Nové Zámky – Nitra 4:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 3:1 (kon.)
Detva – Košice 1:4 (kon.) | Miskolc – Žilina 6:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
MAC Budapešť
sk Neděle 16.09.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine si Popradčania už bezpečne ustrážili vedenie a svoje víťazstvo potvrdili gólom do prázdnej bránky, ktorý zaznamenal Fabian. Poprad teda zvíťazil nad MAC 3:1 a získal v novej sezóne prvé tri body.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:30:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    MAC to ešte skúša. Marcel Petran dostáva dve minúty za držanie, brankár Bálizs ide znovu na striedačku a bude sa vhadzovať pred Gračnarom.
     
    59:36
    Poprad dal gól!
    Domáci pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase. Poprad vyhral buly v obrannom pásme, Heizer posunul puk na ľavé krídlo rozbehnutému ŠTEFANOVI FABIANOVI, ktorý už iba bezpečne zasunul zblízka puk do prázdnej bránky.
    Asistencie: Radomír Heizer, Patrik Svitana.
     
    59:22
    Oddychový čas pre HK Poprad!
     
    59:15
    Fabian zbavil puku Macaulaya. Následne však hostia dokázali ešte dostať puk do rohu klziska, potom bola hra prerušená.
     
    58:44
    Koyš sa dostal s pukom medzi kruhy, no odtiaľ strelou trafil len do vyrážačky gólmana Bálizsa. Hostia už sú medzitým v šestici.
     
    57:57
    Paukovček vyštartoval do prečíslenia s Abdulom, chcel mu naservírovať puk na strelu, no trafil iba do hokejky hosťujúceho hráča.
     
    57:15
    Hostia už sú v tejto chvíli v plnom počte a určite sa budú pokúšať o vyrovnanie. Popradčanov čakajú zrejme ťažké chvíle.
     
    56:47
    Koyš sklepol puk Zagrapanovi, ktorý sa následne dostal na pravý kruh a pristavil rozbehnutému Svitanovi. Ten si puk spracoval, no švihom ho poslal len priamo do hrude gólmana Bálizsa.
     
    56:28
    Terbócs potiahol akciu MAC medzi kruhy a odtiaľ sa mu podarilo aj vystreliť. Gračnar puk prikryl a bude sa vhadzovať po jeho ľavici.
     
    55:41
    Kozák dostal dobrú prihrávku od Svitanu a mohol už z prvej strieľať. Rozhodol sa však obkorčuľovať bránu, následne mu prihrávka nevyšla a puk už získali hráči Budapešti.
     
    55:12
    Vylučuje sa znovu a opäť na strane MAC. Za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva dve minúty Jesse Dudáš.
     
    54:55
    Takáčovi nevyšla prihrávka na modrú čiaru, hostia získali puk a poslali ho okamžite preč z obranného pásma.
     
    54:06
    Dudás prekorčuľoval po ľavom krídle a strieľal z kruhu. Kozák mu však vložil do strely hokejku a zblokoval ju na zadný mantinel.
     
    53:37
    Budapešť bude hrať v oslabení. Scott Macaulay dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    53:04
    Petranovi sa nepodarila prihrávka na Paločka, ktorý sa síce ukazoval na útočnej modrej, no presnú prihrávku vôbec nedostal.
     
    52:05
    Koyš posunul puk na pravý kruh Salijovi, ktorý zakončoval smerom na bránku, no strela bola zblokovaná. S blížiacim sa záverom tretiny sú stále aktívnejší domáci, hostia zrejme čakajú na ideálnu príležitosť, kedy si vytvoriť súvislejší ofenzívny tlak.
     
    50:56
    Orbán sa snažil z pravého kruhu dať prihrávku na Bodóa, no cez dvojicu domácich hokejistov rozhodne nemohla prejsť.
     
    50:19
    Takáč telom čisto odstavil v strednom pásme Garáta. Puk potom však získali maďarskí hokejisti, no previnili sa ofsajdom.
     
    49:30
    Zagrapan našiel prihrávkou medzi kruhy Mlynaroviča, ktorý už pálil z prvej príklepom, no delovka bola zblokovaná a skončila na ochrannej sieti.
     
