Nové Zámky – Nitra 4:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 3:1 (kon.)
Detva – Košice 1:4 (kon.) | Miskolc – Žilina 6:2 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 16.09.2018, 17:30 • Ice rink, Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Bagin – 2 min., podrazenie).
     
    53:05
    Miškolc dal gól!
    K tomu výsledku nie je čo dnes veľmi dodať, z pohľadu Žiliny sa dá povedať len to, že keď do pekla, tak na poriadnom koni. Luboš Horčička kapituluje po strele ALEXISA LOUISEAUA. Asistencie: János Vas, Nicholas Crawford.
     
    46:19
    Žilina dala gól!
    Vlci dávajú gól v oslabení, o čo sa strelou z pravého kruhu postaral MICHAL BÁRTA a dokonale tak prekvapil Attilu Adorjána v bránke domáceho tímu! Asistencia: Petr Beránek.
     
    44:27
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Jankovič – 2 min., sekanie).
     
    38:01
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškolc (Harrison – 2 min., podrazenie).
     
    35:00
    Miškolc dal gól!
    Tak dnes to vyzerá na hrozivý skóre pre Žilinu. Po prihrávke Jánosa Vasa prekonáva Horčičku po prvý raz v zápase DÁNIEL KISS! Asistencia: János Vas.
     
    34:18
    Žilina dala gól!
    Žilina však vykresáva iskierku nádeje, po prihrávke Jozefa Baleja dáva prvý gól Vlkov LUKÁŠ HVILA. Asistencie: Jozef Balej, Nikolaj Žilin.
     
    33:10
    Striedanie v tíme MsHK Žilina: z ihriska odchádza Mikoláš, prichádza Horčička.
     
    33:10
    Miškolc dal gól!
    Nuž a je to 4:0. Čo k tomu povedať? JAMESON MILAM presnou strelou vyháňa Maroša Mikoláša z bránky Žiliny. Asistencie: Alexis Louiseau.
     
    31:23
    Miškolc dal gól!
    Znovu veľmi nepríjemný moment pre Žilinu, pretože domáci využívajú hneď prvú presilovú hru a vedú 3:0. Z medzikružia sa presadil RASMUS KULMALA. Asistencie: János Vas, Bence Szirányi.
     
    30:32
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Kučný – 2 min., podrazenie).
     
    02:13
    Miškolc dal gól!
    Veľmi nečakaný úvod zápasu! Strelu od modrej čiary Mikoláš vyrazil, no ROLAND HAJÓS už mal pred sebou otvorený priestor a zvýšil vedenie svojho tímu na 2:0! Asistencia: Dániel Kiss.
     
    00:13
    Miškolc dal gól!
    Domáci z prvej akcie otvárajú skóre zápasu, BÁLINT MAGOSI našiel strelou z pravého kruhu medzeru medzi betónmi Maroša Mikoláša. Asistencia: Nicholas Crawford.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 1. Magosi (Crawford), 3. Hajós (Kiss), 32. Kulmala (Vas, Szirányi), 34. Milam (Louiseau), 35. Kiss (Vas), 54. Louiseau (Vas, Crawford) – 35. Hvila (Balej, Žilin), 47. Bárta (Beránek)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Harrison, Vas, Loiseau – Ritó, Hajós, Vincze
    MsHK Žilina: Mikoláš – Kučný, Bagin, Jankovič, Žilin, Piegl, Matejka, Mendrej, Pastor – Jenčík, Surovka, Huna (A) – Hvila, Húževka (A), Balej (C) – Bárta, Ručkay, Beránek – Ondruš, Síkela, Hrazdíra

    Rozhodčí: Orolin, Kalina – Výleta, Šefčik

    Diváci: 1310
    bahis siteleri