Kunlun – Riga 2:4 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Barys – Kazaň 4:3 (3:2 po s.n.)
Ufa – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 16.09.2018, 12:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:51 Michail VARNAKOV - 2:3
     
    54:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec i tak inkasují a Torpedo se potřetí v utkání dostává do jednobrankového vedení! Anton Šenfeld našel mezi kruhy volného MICHAILA VARNAKOVA, jenž přesnou střelou dává svou druhou přesilovkovou trefu v utkání. Asistence: Denis Barancev a Anton Šenfeld.
    47:00 Charles BERTRAND - 2:2
     
    47:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Následně ale hostující jednička inkasuje a domácí publikum jásá! CHARLES BERTRAND si najel do útočné třetiny a spíše jen nahodil na branku. Sám určitě nečekal, že jeho propagační pokus skončí v síti. Asistence: Konstantin Alexejev a Alexander Šarov.
    21:57 Michail VARNAKOV - 1:2
     
    21:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí sice začali oslabení dobře, ale nakonec se Torpedo přecijen prosazuje! Vladimir Galuzin našel u pravé tyčky volného MCHAILA VARNAKOVA, jenž vyjetého Taylora překonal jako druhý hráč v tomto duelu! Asistence: Vladimir Galuzin a Anton Šenfeld.
    15:23 Nikita MICHAJLOV - 1:1
     
    15:23
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ve stejné přesilovce se ovšem domácí hned dostali do pásma a povedlo se jim vyrovnat na 1:1! Nahození Olega Piganoviče tečoval na hranici vysoké hole NIKITA MICHAJLOV, jenž šikovně vyrovnává. Asistence: Oleg Piganovič a Ilja Morozov.
    14:49 Vladimir GALUZIN - 0:1
     
    14:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Branka padá, ale překvapivě jí dávají v oslabení hosté! Danny Taylor rozehrával za brankou, ale udělal hroznou chybu. Mezi kruhy jej následně o kotouč obral VLADIMIR GALUZIN, jenž se z otočky trefil do prázdné branky a hosté tak vedou. Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Michajlov (Piganovič, Morozov), 47. Bertrand (K. Alexejev, Šarov) – 15. Galuzin, 22. Varnakov (Galuzin, Šenfeld), 55. Varnakov (Barancev, Šenfeld)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Savčenko, Naumov, Piganovič, Morozov, K. Alexejev, Ignatovič, D. Lukin – Bertrand, J. Peltola, Šarov – Lisin, Dugin, Michajlov – Emmerton, Pešechonov, A. Jakovlev – Tkačenko, Pervušin, Romancev – Šaškov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Orlov, Barancev, Holm, Bodie, Korobov, Volčenkov, Sergijenko, Rodionyčev – Galuzin, Varnakov, Paršin – Šenfeld, Miele, Sabolič – D. Iljin, Žafjarov, Calof – Markovin, Urakov, Verjajev.

    Rozhodčí: Kislov, Spirin – Andrejev, Galimov

    Diváci: 7 420
    bahis siteleri