Slavia – Č. Budějovice 4:4 (kon.) | Sparta – Příbram 2:1 (kon.) | Dukla Praha – Liberec 2:2 (kon.)
Jablonec – Teplice 0:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:1 (0:0)
FK Teplice
Pondělí 17.09.2018, 14:00 • Areál Břízky • Juniorská liga – Čechy • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Utkání nám nabídlo poměrně hodně střeleckých pokusů, ovšem branku jsme viděli jen jednu. Postaral se o ni po deseti minutách druhého poločasu Benjamin Mustafič, který rozhodl o tom, že tři body získají Teplice. Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:27:39)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí budou rozehrávat z poloviny hřiště. Čas na poslední nákop do vápna, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+3
    Jablonec dostal nejspíše jednu z posledních příležitostí, na polovině hřiště pak přišel o balón, domácím už mnoho času nezbývá.
     
    90+2
    Tepličtí budou vhazovat poblíž rohového praporku, čas běží, druhá nastavená minuta už spěje ke svému konci.
     
    90+1
    Sudí Rejžek přidal čtyři minuty nad rámec druhého poločasu. Jablonec se nemůže dostat k pokutovému území soupeře, znovu chyboval už na vlastní polovině.
     
    90
    Domácí získali míč na polovině hřiště a hnali se do rychlé akce. Tu zastavil rozhodčí, který pískal útočný faul, za malou chvíli se rozeběhne nastavený čas.
     
    88
    Balón končí znovu v zámezí, podle všeho to bylo od jabloneckého hráče. Přesně tohle hostům vyhovuje, budou vhazovat na útočné polovině.
     
    87
    Závěr utkání se blíží, domácí budou rozehrávat z poloviny hřiště, hlavní rozhodčí totiž pískal faul hostujícího fotbalisty.
     
    85
    Nakonec z toho byl centrovaný míč, který však proletěl velkým vápnem a skončil až v zámezí, hosté s následnou rozehrávkou pospíchat nebudou.
     
    84
    Třetí žlutá karta teplického celku, zároveň čtvrtá celkově. Domácím se nabízí velmi zajímavá standardní situace potrestaným fotbalistou je Besir Baftijar.
     
    83
    Obrana hostujícího celku je v posledních minutách pozorná, tepličtí fotbalisté si teď pomohli faulem ve středovém kruhu.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka. Domácí se do šancí nedostávají, na rozdíl od svého soupeře, který je nebezpečný z kontrů.
     
    80
    Jeden brejk hostujících hráčů střídá ten druhý. Další zákrok musel vytáhnout Richter, který ihned rozehrál svým spoluhráčům.
     
    78
    Rychlý výpad teplických fotbalistů. Richter bude za malou chvíli odkopávat od branky, balón totiž skončil až za lajnou.
     
    77
    Jablonečtí se s míčem na kopačkách dostali až do velkého vápna hostů. Poté o balón přišli, rozehrávat bude brankář Blažek.
     
    76
    Hostující fotbalista si pomohl faulem poblíž postranní lajny. Domácí rychle rozehráli, jenže branku soupeře nakonec neohrozili.
     
    74
    Jablonec bude znovu vhazovat z poloviny hřiště. Hosté se dobře brání a domácí se v posledních minutách nedostávají do zakončení.
     
    73
    Domácí to nyní zkoušeli po levé straně hřiště, odkud přišel centr do vápna. Tepličtí se nakonec dokázali osvobodit.
     
    71
    Hraje se poblíž rohového praporku na polovině Jablonce. Tohle hostům vyhovuje, Teplice vybojovali svůj sedmý rohový kop.
     
    70
    Vzápětí další nepřesná střela z hostující strany. Dá se očekávat, že tepličtí fotbalisté budou čím dál více hrozit z rychlých brejků.
     
    69
    Už se zase pokračuje. Hosté postupovali do dalšího kontru, který zakončili nepřesným střeleckým pokusem, Richter rychle rozehrává.
     
    67
    Momentálně se nehraje, na hřišti totiž leží jeden z domácích fotbalistů, který bude muset být ošetřován, do konce utkání zbývá zhruba pětadvacet minut.
     
    66
    Na druhé straně přišel tvrdý zákrok hostujícího hráče, ten už je potrestán za žlutou kartu. Provinil se Gary Sequeira Díaz.
     
    65
    Hosté postupovali do rychlého kontru, ovšem jeden z domácích fotbalistů si pomohl faulem na polovině hřiště, žlutá karta nepřichází.
     
