Killers Litoměřice: Zimenzl – Pechan, Mach, Brabec, Chvojka, Rechtorík, Šimek, Novák, Krátký, Haken, Sýkora, Patrák, Stibal, Krejze, Kauschitz, Ježek.

    HSÚ Dukla Ústí nad Labem: Janda – Janák, Jirkovský, Poláček, Saska, Baxa, Bezděkovský, Grosse, Pechy, Petružálek, Rod, Vinš.

    Rozhodčí: Joudal, Tuček.
     
    Na ústecké straně byl suverénním lídrem v minulé sezóně Roland Baxa. Jeho 63 kanadských bodů rozdělil mezi 40 gólových tref a 23 nahrávek. Stejný počet nahrávek měl i druhý Radek Hůja, jeho střelecká listina je ale nižší o třicet gólů. Baxa byl i nejproduktivnějším hráčem v play-off, zde ovšem již jen s bilancí čtyř gólů a dvou nahrávek. V základní části se v brance rovnoměrně střídala dvojice gólmanů. Jedenáct zápasů s úspěšností 90,64% odchytal Michal Vydra, do deseti duelů nastoupil Radek Janda, s úspěšností 88,81%. Celé play-off v dresu Dukly odchytal Michal Vydra s úspěšností 84,68%.
     
    O post nejproduktivnějšího hráče Killers se v minulé sezóně přetahovali Michal Smolík, který měl nakonec nejvíce kanadských bodů, a Jakub Patrák, jakožto nejlepší nahrávač dýchal Smolíkovi dlouho na záda. Dělí je pouze tři kanadské body. Naproti tomu v play-off střeleckou statistiku ovládl s bilancí 7+5 Tomáš Krátký. Všechna utkání za Killers odchytal Jan Zimanzl v základní části s úspěšností 86,41%, v play-off 86,90%.
     
    To celé se ale změnilo v play-off. Dukla hned ve čtvrtfinále narazila na litvínovské Lvy. Ústečanům se toto setkání stalo osudným, neboť Lvi ovládli celou sérii v poměru 3:1. Naproti tomu Killers rychle vyřídili rezervu mosteckého Ronda ve třech zápasech. Zrovna tak rychle ovšem skončili Killers v semifinále, v němž nestačili na ústecké Ještěry.
     
    Loňská utkání mezi oběma soupeři se vyvíjely diametrálně odlišně. Obě sice vyhrál ústecký tým, ovšem to první, hrané v litoměřické Killers areně o jediný gól 3:2. Domácí odvetu již zvládla Dukla daleko lépe, neboť svého litoměřického soupeře přehrála vysoko 10:2. I proto Ústečané základní část zakončili na druhém místě, kdežto Litoměřice na šestém.
     
    Zdravím vás u prvního kola 2. hokejbalové ligy, skupiny sever. Na hřišti Killers Litoměřice se v derby představí Dukla Ústí nad Labem. Přeji vám příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 18. Krátký (Krejza, Kauschitz), 28. Novák (Rechtorík, Krátký), 33. Krátký (Šimek), 35. Sýkora, 35. Krátký (Šimek, Sýkora), 41. Haken (Krejza, Patrák) – 3. Pechy (Jirkovský), 7. Baxa (Petružálek, Poláček), 9. Baxa (Petružálek, Pechy), 12. Baxa (Petružálek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimenzl – Pechan, Mach, Brabec, Chvojka, Rechtorík, Šimek, Novák, Krátký, Haken, Sýkora, Patrák, Stibal, Krejze, Kauschitz, Ježek.
    HSÚ Dukla Ústí nad Labem: Janda – Janák, Jirkovský, Poláček, Saska, Baxa, Bezděkovský, Grosse, Pechy, Petružálek, Rod, Vinš.

    Rozhodčí: Joudal, Tuček
    bahis siteleri