    48:32
    Takáč sa šikovne individuálne natlačil pred bránku, no Bálizsa sa mu nepodarilo prekonať. Hostia potom vytlačili kamzíkov z útočného pásma.
     
    47:58
    Terbócs sa uvoľňoval medzi kruhmi, no napokon si krížnu prihrávku nespracoval. Popradčania potom chceli ísť dopredu, no dostali sa len po modrú čiaru.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 628 divákov.
     
    47:17
    Abdul hľadal prihrávkou pred bránu Paukovčeka, no ten nestihol včas trafiť puk z prvej. Dopredu sa po dlhšom čase dostali aj hostia, z ľavého kruhu strieľal Langkow, ale len do Gračnara.
     
    46:23
    V závere presilovky nevyšla Mlynarovičovi prihrávka na Heizera, hostia získali puk a už ho bezpečne poslali cez všetky čiary.
     
    45:52
    Petranovu strelu švihom od modrej čiary chcel ešte tečovať Heizer, no nepodarilo sa mu to. Gólman MAC zaznamenal ďalší dôležitý zákrok.
     
    44:45
    Po zlej Svitanovej prihrávke šikovne unikol po osi ihriska Tomáš Klempa. Dostihli ho dvaja popradskí obrancovia až tesne pred bránkou, ale ešte stihol vystreliť, i keď nepresne.
     
    44:22
    Vylúčenie na hosťujúcej strane. Za podrazenie dostáva dve minúty Tamás Pozsgai.
     
    43:49
    Heizerova delovka z ľavého kruhu skončila na plexiskle, odrazila sa pred bránku k Paločkovi, ktorý zo vzduchu dorážal, no Bálzs mal lapačku opäť na správnom mieste.
     
    43:28
    Abdul poslal spoza pravého kruhu strelu tesne nad ľadom. Popradčania sa ju snažili tečovať, no napokon to nevyšlo a aj vďaka rýchlemu zákroku Bálizsa nemohli ani dorážať.
     
    42:57
    Jindřich Abdul sa šikovne dostal po pravej strane až pred bránku. V poslednej chvíli mu však puk ušiel z hokejky a už ho nestihol poslať na bránu.
     
    42:22
    Koyš sa snažil strelou z ľavej strany prekvapiť Bálizsa, pred ktorého korčuľoval aj Svitana. Brankár Budapešti napokon strelu dokázal zneškodniť.
     
    41:55
    Odnoga prekorčuľoval s pukom do pásma a prihrávkou hľadal Browna, no ten bol obsadený a hostia teda stratili puk v útočnej tretine.
     
    41:08
    Takáč ešte zachytil puk na modrej čiare a prudko ho poslal pred bránku. Nik toto nahodenie netečoval a napokon Bálizs nemal prácu.
     
    40:12
    Svitana sa s pukom dostal medzi kruhy a preveril hneď v úvode tretiny gólmana Bálizsa. Brankár MAC ihneď šiel na kolená, spojil betóny a strelu vyrazil.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry mala takisto podobný priebeh, videli sme však možno viac šancí. Diváci sledovali jeden gól, v 36. minúte skóroval Koyš a Poprad teda po 40 minútach vedie 2:1.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:48.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:47
    Karlssonova dlhá prihrávka z obranného pásma nebola presná, skončilo sa to odpískaním zakázaného uvoľnenia.
     
    39:04
    Erving posunul puk do medzery Mlynarovičovi, ktorý ho len jemne nahodil na Bálizsa. Gólman MAC pre istotu prikryl a počkal na prerušenie.
     
    38:17
    Garáta stíhal v súboji Zagrapan, no napokon sa mu puk od neho vybojovať nepodarilo. Budapeštiansky obranca teda nedovolil domácim získať puk.
     
    37:33
    Sledovali sme ďalšie súboje o puk v strednom pásme. Získal ho síce Zagrapan, no dozadu ho Petranovi neposunul vôbec presne.
     