    64
    Jablonec se nakonec dostal až do zakončení, které se mezi tři tyče nevešlo, rozehrávat bude znovu brankář Blažek.
     
    62
    Rychlá útočná akce po pravé straně. Domácí zůstanou u balónu, budou vhazovat poblíž rohového praporku.
     
    61
    Rozběhla se závěrečná půlhodina tohoto utkání. Domácí jsou nyní na balónu a snaží se něco vymyslet proti pozorné defenzivě soupeře.
     
    59
    Další útočnou snahu hostujících fotbalistů zastavuje praporek čárového rozhodčího, který signalizoval postavení mimo hru.
     
    58
    Jablonečtí se kombinací dostlali až na hranici pokutového území, poté zakončovali zpoza velkého vápna. Střela skončila vedle branky!
     
    56
    Uvidíme, jak na obdrženou branku zareagují domácí. Ti se pokusili o rychlou odpověď, jenže balón nakonec ztratili.
     
    55
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hostující fotbalisté se po deseti minutách druhého poločasu přeci jen dostávají do vedení, na konci celé akce byl BENJAMIN MUSTAFIČ, který otevřel skóre tohoto utkání!
     
    54
    Hosté dostali k dispozici standardní situaci. Ovšem rychle rozehráli a postupovali směrem na bránu soupeře, o balón nakonec přišli.
     
    52
    Rohový kop z levé strany vystřídá další roh, tentokráte z pravé strany. Bude to už šestý roh hostujících hráčů v tomto duelu.
     
    51
    Domácí rozehrávali svůj druhý roh. Ovšem museli se rychle vracet s teplickým kontrem, i hosté budou rozehrávat od rohového praporku.
     
    50
    Rychlá akce jabloneckých fotbalistů středem hřiště. Také Blažek musel zasahovat, byl to jeho třetí úspěšný zákrok v dosavadním průběhu.
     
    48
    Ani ze čtvrtého rohového kopu Teplice skórovat nedokázaly. Tentokráte už domácí brankář zasahovat nemusel, bude odkopávat.
     
    47
    Hosté do druhého poločasu vstoupili hodně aktivně a hned se dostali ke střele. Brankář Richter vyrazil na rohový kop!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je to tak, víc už se v prvním poločase nestalo. Oba celky se několikrát dostaly do zakončení, ovšem na branku stále čekáme. Pořádně si zachytali také gólmani na obou stranách, domácí Richter má už čtyři úspěšné zákroky!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    To byla nejspíše poslední akce prvního poločasu, balón skončil za brankou Richtera, který bude za malou chvíli odkopávat.
     
    43
    Balón končí opět v zámezí, vhazovat budou domácí ze středu hřiště. Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky zbývají zhruba tři minuty.
     
    41
    Tepličtí se hnali do zajímavé příležitosti. Zastavil je ovšem praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd!
     
    40
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. U balónu jsou hosté, kteří se snaží něco vymyslet.
     
    39
    Situace na hrací ploše se nijak nemění, i nadále sledujeme hodně ofenzivní podívanou, na první branku však stále čekáme.
     
    37
    Domácí se osvobodili, jenže tepličtí hráči pokračovali v útočné snaze. Následně zakončovali mimo, dnes už posedmé!
     
    36
    Rychlá akce po levé straně, vzápětí třetí rohový kop Teplic. Celkově pak čtvrtý roh v zápase, dokáží hosté zahrozit?
     
    34
    Několik nepřesností ve středu hřiště, před malou chvílí přišel faul hostujícího hráče, domácí ihned rozehráli.
     
    32
    Teplice v posledních minutých výrazně přidaly! Střelecký pokus hostujícího fotbalisty zneškodnil brankář Richter, pro kterého to byl už čtvrtý zákrok v dosavadním průběhu utkání!
     
    31
    Hosté se dostali ke střele, ovšem ta mezi tři tyče nemířila. Richter zasahovat nemusel, jablonecký brankář bude rozehrávat.
     
    30
    Téměř půlhodina hry za námi, na první přesný zásah i nadále čekáme. Možná už po další akci teplických fotbalistů.
     
    28
    Dlouhé obléhání hostující svatyně, míč se dostal až za lajnu, domácí však zůstanou u balónu a budou moci pokračovat v celé akci.
     
    26
    První střelecký pokus byl zblokovaný, následná střela domácího hráče končí vedle branky. Blažek se zatím rozhodně nenudí.
     
    25
    Další faul. Těch je v úvodních minutách opravdu hodně, domácí dostávají znovu příležitost v podobě standardní situace.
     
    24
    Ve statistice žlutých karet máme srovnáno, nedovoleně si nyní ve středovém kruhu počínal také domácí fotbalista Dominik Hajdo.
     
