Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 3:4 (po pr.) | Kunlun – HC Slovan 4:3 (2:1 po s.n.)
Jokerit – Čeljabinsk 8:0 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 2:4 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Dinamo Riga
Pondělí 17.09.2018, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:48:01)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5183 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:17
    Michal Jordán (CHA) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:31
    Tomáš Filippi (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 12:37
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:03
     
    Střely na branku: 24 – 32
     
    Je konec! Amur Chabarovsk zvládl domácí souboj s Dinamem Riga a vítězí 2:1. Hosté se dostali do vedení už po dvou minutách, kdy se prosadil Cade Fairchild! Po třech minutách ale dokázal vyrovnat Vjačeslav Ušenin! Amur v tu chvíli převzal iniciativu a Bogdan Potěchin v úvodu druhé části poslal domácí do vedení! Dinamo se poté sice snažilo vyrovnat, ale výborný Alikin ve spolupráci s obranou další branku neinkasoval.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Mikelis Redlihs střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho pokus prosvištěl kolem branky a obránci Amuru poté vyhodili kotouč do bezpečí.
     
    59:10
    Domácí se zatím brání skvěle. Hráči Amuru vybojovali kotouč před vlastní brankou a obloučkem jej vyhodili do středního pásma.
     
    58:35
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:29
    Dmitrij Šulenin dostal přihrávku na modrou čáru. Místo zakončení ale přenesl hru na levou stranu ledové plochy, kde nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:38
    Tomáš Filippi poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, kde byli hned dva hokejisté v oranžovém, ale ani jeden z nich se kvůli zákroku obránce nedostal do zakončení.
     
    57:02
    V hale panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci jsou blízko k důležitému vítězství. Hosté se navíc dopustili zakázaného uvolnění.
     
    56:25
    Alikin vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození podél mantinelu. Domácí brankář přistavil kotouč Janu Kolářovi, který může rozjet akci domácího Amuru.
     
    56:04
    Vjačeslav Ušenin projel do útočného pásma a hned za modrou čárou vystřelil zápěstím. Jeho dělovka prolétla nad břevnem hostující branky.
     
    55:31
    Alexandr Gorškov projel s pukem do útočného pásma, kde oslovil Tomáše Zohornu, jenže český hokejista už byl ve špatné střelecké pozici.
     
    55:06
    Když už se hosté dostanou ke střele, stojí proti nim skála jménem Jevgenij Alikin. Domácí brankář se znovu přesunul k pravé tyči a schoval puk do lapačky.
     
    54:52
    Linus Videll vyslal prudké nahození do rohu útočného pásma. Hosté se teď bijí o každý metr ledové plochy, ale zatím se nemohou dostat do vyložených šancí.
     
    54:10
    Oba týmy už opět hrají v plném počtu. Hostům zbývá šest branek ke vstřelení vyrovnávací branky. Na stadionu panuje parádní atmosféra.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Vj. Ušenin (Potěchin), 23. Potěchin (Jordán) – 3. Fairchild (Dzierkals)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kašík) – Kondratěv, J. Kolář, Turbin, D. Vorobjov, Korjagin, Jordán – T. Zohorna, Pjanov, Gorškov – Ruděnkov, Železkov, Filippi – Potěchin, Vj. Ušenin, Golubev – Kacuba, Gizdatullin, Berestennikov – Beljakov.
    Dinamo Riga: Gudlevskis (Biljalov) – Sotnieks, Gimajev, Maione, Zanetti, Zile, Šulenin, Fairchild – M. Redlihs, Darzinš, Videll – Myttynen, Clark, McMillan – Džerinš, Dzierkals, Razgals – Gegeris, Skvorcovs, Berzinš – Pavlovs.

    Rozhodčí: Gusev, Sergejev – Palej, Sysujev

    Diváci: 5183
    bahis siteleri