    36:13
    Heizer s Paločkom bojovali proti Dudásovi o puk na modrej čiare, napokon ho domáci získali, no poslali ho len po mantineli do útočného pásma.
     
    35:12
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa po druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Najprv sa PATRIK KOYŠ pretlačil sám pred bránku, no najprv Bálizsa neprekonal. Potom ešte získal puk na úrovni bránkovej čiary a na dvakrát ho predsa len umiestnil do brány!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    34:29
    Abdul sa nebezpečne natláčal k bránke a fauloval ho Cameron Burt, ktorý už dostal dve minúty za podrazenie.
     
    34:16
    Brown si spracoval prihrávku na pravej strane a z kruhu opäť zakončoval na Gračnara. Slovinský gólman však bol znovu pripravený a bezpečne zachytil strelu vo výstroji.
     
    33:58
    Brown sa dostal s pukom na modrú čiaru. Prekorčuľoval celé útočné pásmo a potom strelou zamestnal Gračnara, ktorý však predviedol spoľahlivý zákrok.
     
    33:21
    Takáč si chcel na modrej čiare vymeniť puk so Salijom, no veľmi im to nevyšlo. Do cesty sa im postavil Langkow a zastavil prihrávku.
     
    32:38
    Václav korčuľoval za odrazeným pukom k mantinelu, no napokon ho maďarskí obrancovia upratali preč z obranného pásma.
     
    31:33
    Po dlhšom čase sme videli akciu aj na opačnej strane. Spomedzi kruhov sa strelou prezentoval István Terbócs, no namieril to tesne ponad bránu.
     
    31:07
    Kozák nabil Ervingovi po modrej čiare. Fínsky obranca následne prudko vystrelil, ale betóny gólmana MAC boli rýchlo na správnom mieste.
     
    30:26
    Tak toto bola tutovka pre Poprad! Koyš najprv posunul medzi kruhy Heizerovi, ktorý našiel pri ľavej žrdi uvoľneného Takáča. Jeho pokus z prvej však Bence Bálizs fantasticky zastavil betónom!
     
    29:55
    Svitana sa prekľučkoval pred bránku, mohol už zakončovať, no ponúkol puk na pravý kruh Kozákovi, ktorého delovku z prvej Bálizs bezpečne zachytil lapačkou.
     
    29:24
    Poprad bude hrať najviac 44 sekúnd presilovku o dvoch hráčov. Cameron Burt dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    29:21
    Koyš nabil za ľavý kruh Kozákovi, ktorý to vyskúšal z prvej, no jeho delovku gólman Bálizs bezpečne vychytal. A bude sa vylučovať znovu.
     
    28:08
    MAC bude hrať v oslabení. Nándor Fejes dostáva dvojminútový trest za hákovanie.
     
    28:07
    Svitana šikovnou krížnou prihrávkou našiel pred bránkou Patrika Koyša, ktorý priťukol puk na bránku z prvej, no Bálizs mal opäť pripravené betóny.
     
    27:39
    Brejčák našiel medzi kruhmi voľného Radomíra Heizera, ktorý však strelou z prvej neprekvapil Bálizsa. Pred bránkou sa potom ocitol osamotený aj Samuel Takáč, no z tesnej blízkosti takisto gólmana MAC neprekonal.
     
    26:31
    Popradská rozohrávka z obranného pásma nebola úspešná. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením a bude sa vhadzovať v obrannom pásme kamzíkov.
     
    25:32
    Gračnar podržal svoj tím aj pri ďalšom protiútoku Budapešti. Brown výbornou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Krisztiána Nagya, ktorý to skúsil z prvej. Gračnar sa rýchlo natiahol a strelu vytlačil.
     
    25:00
    Hráči MAC naďalej kombinujú v útočnom pásme a zamestnávajú štvoricu domácich brániacich hráčov. Od modrej to delovkou skúšal Jared Brown, no Gračnar mal opäť pripravené betóny.
     
    24:06
    Klempa posunul puk medzi kruhy voľnému Dansereauovi, ktorý premiešal a švihom pálil. Strelu poslal tesne vedľa pravej žrde.
     