    22
    Jablonec se znovu dostal do zakončení! Branka z toho ani v tomto případě nebyla, Blažek si připsal druhý úspěšný zákrok v utkání!
     
    21
    Balón putoval na pravou stranu hřiště, poté do zámezí. Domácí s následnou rozehrávkou příliš nepospíchali, zahrál si i brankář.
     
    20
    Jeden z domácích hráčů si ve středovém kruhu pomohl faulem, což neuniklo rozhodčímu Rejžkovi, který ihned přerušil hru.
     
    18
    Hosté teď dlouho drželi balón poblíž velkého vápna soupeře a kombinovali. Nakonec o míč přišli, odkopávat bude opět Richter.
     
    16
    Je za námi patnáct minut hry. Na první branku stále čekáme, oba celky však nám zatím předvádějí poměrně ofenzivní podívanou.
     
    15
    Přišla i čtvrtá nepřesná střela domácích. Na druhé straně to hosté zkoušeli po levé straně, vybojovali druhý rohový kop.
     
    13
    Jablonečtí se i po rohovém kopu dostali do zakončení. To byla už třetí střela, která mířila vedle branky, práce pro Blažka.
     
    12
    Hraje se ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá tu druhou. Zasahoval také Blažek, který vyrazil na rohový kop, v této statistice srovnáno.
     
    11
    Domácí se s balónem dostali až do zámezí. Zahraje si také brankář Teplic, také Blažek bude odkopávat od vlastní branky.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka hry je za námi, tentokráte už Richter musel zasahovat! Domácí brankář vyrazil na rohový kop!
     
    9
    Do prvního zakončení se dostali také tepličtí fotbalisté! Střela však potřebné parametry neměla a skončila mimo, odkopávat bude Richter.
     
    7
    Zatím se hraje převážně ve středu hřiště, domácí to zkoušeli po pravé straně, o balón ovšem přišli, rozehrávat bude jejich soupeř.
     
    5
    K žádnému ohrožení hostující svatyně nakonec nedošlo, balón končí v zámezí, vhazovat budou jablonečtí fotbalisté poblíž rohového praporku.
     
    4
    Hlavní rozhodčí Rejžek přerušuje hru, zároveň vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto zápase. Vidí ji Ugeis Moncevičs, domácí budou rozehrávat zajímavou standardní situaci.
     
    2
    Do prvního zakončení se dostali domácí fotbalisté. Střelecký pokus však skončil vedle branky, Blažek zasahovat nemusel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Pohled na kurzy sázkových kanceláří hovoří pro Teplice, stejně jako poslední dva vzájemné zápasy, kdy se pokaždé radovali žlutomodří. Také tabulka nasvědčuje tomu, že favoritem jsou hosté. Utkání bude jako hlavní řídit pan Pavel Rejžek. Na čarách mu budou pomáhat pánové Zdeněk Arnošt a Dan Vodrážka.
     
    Jablonec má po sedmi duelech nelichotivé skóre 11:21, pouhých sedm bodů a je až třetí od konce. Na druhé straně tepličtí fotbalisté, kteří jsou na tom daleko lépe. Čtrnáct bodů, druhá příčka, skóre 12:5, což znamená jediné – nejlepší defenziva ze všech! Při zápasech Teplic opravdu moc gólů nepadá. Domácí za sebou mají nepříjemnou porážku proti pražské Slavii (0:7), naopak hosté v posledním kole bez větších problémů porazili Hradec Králové (3:0).
     
    Pěkné odpoledne přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga má na programu osmé kolo, v rámci něj nás čeká řada zápasů. V jednom z nich FK Jablonec narazí na tým FK Teplice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 55. Mustafič

    Karty:   24. Hajdo (JAB) – 4. Moncevičs (TEP), 66. Díaz (TEP), 84. Baftijar (TEP)


    FK Jablonec: Richter – Hani (68. Kozák), Dostál (52. Petržilka), Breda (71. Velich), Haitl, Kebísek (K), Bulíř (75.
    Maqastena), Pleštil, Horáček, Hajdo, Štěpánek (78. Tokár)

    Náhradníci: Vajner, Petržilka, Javůrek, Tokár, Kozák, Maqastena, Velich

    FK Teplice: Blažek – Moncevičs, Luts (86. Ondrášek), Vobecký (59. Hruštinec), Díaz (71. Matkovič), Vepřovský (65. Baftijar), Kodad, Švejda (K), Mustafič (76. Dobiáš), Čmovš, Dressler
    Náhradníci: Dobiáš, Hruštinec, Baftijar, Ondrášek, Matkovič, Zdeněk

    Rozhodčí: Rejžek – Arnošt, Vodrážka

    Diváci: 105
    bahis siteleri