    23:22
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    23:05
    Bodó šikovne spomedzi kruhov tečoval Dudásovu strelu po ľade. Gračnar šiel okamžite na kolená a dokázal zakončenie odraziť.
     
    22:09
    Dudás si to namieril po pravom krídle a posúval krížnu prihrávku, ktorou chcel zrejme nájsť Langkowa. MAC však potom o puk prišiel.
     
    21:12
    Popradská presilovka je už minulosťou. Arturs Salija dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    21:07
    Heizer s Takáčom si nepostrážili puk v rohu klziska. Následne dopredu vyštartovali hostia a opäť sa bude vylučovať, no na domácej strane.
     
    20:43
    Poprad bude hrať ďalšiu presilovku. Za seknutie je na dve minúty vylúčený Scott Macaulay.
     
    20:19
    Svitana ihneď rozbehol prvý útok Popradu, no prekorčuľoval iba poza bránku a následne nenašiel žiadneho spoluhráča.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Dianie v prvej tretine bolo opatrné z oboch strán, kopili sa aj chyby, no neboli dostatočne potrestané. Popradu sa podarilo ísť do vedenia v 16. minúte, no 12 sekúnd pred prvým klaksónom vyrovnal na 1:1 Dansereau.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:55.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:48
    Budapešť dáva gól!
    MAC vyrovnáva stav skóre. Po predchádzajúcej Zagrapanovej zlej prihrávke sa puku zmocnil na ľavom krídle Langkow, ktorý z kruhu našiel pred bránkoviskom úplne voľného KEEGANA DANSEREAUA a ten strelou z prvej prestrelil Gračnara.
    Asistencie: Chris Langkow, Tomáš Klempa.
     
    19:42
    Zagrapan chcel krížnou prihrávkou nájsť Macíka, no to sa mu nepodarilo. Dopredu vyrážajú hostia.
     
    18:56
    Mlynarovič nahodil puk na Svitanu v útočnom pásme, no popradskí hokejisti už ďalej v kombinácii pokračovať nedokázali.
     
    18:03
    Salija sa trochu zamotal pri vlastnom bránkovisku, chcel prihrávať popred Gračnara, no napokon puk nasmeroval do jeho betónov a popradský brankár ostal trochu v pomykove. Puk napokon prikryl a hra je prerušená.
     
    17:06
    Paločko zrýchlil po pravom krídle a vcelku šikovne ohrozil Bálizsa z ostrého uhla. Bekhendová výstraha Bálizsa trochu zamestnala, puk vyrazil pred seba.
     
    16:24
    Kevin Szabad prekorčuľoval po ľavom krídle a snažil sa ohroziť Gračnara. Jeho strela napokon smerovala tesne vedľa brány.
     
    15:09
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú otvárací gól tohto stretnutia! Svitana vybojoval puk pri mantineli v strednom pásme, posunul ho okamžite Koyšovi, ktorý potom dal na pravý kruh SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI a ten presnou strelou popri vyrážačke prekonal Bálizsa!
    Asistencie: Patrik Koyš, Patrik Svitana.
     
    14:37
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme a vytvorili si streleckú pozíciu. Voľný priestor pred a okolo seba mal Erving a švihom nahodil na Bálizsa, ktorý však bez problémov zachytil letiacu strelu do lapačky.
     
    14:08
    Paločko prenechal puk Karlssonovi za pravým kruhom. Karlsson nahodil späť po mantineli, Paločko sa potom pretlačil ku bránke, no Bálizs bol pozorný a puk prikryl.
     
    13:28
    Popradčania smerovali v trojici do útočného pásma. Abdul však dal Macíkovu nepresnú prihrávku, ktorú si Macík nedokázal spracovať. Mohla z toho byť zaujímavá príležitosť.
     
    12:53
    Odnoga si prevzal puk v stredovom kruhu a prekorčuľoval s ním do útočného pásma medzi kruhy. Odtiaľ strieľal, no nepresne.
     
    12:31
    Bjalončíkova kombinácia s Karlssonom nebola úspešná, kamzíci neprešli cez modrú čiaru, pískalo sa postavenie mimo hry.
     
    11:32
    Zagrapan prihrávkou od zadného mantinelu našiel nižšie na pravom kruhu Kozáka, ktorý si spracoval puk, no švihom ho napálil iba do protihráčov.
     
    10:34
    Salijovu odrazenú strelu zachytili hokejisti MAC a puk poslali prudko von cez celé klzisko až ku Gračnarovi.
     
    09:41
    Druhá presilovka pre Poprad. Mátyás Odnoga dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    09:16
    Ďalší rýchly útok MAC. Odnoga z pravej strany našiel medzi kruhmi Nagya, ktorý okamžite švihom zakončoval. Strela však minula priestor brány.
     
    08:34
    Bodó z ľavého kruhu našiel vo výbornom postavení pred bránkou Jareda Browna, ktorý tam ostal úplne voľný. Jeho zakončenie z prvej však smerovalo priamo do Gračnara.
     
    07:49
    Kozák po Ervingovej prihrávke vypálil spoza pravého kruhu. Bálizs vystrčil svoju vyrážačku a účinne ňou odrazil puk. Hostia potom vykorčuľovali vo dvojici dopredu a Szigetiho strelu z pravej strany Gračnar vytlačil na ochrannú sieť.
     
    07:00
    Mlynarovič si pripravoval strelu na ľavom kruhu. Pred bránkou dobre clonil Heizer a zhoršil výhľad Bálizsovi. Strelu napokon gólman Budapešti bez problémov zachytil.
     
    06:28
    Prvé vylúčenie v tomto zápase. Jared Brown dostáva dve minúty za držanie.
     
    05:49
    Gračnar si za bránkou nerozumel s Brejčákom, ihneď tam prikorčuľoval Bodó a získal pre svoj tím puk. Budapešť sa už snaží kombinovať v pásme.
     
    04:57
    Koyša napádala dvojica budapeštianskych útočníkov a pod tlakom dal Koyš zlú prihrávku, ktorá došla len na obrancov MAC.
     
    04:23
    Dudásova prihrávka od modrej čiary bola zblokovaná Takáčovou hokejkou, no napokon prešla na Szigetiho. MAC sa ešte na niekoľko sekúnd udržal v pásme, no Gračnara neohrozil.
     
    03:42
    Trochu horúco bolo aj na opačnej strane. Domáci si nie veľmi dobre postrážili Ákosa Szigetiho, ktorý unikol popradskej obrane pomedzi kruhy a zakončoval zblízka. Gračnar však bol pozorný.
     
    03:29
    Bjalončík výbornou prihrávkou našiel pred bránkoviskom úplne voľného Paukovčeka, ktorý však túto stopercentnú šancu na gól nevyužil. Trafil priamo do Bálizsovych betónov a následná Bjalončíkova dorážka tiež šla len na gólmanove betóny.
     
    02:48
    Ťavoda poslal od modrej čiary tvrdú delovku, ktorú sa snažili ešte hráči tečovať, no neboli úspešní. Bálizs si svoju bránku zodpovedne pokryl.
     
    02:07
    Dansereauovi sa podarilo zastaviť popradskú rozohrávku v útočnom pásme. Vpredu sa mu už ukazoval Klempa, ktorý si spracoval prihrávku, no ďalej v akcii nepokračoval, keďže jeho spoluhráči odišli striedať.
     
    01:31
    Abdul zachytil puk medzi kruhmi a ponúkol ho na pravý kruh Zagrapanovi, ktorému však strela vôbec nevyšla.
     
    00:50
    Kozák na modrej čiare pokazil rozohrávku a ihneď to chceli využiť hostia. Tomáš Klempa sa vyrútil s pukom medzi kruhy a odtiaľ strieľal. Puk letel tesne vedľa Gračnarovej brány.
     
    00:11
    Hokejisti MAC síce boli úspešní na úvodnom vhadzovaní, no založenie útoku im nevyšlo. Po nepresnej dlhej prihrávke sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred začiatkom stretnutie ešte zaznejú hymny Slovenska a Maďarska. Tá slovenská v podaní folklórneho súboru Rovienka zo Spišského Bystrého.
     
    Vážení čitatelia, pomaly je všetko pripravené na úvodné buly tohto stretnutia. Popradčania odohrajú tento zápas v bielych dresoch, Budapešť v tmavomodrých.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Erving, Brejčák (A), Petran, Ťavoda, Fabian (C), Salija, Karlsson – Svitana (A), Mlynarovič, Koyš – Macík, Zagrapan, Abdul – Bjalončík, Paukovček, Václav – Paločko, Heizer, Takáč

    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Macaulay (A), Pozsgai (C), Dudás (A), Burt, Garát, Vokla, Fejes – Terbócs, K. Nagy, Odnoga – Dansereau, Langkow, Klempa – Bodó, Brown, Orbán – Szigeti, Kreisz, Szabad

    Rozhodca: Štefik, Müllner – Stanzel, Smrek.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 2. kola nového ročníka Tipsport ligy. Pod Tatrami domáci HK Poprad privíta na svojom štadióne maďarský tím MAC Budapešť. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti v piatkovom prvom kole cestovali pod hrad Matúša Čáka, kde na nich čakal tím vicemajstrov z predchádzajúcej sezóny. Popradčania prehrávali s Duklou už od 1. minúty, kedy sa presadil Bližňák. V priebehu 11. minúty zvýšil na 2:0 Bartovič a takýmto výsledkom skončila prvá tretina. Hneď v úvode druhej časti sa podarilo Zagrapanovi znížiť na rozdiel jedného zásahu, no dvojgólové vedenie prinavrátil Trenčanom Bokroš. V tretej tretine už šlo do tuhého, Mlynarovič znížil na 3:2, Poprad bol aktívnejší a v závere hral aj powerplay so šiestimi hráčmi. Vyrovnať sa mu už nepodarilo, v 60. minúte inkasoval do prázdnej brány z hokejky Hlinku. 4 160 divákov v Trenčíne videlo určite kvalitný zápas, ale Poprad si pod vedením trénera Stantiena nepripísal žiadne body. O zisk prvých sa určite bude pokúšať v domácom stretnutí proti Budapešti.

    MAC Budapešť odštartoval nový ročník Tipsport ligy na domácom ľade proti Novým Zámkom a nebolo to pre celok z hlavného mesta Maďarska vôbec príjemné stretnutie. Na gól Juríka ešte dokázal odpovedať v 11. minúte Langkow, ale vyrovnaný stav 1:1 dlho nevydržal. MAC aj vinou viacerých vylúčení inkasoval v stretnutí ešte šesťkrát a podľahol Novým Zámkom vysoko 1:7. Za hostí sa presadili ešte aj Fábry, dvakrát Pospíšil a Štrauch a na konečný výsledok upravil v 54. minúte Zbořil. MAC v nedeľu prichádza do Popradu a takisto sa pokúsi zabojovať o prvé body do tabuľky.

    Medzi Popradom a MAC štatistiky uvádzajú jeden vzájomný zápas za posledné roky, ktorý sa odohral minulú sezónu 28. augusta 2017 v rámci Vyšehradského pohára. Poprad vtedy na ľade Budapešti zvíťazil 3:4.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám pekný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Mlynarovič (Koyš, Svitana), 36. Koyš (Svitana), 60. Fabian (Heizer, Svitana) – 20. Dansereau (Langkow, Klempa)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Kozák, Erving, Brejčák (A), Petran, Ťavoda, Fabian (C), Salija, Karlsson – Svitana (A), Mlynarovič, Koyš – Macík, Zagrapan, Abdul – Bjalončík, Paukovček, Václav – Paločko, Heizer, Takáč
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Macaulay (A), Pozsgai (C), Dudás (A), Burt, Garát, Vokla, Fejes – Terbócs, K. Nagy, Odnoga – Dansereau, Langkow, Klempa – Bodó, Brown, Orbán – Szigeti, Kreisz, Szabad

    Rozhodčí: Štefik, Müllner – Stanzel, Smrek

    Diváci: 1 628
    bahis siteleri